Passief inkomen opbouwen met affiliate marketingAffiliate marketing met Facebook Ads. Jij wilt zijn waar je klanten zijn. Dat is dus ook op social media als facebook. Een plek waar je veel nieuwe klanten kunt bereiken. Maar hoe pak je goede affiliate marketing via facebook aan. Wat heb je er voor nodig. Hoe zorg je ervoor dat het je ook nog eens verdient aan ads op facebook.

Er zijn verschillende mogelijke manieren. Je kunt bijvoorbeeld direct met een affiliate link adverteren. Niet doen! De kans is klein dat je daadwerkelijk zal verdienen aan affiliate marketing. Een andere optie is adverteren middels facebook ads voor je website. Je hebt zo controle over het bereik maar zeker ook de opbrengsten.

Je eigen website kun je namelijk volledige moderniseren, inrichten op verkoop of wat dacht je van aanpassen op de verwachtingen van klanten. Ben je er klaar voor? Dan ga ik de mogelijkheden met je bespreken.

Affiliate marketing met Facebook ads, wat zijn de voordelen

Met facebook ads heb je de mogelijkheid om gericht op je doelgroep, interesse maar ook de voorkeuren van Facebook leden te adverteren. Je bent er dus van verzekerd dat je bezoekers redelijk geïnteresseerd kunnen zijn in je producten. Een mooie toevoeging waarbij je alle ads gericht kunt inzetten.

Ook het inzetten van campagnes gaat relatief eenvoudig. Je hebt de volledige regie over de advertenties, het budget of andere zaken die je nodig hebt. Daarmee biedt Facebook ads je dus zeer gerichte advertentie mogelijkheden. Hierdoor bespaar je veel tijd bij het inzetten van de facebook ads. Dat is een groot voordeel.

Een ander voordeel is dat je het budget over de doelgroep kunt verdelen. Je kunt ook nog eens kiezen om welke tijden je advertenties wilt plaatsen. Zo heb je een optimaal bereik met je facebook advertenties. De statistieken zijn relatief betrouwbaar doordat vrijwel elk lid op facebook bekend is met leeftijd, interesse, geslacht, met wat eigenlijk niet.

Facebook ads, waar stuur je bezoekers naartoe.

Je kunt bezoekers direct naar een specifieke bestemming sturen. Dit kan je pagina of groep zijn. Maar ook je eigen affiliate marketing website. Waar je voor kiest is geheel afhankelijk van het doel dat je hebt. Wil je meer omzet? Dan kun je bezoekers het beste naar je website sturen. Zo heb je volledig in de hand wat je bezoekers wilt verkopen. Je hebt het verloop van de campagne via facebook ads dus volledig in de hand.

Een ander voordeel van adverteren met je website via facebook ads is dat je ook meer bezoekers op je website krijgt. Een goede website nodigt uit om er meer van te willen weten. Je hebt dus de kans om bezoekers nog verder te overtuigen van wat je te bieden hebt. Deze bezoekers zijn dus potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in jouw producten.

Bovendien verdeelt facebook ads je budget gedurende de dag. Gericht op de doelgroep die je hebt aangegeven. Je bent dus vaak te zien op facebook waarbij je altijd binnen een op de campagne afgesproken budget blijft.

 

conversie verhogen met facebook ads

 

Bepalen wat je wilt bereiken op facebook.

Je wilt uiteindelijk je doelgroep bereiken met facebook ads. Logisch, maar je wilt ook dat al die extra bezoekers je wat zullen opleveren. Het liefste natuurlijk meer omzet. Maar dat komt niet vanzelf. Om meer omzet te verkrijgen met facebook ads moet je een doel hebben. Je kunt bijvoorbeeld denken aan hoeveel mensen je wilt bereiken, hoeveel omzet je extra wilt of dat je meer klanten wil op je affiliate marketing website.

Wanneer je een doel hebt kun je de doelgroep gaan definiëren. Wie zijn je klanten, hoe ga je deze klanten bereiken of waarom wil je juist deze doelgroep gaan bereiken. De doelgroep op een goede manier bepalen is van belang voor je succes. Vaak kom je er tijdens het bepalen van je doelgroep achter dat deze anders is dan je wellicht dacht.

Wanneer je het doel bepaald hebt. De doelgroep kent is het tijd om je boodschap vorm te geven. Want wat gaat er voor zorgen dat jij met je doelgroep het doel zal bereiken. Daar heb je een goede boodschap voor nodig.

 

–              Bepaal wat je uiteindelijk wilt bereiken (elk doel is mogelijk)

–              Bepaald wie je wilt gaan bereiken (wie zijn je klanten)

–              Bepaal hoe jouw doelgroep je doel gaat bereiken (de boodschap)

 

Dus naast het plan wat je wilt gaan promoten middels Facebook ads, het beschikbare budget heb je nu ook bepaald wat je doel is. Hoe je jouw doel zal bereiken. Wat je er voor nodig hebt. Dan is het tijd om de boodschap te verwoorden

De juiste boodschap om affiliate marketing met facebook ads to een succes te maken.

De boodschap aan je klanten is ongekend belangrijk. Je kunt niet zomaar vertellen wat je wilt bereiken, wie je ervoor nodig hebt of wat je doel is. Dat doe je met een goede boodschap.  Een goede boodschap bestaat uit een aantal elementen. De taal hoe je potentiële klanten gaat aanspreken, wat je wilt vertellen in een regel, wat klanten moeten weten (vaak verwoord in een of meerdere voordelen).

Heb jij er al zin in om jouw doelgroep te gaan bereiken? Dan moet je zeker kennismaken met de affiliate marketing revolutie. Een methode die je inzicht geeft in de tools die je nodig hebt voor goede affiliate marketing.

De affiliate marketing revolutie helpt jouw geld verdienen.

Met de affiliate marketing revolutie ga je werken met een krachtige methode om geld te verdienen met affiliate marketing. Je leert aan de hand van praktische video’s stap voor stap hoe je het op een goede manier moet aanpakken. Je krijgt waardevolle informatie waarmee je meer succes zal hebben binnen affiliate marketing.

 

De affiliate marketing revolutie geeft je de mogelijkheden om een fulltime inkomen te verdienen met affiliate marketing. Je leert aan de hand van moderne, praktische maar vooral direct inzetbare methodes waardoor jij succesvol gaat worden.

 

De affiliate marketing revolutie heeft zich keer op keer bewezen. Het is een betrouwbare methode waarmee je direct aan de slag kan. Gedurende een langere periode werk jij toe naar meer bezoekers, klanten, omzet, commissie.

 

Meld je vandaag nog aan, je kan direct aan de slag met de affiliate marketing revolutie.

 

Affiliate marketing revolietie review

 

 

Share This