Builderall webwinkel maken. Als je rond het jaar 2000 kleding wilde bestellen, moest je hiervoor speciaal naar de stad toe. In de winkels kon je de gewenste kleding uitzoeken, passen en direct aanschaffen. Hoe anders is dat tegenwoordig? Sommige mensen komen nooit meer in een stad om te winkelen. Nee, zij winkelen lekker online. Wat je daarvoor nodig hebt, is een internetverbinding en een apparaat (computer, laptop, tablet of smartphone). Verder hoef je alleen maar de webwinkels op te zoeken en door alle kleding heen te scrollen.

Maar, hoe komen al deze webwinkels nou tot stand? Al die webwinkels zijn in de afgelopen jaren door specialistische partijen ontwikkeld. Zij gebruiken hier soms op maat gemaakte systemen voor. Maar, het is ook mogelijk om een standaard systeem te gebruiken. Veel webshop eigenaren maken bijvoorbeeld gebruik van WordPress in combinatie met Magento of WooCommerce. Ook dat is niet meer nodig. Nee, het is een feit dat WordPress veel voordelen met zich mee brengt. Aan de andere kant is het echter ook zo dat WordPress de nodige nadelen heeft. Om deze reden adviseren wij mensen dan ook meermaals om eens naar Builderall te kijken. In dit artikel bespreken we hoe je met dit platform zelf een webwinkel kunt maken. Dit gaat razendsnel, vereist geen technische kennis en is onwijs leuk om te doen. Wat wens je nog meer? Lees direct dit artikel door!

Wat is Builderall?

affiliate programma van builderallLaten we allereerst eens kijken naar wat Builderall nou eigenlijk is. Builderall is een onwijs uitgebreid online platform. Op dit platform kan je allerlei marketing tools gebruiken of tools om bepaalde zaken mee te ontwikkelen. Zo is het mogelijk om je eigen website, je eigen logo, je eigen CRM systeem en dus ook je eigen webwinkel te maken.

Voor veel mensen, met name in Amerika, is Builderall hun vaste partner geworden. Met dit programma kan je simpelweg alles op het digitale vlak ontwikkelen, uitbreiden en verbeteren. Een voordeel voor marketeers is bijvoorbeeld dat zij allerlei handige tools in één platform hebben. Ze hoeven hierdoor niet meer tussen allerlei tools te schakelen en kunnen zodoende alles op elkaar afstemmen.

Heb je een goed idee omtrent producten die je wil gaan verkopen? Of heeft jouw huidige webshop een complete metamorfose nodig? Wij kunnen je zeker aanraden om eens naar Builderall te gaan kijken. Dit platform brengt simpelweg verscheidene, zwaarwegende voordelen met zich mee. Hieronder bespreken we nader hóe je een webwinkel met Builderall kunt maken.

Builderall webwinkel maken, hoe doe je dat?

Voor het maken van een webwinkel kan je gebruik maken van de ‘Cheetah Website Builder’. Met deze tool kan je met enkele drukken op de knop je eigen website opstarten. Je kunt aangeven welke elementen waar op jouw website moeten komen te staan. Vervolgens kan je ook aanvinken dat je graag Shopify in jouw website geïntegreerd wilt hebben. Als je daarvoor kiest, heb je eigenlijk goud in handen. Dankzij Builderall & Shopify is het namelijk onwijs makkelijk om vervolgens jouw webwinkel op te starten.

Je kunt alle producten in de webshop inladen, je kunt categorieën maken en je kunt de hele homepage optimaliseren. Het maken van de webwinkel gaat vervolgens bijzonder makkelijk. Wij vergelijken het wel eens met PowerPoint. Als je een presentatie aan het maken bent, experimenteer je een beetje met vakken, afbeeldingen en tekst. Dat is ook het geval bij Builderall.

 

Builderall demo account! Nu GRATIS uitproberen

Waar moet je op letten bij het maken van een webwinkel?

Allereerst moet je goed na gaan denken over het kleurgebruik van jouw webwinkel. Jouw webwinkel moet immers in de huisstijl van jouw bedrijf gemaakt worden. Gelukkig heb je binnen Builderall meerdere mogelijkheden om de kleur van de website naar eigen wens aan te passen.

Daarnaast moet je ook goed nadenken over de producten die je wilt gaan verkopen. Zijn dit gespecifieerde producten? Zijn dit producten die in meerdere maten verkrijgbaar zijn? Of zijn dit producten die in verschillende kleurvariaties te verkrijgen zijn? Alles is mogelijk, maar gelukkig kan je dit met Builderall en Shopify moeiteloos instellen.

Tot slot is het van belang om na te denken over betaalmogelijkheden en dergelijke. Ook dit is allemaal vrij eenvoudig in te stellen met Shopify. Jij hoeft slecht bepaalde opties aan te vinken en het systeem zorgt er vervolgens voor dat dit netjes bijgewerkt wordt.

Wat zijn de voordelen van Builderall?

Wat zijn nou echte redenen om met Builderall aan de slag te gaan? Allereerst is het een feit dat het onwijs makkelijk is om jouw eigen webwinkel te maken. Dit is te danken aan de combinatie van Builderall en Shopify. Beide systemen hebben hun voordelen, waarbij je van deze combinatie van alle voordelen kunt genieten. Ideaal, dus!

Daarnaast is het nadien ook mogelijk om de marketing rondom jouw webwinkel te gaan optimaliseren. Je kunt dit allemaal zelf bedenken en zelf instellen. Je hebt daarbij de beschikking voer allerlei verschillende tools. Onwijs handig.

Ook is het mogelijk om de resultaten van jouw webwinkel continue te meten en te analyseren. Het online platform heeft namelijk ook meerdere tools ingebouwd zitten waarmee je van alles kunt meten. Vervolgens kan je één van de analyse tools er op los laten om meer gegevens te verkrijgen.

Al met al kan je met Builderall bijzonder makkelijk, snel en efficiënt werken. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig en hebt eigenlijk alle touwtjes in eigen handen. Maak gebruik van de verschillende tools en optimaliseer hiermee continue jouw webwinkel. Voordat het zo ver is, moet je die webwinkel alleen nog even maken. Dat is gelukkig óók heel makkelijk. Je hebt hierbij de Cheetah Website Builder voor nodig in combinatie met de geïntegreerde Shopify module.

Vooralsnog is Builderall alleen in Amerika onwijs populair. Wij zien echter dat steeds meer mensen in Nederland ook met dit platform aan de slag gaan. Wil jij ook een voorsprong op je concurrenten nemen? Wil je de beschikking over een makkelijk, snel en uitgebreid online platform hebben? Dan is het van harte aan te raden om met Builderall aan de slag te gaan. Je hebt in een handomdraai een prachtige webwinkel online staan!

 

 

Nu Starten met Builderall

Share This