Wat is de 100k Mindset van de Bol Masterclass? Met steeds meer mogelijkheden om geld te verdienen op het internet, is er ook geld te verdienen als Bol.com verkoper. Via Bol.com verkoop je dan producten die je hebt ingekocht uit bijvoorbeeld China.

Er valt veel geld te verdienen via Bol.com. Daar weet Jia Ruan alles van. Hij is als twintiger miljonair geworden met het verkopen van producten op Bol.com. Om andere mensen te helpen bij het starten van een Bol.com business heeft hij een eigen cursus ontwikkeld.

In de cursus krijg je een les over hoe jij de juiste mindset krijgt om 100k te verdienen. Deze les geven we je gratis in dit blogbericht. Lees daarom snel verder en bekijk de 100k Mindset video.

Wat is de Bol Masterclass?

De Bol Masterclass is een online cursus die je precies leert hoe je zakelijk kunt verkopen op Bol.com. Van alle producten die te koop zijn op bol.com is tegenwoordig nog maar een klein percentage van Bol.com zelf.

De rest van de producten die aangeboden worden op het platform zijn van externe verkopers. Dit is vergelijkbaar aan Amazon.com.

Om geld te kunnen verdienen via Bol.com, zijn er een aantal dingen die je moet weten om het tot een succes te maken. Een paar kleine dingen fout doen of vergeten kan al resulteren in weinig of helemaal geen inkomsten.

Toch lukt het veel verkopers wel om een inkomen te genereren via Bol.com. Voor veel van die mensen is dat dankzij de cursus van Jia Ruan.

Wie is Jia Ruan?

Jia Ruan is een internet ondernemer die zijn geld verdient via het platform Bol.com. Hij is begonnen met het inkopen van producten uit China, om ze vervolgens weer door te verkopen op het bol.com platform.

Omdat producten uit China heel goedkoop zijn om in te kopen, kun je daar bij Bol.com veel geld aan verdienen.

Jia Ruan heeft voor zichzelf een strategie gevonden die ervoor zorgt dat hij met weinig uren aan werk gigantische bedragen kan verdienen. Het gaat hierbij om miljoenen per jaar.

Omdat het voor hem zo een succes is, heeft hij besloten zijn eigen training te maken. Dit doet hij met het bedrijf Unstoppable.

Het bedrijf Unstoppable helpt ondernemers om een succesvolle ondernemer te worden. Hierin speelt Mindset een grote rol.

De 100k Mindset

In de cursus krijg je een les over welke mindset je nodig hebt om 100.000 euro te kunnen verdienen met een eigen business. Het probleem bij veel mensen is namelijk dat ze veel te laag inzetten op wat ze kunnen bereiken.

In de 100k Mindset van de Bol Masterclass krijg je alle informatie die je nodig hebt om wel groots te denken. Dit is belangrijk want je mindset hoort bij de fundering van alle succesvolle ondernemingen.

Het is vooral belangrijk dat jij in jezelf gaat geloven en dat alles mogelijk is. Als je er maar genoeg in gelooft en er alles voor over hebt.

Het probleem is namelijk dat veel mensen zogenaamde money blocks hebben. Dat betekent dat je een verkeerd idee hebt over geld zoals:

  • Dat het niet voor jou is om veel geld te verdienen
  • Dat veel geld hebben slecht is
  • Rijke mensen zijn gierig en corrupt
  • Je geeft niets om geld
  • Geld maakt je niet gelukkig

Deze geld blokkades zorgen ervoor dat jij nooit veel geld zal verdienen.

In de bovenstaande video krijg je gratis toegang tot de 100k mindset les uit de Bol Masterclass.

Wat leer je in de cursus?

Heb je veel waarde gekregen uit de 100k mindset les van Jia Ruan? Dan ben je wellicht ook geïnteresseerd in wat de cursus nog meer te bieden heeft. In de Bol masterclass leer je het volgende in 10 weken:

Week 1 en 2 Mindset

In de eerste twee weken leer je alles over het krijgen van de juiste mindset. In deze twee weken krijg je uiteraard ook de les over de 100k Mindset.

De reden dat hier zo veel aandacht besteed wordt is omdat mindset een van de belangrijkste elementen is van jouw succes.

Week 3 en 4 Research en Business plan

Om erachter te komen welke producten je het beste kunt verkopen is het belangrijk om research te doen. Ook is het belangrijk om een plan voor jezelf te maken, zodat je weet wat je wilt bereiken en waar je naartoe wilt werken.

Week 5 Inkopen en verkopen

In week 5 gaat het dan echt beginnen. Je gaat je eerste producten inkopen om ze vervolgens op Bol.com te verkopen. Vanaf hier kan het geld verdienen beginnen.

Week 6, 7 en 8 Opschalen

Een business kan natuurlijk alleen maar groeien als jij je inkopen en verkopen weet op te schalen. In deze weken leer je precies hoe dat moet om je bol.com business snel te laten groeien.

Week 9 en 10 Automatiseren

Als je een eigen onderneming hebt, ben je vaak veel aan het werk. Daarnaast wil je natuurlijk ook nog tijd overhouden voor andere dingen in het leven zoals je familie en vrienden. Daarvoor is het belangrijk om bepaalde processen te automatiseren. In week 9 en 10 ga je daarmee aan de slag.

Gratis training volgen van de 100k mindset

Met de juiste training en mindset, kun je binnen korte tijd een eigen online bedrijf opbouwen. Vooral de mindset training in de cursus zoals de 100k Mindset video zijn daarin heel waardevol.

Om je een nog beter idee te geven van waarover de Bol Masterclass precies gaat, wil ik je uitnodigen om de gratis training van Jia Ruan te volgen. In deze gratis training worden alle aspecten van een succesvolle bol.com business uitgelegd.

Wil je na het volgen van de gratis cursus aan de slag met de volledige cursus? Dan heb je daar na het volgen van de gratis training de mogelijkheid voor.

Maar aangezien de gratis cursus gratis is, kan het zeker geen kwaad om je in ieder geval daarvoor aan te melden.

Ben jij benieuwd naar de gratis training en wil je je daarvoor aanmelden? Ga dan naar de pagina van de Bol Masterclass en meld je aan. Je aanmelding is geheel vrijblijvend en je leert er ontzettend veel van.

 

 

 

 

[inbound_button font_size=”20″ color=”#0080ff” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://www.paypro.nl/producten/Cursus_-_Bol_Masterclass_/62209/33254″ width=”” target=”_self”]Start Nu Met De 100K Mindset[/inbound_button]

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This