affiliate programma van builderallAffiliate programma Builderall. In de huidige, digitale maatschappij hebben we continue met nieuwe ontwikkelingen te maken. Deze nieuwe ontwikkelingen zorgen continue voor nieuwe producten en diensten. Een typerend voorbeeld van een relatief nieuwe dienst is Builderall. Dit online platform is in onder meer Amerika al razend populair en begint op dit moment ook voet aan de grond in ons land te krijgen. Dit weet het programma onder meer voor elkaar te krijgen door unieke voordelen te bieden. Wat deze voordelen exact zijn, lees je verderop in dit artikel.

 

 

Graag vertel ik je in dit artikel ook iets meer over het affiliate programma van Builderall. Dit affiliate programma is één van de mogelijkheden binnen het online platform. Aangezien ik al jarenlang met affiliate marketing bezig ben, sprak mij dat dus direct aan. Ik ben op onderzoek uitgegaan hoe dit programma exact werkt en wat de voordelen zijn.

Wat is Builderall

Allereerst wil ik eerst even kijken naar wat Builderall nou precies is. Ik kan Builderall het beste typeren als een uitgebreid systeem met daarin allerlei handige tools. Deze tools stellen je in staat om je eigen website te maken, je eigen logo te maken, een eigen app te maken, een volledige sales funnel te creëren en om een CRM systeem op te bouwen. Kortom: de mogelijkheden binnen dit online platform zijn eindeloos.

Voor een marketeer biedt Builderall ontzettend veel mogelijkheden. Dat heeft met name te maken met het feit dat Builderall alle handige tools met elkaar verbindt. Deze tools zijn allemaal in het online platform te gebruiken; je hoeft dus niet meer te switchen tussen verschillende tools. Daarnaast kan je de tools ook nog eens op elkaar af stemmen. Dat komt zeker van pas als je met affiliate marketing aan de slag gaat.

Wat is affiliate marketing?

We spreken van affiliate marketing als je producten van andere bedrijven gaat promoten. Je moet daarbij de bezoeker overhalen om één van de producten of diensten te gaan kopen. De uiteindelijk aankoop vindt plaats op de website van de verkopende partij. Jij hebt echter de bezoeker naar die website weten te lokken.

Als een bezoeker via jouw website op de website van de verkopende partij terecht komt, is het te hopen dat de bezoeker over gaat tot aankoop. In dat geval krijg je namelijk een commissie; vaak is dat een bepaald percentage van de orderwaarde.

Bij affiliate marketing moet je op meerdere factoren letten. Zo is het belangrijk dat je veel bezoekers aan weet te trekken, dat je unieke content hebt én dat je samenwerkt met een prima affiliate netwerk. Wellicht kan het affiliate programma van Builderall je hiermee helpen.

Affiliate marketing nederlande

Affiliate programma van Builderall

De concurrentie is tegenwoordig behoorlijk hevig op het internet. Als je met jouw affiliate website op wilt vallen, moet je dus van goeden huize komen. We zijn echter van mening dat je met het affiliate programma van Builderall al snel de gewenste resultaten kunt behalen.

Met het affiliate programma van Builderall kan je een leuk zakcentje per maand gaan verdienen. Voordat het zo ver is, moet je wel met het online platform van Builderall aan de slag gaan. Ook moet je over de nodige creativiteit beschikken; je moet tenslotte een unieke niche weten te vinden. Een niche waar veel belangstelling naar is, maar waar het aanbod nog beperkt is. Dat is een zogeheten cash-cow; een markt waarin je veel geld kunt verdienen.

Builderall zegt zelf het volgende over hun affiliate programma: “Ons affiliate programma is meer dan een concept. Het is een bewezen oplossing om een solide en terugkerend inkomen te verdienen in een groeiende niche. Dit doe je door een veelgevraagd product te promoten tegen een onweerstaanbare prijs”. Dat klinkt als muziek in de oren, niet waar?

Als je een unieke niche gevonden hebt, kan je gaan beginnen met het promoten van Builderall. Het affiliate programma van Builderall is namelijk gebaseerd op hun eigen product. Het online platform van Builderall is ontzettend groot en spreekt daardoor ook een breed publiek aan. Dit maakt het voor jou als affiliate marketeer weer een stukje makkelijker. Je kunt tenslotte een groot publiek aanspreken en zodoende mensen proberen te overtuigen om zich aan te melden voor Builderall.

Hoe werkt het affiliate programma?

Het affiliate programma van Builderall is tamelijk simpel. Jij moet eigenlijk mensen zien te overtuigen om zich aan te melden bij Builderall. Op die manier groeit het aantal gebruikers van Builderall en ontvangt Builderall ook inschrijfgeld. Omdat jij voor de desbetreffende aanmelding gezorgd hebt, gaat Builderall je daarvoor belonen. Per aanmelding ontvang je een bepaalde commissie. Als je veel aanmeldingen per maand weet te realiseren, kan je dus behoorlijk veel geld verdienen.

Het is wel van belang om op verschillende factoren te letten. Zo moet je onder andere goed naar je website kijken. Is deze technisch volledig in orde? Heb je waardevolle en unieke content op je website staan? Hoe rankt je website in Google? Dit zijn allemaal vragen waar je goed naar moet kijken. Je moet tenslotte veel bezoekers aan weten te trekken, zodat je ook veel bezoekers warm weet te maken voor Builderall.

Als je een bezoeker warm hebt weten te maken, kan deze doorklikken naar de website van Builderall. Middels een cookie weet Builderall dat deze bezoeker afkomstig vanaf jouw website is. Mocht de bezoeker zich ook daadwerkelijk bij Builderall aanmelden, krijg jij daar een beloning voor.

Wat zijn de meningen over het affiliate programma van Builderall?

De meeste meningen over dit affiliate programma zijn door Amerikanen geschreven. Dit heeft puur te maken met de omvang van dit online platform in Amerika. Veel Amerikanen gebruiken het platform, terwijl het in Nederland nog meer geïntegreerd dient te worden. Als ik naar deze meningen kijk, zie ik louter positieve reacties. Het affiliate programma werkt goed, de landingspagina’s werken correct en het team achter Builderall helpt je ontzettend graag. Kortom: genoeg reden om je als affiliate marketeer aan te melden bij het affiliate programma van Builderall. Het is een mooie aanvulling op de standaard affiliate programma’s!

 

Je NU aanmelden voor het affiliate programma van builderall >>

Share This