Builderall vs clickfunnels. Als online marketeer weet je natuurlijk alles van landingspagina’s, sales funnels en marketing tools. Er komen dan ook steeds meer marketing tools tot onze beschikking en de keuze wordt steeds lastiger. Zo zijn er twee hele interessante online marketing tools die veel overeenkomsten hebben, namelijk Builderall en Clickfunnels.

In dit blogbericht gaan we dieper in op deze twee goede marketing tools en help ik je de keuze te maken tussen de twee.Hieronder mijn mening over Builderall vs Clickfunnels

 

Builderall

Als online marketeer wil je het jezelf natuurlijk zo makkelijk mogelijk maken. Om deze reden worden er steeds meer software programma’s gemaakt die jou helpen je producten beter te verkopen. Een van die producten is Builderall.

Builderall is een compleet online marketing platform die jou als online marketeer alle middelen biedt dat je nodig hebt om succesvol producten te kunnen promoten op het internet.

Toen ik voor het eerst hoorde van Builderall was ik wat sceptisch en wist ik nog niet direct wat ik kon verwachten.

Toch heb ik besloten Builderall eens uit te testen en kwam ik tot de conclusie dat Builderall behoorlijk uitgebreid is.

Met Builderall kun je niet alleen landingspagina’s maken of een complete website, je kunt eigenlijk alle belangrijke tools zoals e-mail marketing, social media marketing, chatbots , funnels en andere marketing tools koppelen.

Dat betekent dat je met het Builderall platform al je belangrijke marketing tools onder één dak hebt.

 

Al je internet marketing tools onder een dak. Klik nu hier en ga verder naar het builderall platform

 

Clickfunnels

Hoewel veel mensen de vergelijking maken tussen Builderall en Clickfunnels, hebben de beide niet heel veel overeenkomsten.

Clickfunnels is vooral bedoeld om funnels op te zetten en zo het verkoopproces van je website te verbeteren.

Bij Clickfunnels is het niet vanzelfsprekend dat je aan de slag gaat met het maken van een complete website en er alle tools aan koppelt.

Clickfunnels is er puur op gericht om ervoor te zorgen dat jij meer lead en verkopen genereerd met je bedrijf.

Wil je dus vooral leads genereren en verkopen realiseren met je product? Dan ben je bij Clickfunnels aan het juiste adres.

Builderall vs. Clickfunnels

Je weet nu van beide programma’s ongeveer waar ze voor staan. Toch wordt er nog vaak de vergelijking gemaakt tussen de twee aanbieders.

Zoals je hebt kunnen lezen is het dus een rare vergelijking omdat de producten eigenlijk niet precies hetzelfde doen.

Als je van plan bent om een volledige website te maken en met behulp van marketing tools je website wilt laten groeien, dan ben je vooral bij Builderall aan het goede adres.

Als je puur op zoek bent naar een methode om snel meer leads en verkopen te genereren dan kun je beter gaan voor Clickfunnels.

Zo zie je vaak dat Builderall vaak wordt gebruikt als website platform en dat Clickfunnels gebruikers vooral landingspagina’s maken die ze gebruiken i.c.m. Facebook en Google advertenties.

De strategie die veelal wordt toegepast bij beide platformen is ook heel anders.

Builderall gebruiken

Ben je van plan om een volledige website te gaan maken? Dan ben je bij Builderall aan het goede adres. Bij Builderall krijg je namelijk alle belangrijke tools die jij als internet marketeer nodig hebt.

Ook kun je met Builderall zonder enige kennis je eigen website maken in een handomdraai.

Alle tools kun je met enkele klikken op de knop toevoegen aan je website.

Daarom is Builderall ook geschikt voor alle beginnende website eigenaren.

Builderall is een all-in- one platform dat zich steeds verder aan het uitbreiden is. Met Builderall ben je dus verzekerd van een goede website.

Clickfunnels gebruiken

Ben je van plan om aan de slag te gaan met Clickfunnels? Dan is het je doel om goed geoptimaliseerde landingspagina’s te maken. Deze landingspagina’s wil je gaan gebruiken voor advertenties die je draait bij Google en Facebook.

Clickfunnels is volgens gebruikers een van de beste platformen om te gebruiken voor je Advertenties.

Dat komt vooral omdat Clickfunnels veel onderzoek heeft gedaan naar welke landingspagina’s nu het beste converteren.

Hierbij wordt ook de psychologie onderzocht.

Het mooie aan Clickfunnels is dat je in 5 minuten vooraf gemaakte, goed converterende landingspagina’s kunt maken.

Het enige dat je hoeft te doen is de tekst van de landingspagina aan te passen naar jouw tekst en je hebt direct een kant- en klare verkoopmachine.

Dan is het slechts een kwestie van je advertenties draaien en testen.

 

Conclusie

Je weet nu waarvoor beide platformen bedoeld zijn en wanneer je voor welk platform zou moeten kiezen. Zelf ben ik een groot voorstander van Builderall omdat je daarmee een volledige website kunt maken.

Als je wel een eigen business hebt, maar nog geen website is het hoog tijd dat je daarmee aan de slag gaat.

Builderall is in tegenstelling tot andere website builders helemaal niet duur.

Ook is Builderall super makkelijk in gebruik en kun je zelfs als je nog nooit een eigen website hebt gemaakt al starten.

Builderall maakt namelijk gebruik van een Drag- en drop builder. Hiermee kun je website elementen zo op de gewenste plek van je pagina schuiven.

Daarnaast is het ook goed om te weten dat Builderall een relatief nieuwe module heeft waarmee je rechtstreeks in je Builderall dashboard aan de slag kunt gaan met Facebook advertenties.

Dus ook als je van plan bent om te gaan adverteren is het zeker een aanrader om eens naar Builderall te kijken.

Hoewel je met Builderall een hele goede volledige website kunt maken, is het net als bij Clickfunnels ook mogelijk om met landingspagina’s aan de slag te gaan.

Ook Builderall heeft namelijk een hele Bibliotheek met vooraf ontworpen landingspagina’s die je kunt gebruiken.

Wel moet ik eerlijk zeggen dat de landingspagina’s van Clickfunnels over het algemeen beter converteren dan die van Builderall.

Dus mijn mening over builderall vs clickfunnels is hoe dan ook Builderall  wel het meest complete platform.

Wil je meer weten over Builderall? Dan is het goed om te weten dat je het gratis kunt proberen.

De kans is groot dat je na de proefversie van Builderall overtuigd bent.

Klik hier om direct naar de gratis proefversie te gaan.

 

 

 

Share This