affiliate programma van builderallBen je van plan om aan de slag te gaan met Builderall? Dan weet je dat je daarmee heel veel functies krijgt. Een van die tools is Mailingboss.  Mailingboss is een e-mail marketing systeem voor je Builderall website.

Maar wat is er zo bijzonder aan Mailingboss? En waarom zou je kiezen voor Builderall? In dit blogbericht gaan we dieper in op Builderall en de tool Mailingboss. Lees verder.

Wat is builderall?

Builderall is een online marketing platform die je de mogelijkheid geeft om een website te maken met alle tools onder één dak.

Met bijvoorbeeld een WordPress website, heb je eigenlijk alleen de website, maar moet je daarna nog allerlei marketing tools kopen en koppelen aan je WordPress website.

Met de komst van Builderall is dat verleden tijd. Het enige waar jij je met Builderall nog op hoeft te focussen is het toepassen van online marketing.

Van alle tools die er zijn is een tool Mailingboss. In dit blogbericht gaan we dieper in op wat mailingboss precies is.

 

Wat is Mailingboss precies?

Eigenlijk is Mailingboss niets anders dan een e-mail marketing provider met een autoresponder. Met dit programma kun je e-mail adressen verzamelen en zo e-mail marketing uitvoeren.

Een groot voordeel van Builderall is dat je een ongelimiteerd aantal contacten mag hebben zonder dat het je extra geld kost.

Daarnaast kun je ook zo veel e-mails versturen als je zelf wilt en maakt het niet uit hoeveel verschillende lijsten je wilt maken.

Dit is in vergelijking tot andere e-mail marketing systemen een heel groot voordeel. Bij de meeste e-mail marketing platformen betaal je namelijk meer geld als je meer contacten in je lijsten hebt staan.

Alleen dat maakt Mailingboss uniek in tegenstelling tot andere e-mail marketing systemen.

 

Is mailingboss een goede optie?

Een van de grootste voordelen van Mailingboss is dat je kunt werken met vooraf gemaakte templates. Dat betekent dat je niet zelf je optin pagina’s hoeft te bedenken en dat er al geoptimaliseerde optin pagina’s voor je klaar staan.

Dit maakt de kans dat mensen zich inschrijven op je e-mail lijst natuurlijk een stuk groter. Het is wel even goed om te weten dat Mailingboss van Builderall niet het makkelijkste systeem is om te gebruiken.

Gelukkig is er wel een complete handleiding beschikbaar die je precies laat zien hoe alle onderdelen van Mailingboss werken.

Een ander groot voordeel van Mailingboss is dat je ook gebruik kunt maken van kant en klare landingspagina’s.

Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de kant en klare landingspagina’s aan te passen met je eigen informatie en je bent klaar om leads te verzamelen.

Hoe veel kost Mailingboss?

Je weet nu dat Mailingboss een heleboel voordelen heeft in tegenstelling tot andere e-mail marketing providers. De vraag is dan natuurlijk hoeveel kost het om gebruik te maken van mailingboss?

De beste manier om aan de slag te gaan met mailingboss is door een website te maken met Builderall. Je krijgt dan alle marketing tools voor een vaste prijs.

Om aan de slag te gaan met alle marketing tools van Builderall betaal je een maandelijks bedrag van 29,90. Dit is het Essentials pakket van Builderall. Het is wel goed om te weten dat je met dit pakket maximaal 10.000 leads kunt verzamelen. Daarna moet je upgraden naar het Premium pakket.

Met het premium pakket is dan alles ongelimiteerd en kun je zo veel leads verzamelen als je zelf zou willen.

Waarom zou je kiezen voor Builderall?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor builderall is natuurlijk dat je naast Mailingboss nog heel veel goede andere tools krijgt. Een aantal van die tools zijn:

  • Website builder
  • Sales funnels builder
  • E-commerce functionaliteit
  • Je eigen blog maken
  • Facebook Chatbot
  • Je eigen cursus maken met Builderall

Dit zijn slechts enkele voordelen van Functies die je krijgt als je aan de slag gaat met het Builderall platform.

Ook is Builderall in tegenstelling tot andere platformen zoals Wix of WordPress een stuk voordeliger.

Vooral als je gewend bent om met een WordPress website te werken weet je dat je voor veel extra tools een behoorlijk bedrag moet betalen. In de meeste gevallen is gebleken dat je veel goedkoper uit bent als je voor Builderall kiest dan voor welk ander platform dan ook.

Als je succesvol wilt worden met je online marketing, is Builderall daarvoor het perfecte platform. Het geeft je alle tools die je nodig hebt voor een vast bedrag in de maand.

 

Aan de slag met builderall

Ben je na het lezen van dit blogbericht overtuigd van Builderall en Mailingboss? Dan raad ik je aan om vandaag nog aan de slag te gaan met Builderall. Om je een idee te geven van de mogelijkheden die je hebt als je een Builderall website gaat maken, wil ik je Builderall graag 7 dagen gratis uit laten proberen.

Met de probeer versie van Builderall krijg je toegang tot alle apps en functies die Builderall te bieden heeft.

Zo kun je dan voor jezelf bepalen welke functies van Builderall je wel wilt en welke niet.

Builderall werkt met twee verschillende lidmaatschappen:

Als je kiest voor het Builderall Essential pakket heb je eigenlijk alle belangrijk functies zoals het maken van je eigen website, e-mail marketing en SEO tools.

Maar wil je na het gratis uitproberen van alle tools, toch alle tools blijven gebruiken? Dan heb je het Builderall Premium pakket nodig.

Hoewel het een stukje duurder is dan het Essential pakket, raad ik iedereen aan om voor het premium pakket te gaan. Je hebt dan namelijk veel meer mogelijkheden.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, het is namelijk een stuk goedkoper dan wanneer je alle tools zou kopen voor een WordPress website.

Benieuwd naar hoe Builderall precies werkt? Probeer dan de gratis versie en ontdek het zelf. Om te Builderall te proberen hoef je geen betalingsgegevens achter te laten. Je zit dus nergens aan vast.

Klik hier om Builderall Premium 7 dagen gratis te proberen.

 

 

Share This