logo maken met builderall 2

Builderall CRM (Customer Relationship Management)

Builderall CRM (Customer Relationship Management)

Als je een bedrijf van nu met een bedrijf van 10 jaar geleden vergelijkt, weet je niet wat je ziet. De bedrijven zijn in een recordtempo verder ontwikkeld. Zo zijn veel processen geautomatiseerd en/of gedigitaliseerd

. Het meeste klantcontact verloopt tegenwoordig via de telefoon en/of mail. Deze veranderingen hebben er voor gezorgd dat de interne systemen ook veranderd moesten worden. Bedrijven moesten bijvoorbeeld hun CRM systeem helemaal opnieuw inrichten.

Een CRM systeem helpt je met het verzamelen en beheren van contactgegevens van klanten/prospects. Het doel is uiteindelijk dat je alle klanten informatie op één plek gebundeld hebt, zodat iedereen binnen je bedrijf hier toegang tot heeft. Dit maakt het werken niet alleen gemakkelijker. Nee, je zit ook nog eens met het gehele bedrijf op één lijn. Je hebt tenslotte allemaal dezelfde informatie voor handen.

Hedendaags gaat een CRM systeem echter veel verder dan alleen het beheren van contactgegevens. Ja, je kunt een CRM systeem ook inzetten als ondersteuning voor salesmanagement, voor de integratie met social media kanalen en om met je collega’s in contact te kunnen blijven. Kortom: een goed CRM systeem is goud waard voor elke onderneming. Sterker nog: een goede onderneming kan niet meer zonder een gedegen en uitgebreid CRM systeem.

Builderall

Wellicht heb je wel van eens Builderall gehoord. Builderall is een online platform met daarin allerlei verschillende tools. Ook is het mogelijk om met Builderall je eigen website en/of logo te maken. Kortom: je kunt alle kanten op met Builderall. Voor marketeers is dit ook een bijzonder geliefd systeem. Allerlei marketingtools zitten namelijk in één platform bij elkaar. Uitermate handig en efficiënt om mee te werken dus.

Sinds enige tijd heeft Builderall ook een CRM systeem geïntegreerd. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat dit CRM systeem ook samen kan werken met de overige tools die je bij Builderall terug kunt vinden. Voor marketeers en accountmanagers is dit een gouden uitvinding. Je hebt nu alle benodigde systemen in één online platform bij elkaar. Hierdoor hoef je nooit meer te switchen tussen verschillende programma’s en is het makkelijk om informatie uit te wisselen.

Kortom: je bent gebaat bij een goed CRM systeem. Met het CRM systeem van Builderall ben je zeker in staat om je bedrijf veel efficiënter in te richten. Je hebt tenslotte het CRM systeem, allerlei marketingtools en overige online tools onder één dak zitten. Dit maakt het werk een stuk makkelijker en overzichtelijker.

We durven dan ook wel te stellen dat je met het CRM systeem van Builderall kunt gaan groeien. Je krijgt veel meer inzicht in je klanten en prospects. Bovendien krijg je meer inzicht in de verschillende klant niveaus. Om je hiermee verder op weg te helpen, kan je ook een online sales funnel gaan maken. Dit is eigenlijk een trechtermodel waarmee je al je klanten op een bepaald klantniveau in kunt delen. Op die manier heb je altijd inzichtelijk welke leads zich nog in de trechter bevinden en welke leads je zeer binnenkort als klant kunt gaan verwelkomen.

 

Samenwerking is key

In elk bedrijf heb je tegenwoordig te maken met een overvloed van informatie. Je krijgt van alle kanten informatie en deze moet op de juiste wijze verwerkt worden. Door het CRM systeem van Builderall te gebruiken, is dat op een efficiënte manier mogelijk. Je kunt alle klantgegevens en prospectsgegevens onder één dak bewaren. Bovendien is het ook nog eens mogelijk om de andere online tools van Builderall te gebruiken. Het voordeel? Samenwerking is key.

Doordat je de verschillende tools met elkaar samen kunt laten werken, krijg je veel meer inzicht in je totale organisatie. Bovendien heb je altijd en overal de klantgegevens tot je beschikking. Tot slot kan je, bijvoorbeeld door het sales funnel model, gericht zaken doen en daarmee je bedrijfsprestaties verbeteren.

De belangrijkste functies van een CRM systeem

Heb je mogelijk interesse in het CRM systeem van Builderall? Maar, ben je nog op zoek naar criteria waarmee je dit systeem kunt beoordelen? Wij hebben hieronder de belangrijkste functies van een CRM systeem uiteengezet. Je kunt simpelweg alle functies nalopen en bepalen of jouw organisatie daar óók behoefte aan heeft. Is dat het geval? Dan kan je gemakkelijk bij het CRM systeem van Builderall nakijken of het systeem die functies ook levert.

Een van de belangrijkste functies is uiteraard het beheer van klanten en leads. Door al deze contactgegevens goed te beheren, kan je gemakkelijker werken. Bovendien heeft elke werknemer binnen jouw bedrijf de beschikking over dezelfde (klant)gegevens.

Ook kan je met behulp van een CRM systeem aan de slag met salesprognoses. Je kunt een CRM systeem een prognoserapport laten maken, waardoor de salesmanagers meer inzicht in de mogelijkheden krijgen. Ook is dit een prima mogelijkheid om je salesmanagers in te laten zien of ze op koers zitten voor hun targets.

Bij een goed CRM systeem is er ook een integratie met andere tools mogelijk. Dat is absoluut het geval bij het Builderall CRM systeem; hierbij kan je allerlei verschillende (marketing) tools met elkaar samen laten werken.

Tot slot is het bij een goed CRM systeem mogelijk dat werknemers met elkaar kunnen chatten. Dit is vaak sneller dan het versturen van een mail en is laagdrempeliger dan het plegen van een telefoon. Voor het snelle contact is een chatmogelijkheid dan ook ideaal en wellicht zelfs noodzakelijk.

Aan welke functies heb jij behoefte? Welke functies zouden jouw bedrijf verder kunnen verbeteren? Het is zaak om hier goed over na te denken en de verschillende CRM systemen met elkaar te vergelijken. Wij kunnen je in ieder geval aanraden om naar het CRM systeem van Builderall te kijken.

Ons advies!

Wij voorzien je graag van een advies, waarmee we dit artikel direct afsluiten. Wij adviseren je om naar het CRM systeem van Builderall te kijken. Dit CRM systeem biedt enkele zwaarwegende voordelen. Zo is het uiterst prettig dat je het CRM systeem onder één dak met allerlei marketing tools hebt. Dit is niet alleen makkelijk, maar je kunt hierdoor de tools ook perfect met elkaar samen laten werken. Wij zijn ervan overtuigd dat je met het Builderall CRM systeem flinke stappen met je onderneming kunt zetten!

Share This