logo maken met builderall 2

Hoe werkt e-mail marketing met Builderall? In de loop der jaren zijn het aantal mogelijkheden op het gebied van marketing ontzettend gegroeid. Dat heeft uiteraard alles te maken met de opkomst van het internet. Zonder het internet was bijvoorbeeld e-mailmarketing al niet mogelijk. Hedendaags neemt de e-mailmarketing bij veel bedrijven een prominente plek in binnen het marketingplan. Met e-mailmarketing kan je een groot publiek aanspreken, je kunt de kosten laag houden en je kunt de mails ook nog gaan personaliseren. Dat zijn in een korte opsomming eigenlijk de belangrijkste voordelen van e-mailmarketing.

 

Voor het voeren van de e-mailmarketing kan je meerdere systemen gebruiken. Je kunt aan de slag gaan met bijvoorbeeld Mailchimp, waarbij je je eigen templates moet maken. Je kunt het jezelf echter ook een stuk makkelijker maken. Hoe je dat doet? Door aan de slag te gaan met Builderall. In dit artikel kijken we dan ook naar de werking van e-mailmarketing met behulp van Builderall. We bespreken alle mogelijkheden en benoemen uiteraard ook de belangrijkste voordelen. Als dat nog niet genoeg is, bespreken we ook nog enkele handige tips. Voordat het zo ver is, kijken we allereerst even iets nader naar het systeem Builderall.

Wat is Builderall?

Heb je wel eens van Builderall gehoord? Als je als marketeer nog geen gebruik van dit systeem maakt, doe je jezelf eigenlijk tekort. We kunnen Builderall het beste omschrijven als een online platform waarin een ontzettend groot aantal tools ingebouwd zitten. Voor een marketeer is het dan ook absoluut een voordeel dat je alle tools in één systeem hebt zitten. Je hoeft niet te schakelen tussen verschillende systemen en je kunt de tools ook op elkaar aan sluiten.

Met Builderall is het bijvoorbeeld mogelijk om je eigen logo te maken, je eigen website te maken, een sales funnel te creëren en om alle klantgegevens te bewaren en te managen. De mogelijkheden met Builderall zijn dan ook legio. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel bedrijven tegenwoordig gebruik maken van Builderall. Ook op het gebied van marketing biedt dit online platform namelijk ontzettend veel mogelijkheden.

E-mail marketing met Builderall

In het online platform van Builderall zitten, zoals gezegd, dus vele tools ingebouwd. Een van die tools is een Mailingboss Email Marketing Tool. Met deze tool kan je in feite je hele e-mailmarketing inrichten. Het is een fluitje van een cent om je e-mails te maken, je kunt gemakkelijk het design bepalen en teksten toevoegen. Ook kan je een handige call to action in de mail verwerken en verstuur je vervolgens zonder enige moeite de mail naar al je contacten.

Een absoluut voordeel hierbij is dat de tool ontzettend simpel werkt. Aan het begin moet je eenmalig de instellingen van Mailingboss Email Marketing Tool instellen. Zo moet je jouw voor- en achternaam invullen; daarbij kan je er ook voor kiezen om je bedrijfsnaam in te vullen. Vervolgens dien je bijvoorbeeld jouw e-mailadres en emailgegevens in te vullen. Als je dat gedaan hebt, kan je eigenlijk al gaan beginnen met het opstellen van de mails.

Aan de linkerkant van de tool zie je vervolgens enkele keuzemogelijkheden staan. Zo kan je klikken op ‘campaings’, op ‘lists’ en op ‘templates’. Met de templates heb je direct toegang tot heel veel verschillende soorten templates. Je kunt het design van de mail dan ook afstemmen op bijvoorbeeld je huisstijl en jouw boodschap. Als je op ‘campaings’ klikt, kan je een hele campagne maken. Dit betekent in feite dat je met meerdere mails achter elkaar aan de slag gaat. Op die manier blijf je continue in de gedachten van de ontvanger houden. De ontvanger ziet tenslotte meermaals een mail van jou binnenkomen. Dat is weer goed voor je naamsbekendheid. Als je dan ook nog eens een juiste call to action in de mail weet te verwerken, kan je mogelijk ook meer orders scoren.

 

E-mail marketing met builderall

 

De voordelen van e-mail marketing met Builderall

Waarom zou je voor de e-mailmarketing nou gebruik maken van Builderall? Daar zijn meerdere redenen voor te bedenken. Allereerst heb je aan alleen Builderall genoeg. Je hoeft geen externe systemen te gaan gebruiken. Nee, in Builderall heb je simpelweg toegang tot alle tools die je nodig hebt. Je kunt je e-mailmarketing dan ook ontzettend efficiënt inzetten.

Een ander voordeel is dat Builderall bijzonder simpel werkt. De interface is simpel, in het online platform vind je handige uitleg en alles ziet er overzichtelijk uit. Het opzetten van een e-mail campagne kost dan ook, relatief gezien, niet al te veel werk. Je kunt hiermee kostbare tijd besparen. Die tijd kan je vervolgens weer gebruiken om met andere tools binnen Builderall aan de slag te gaan.

De voordelen van e-mailmarketing

Ben jij met jouw onderneming nog niet met e-mailmarketing bezig? Dan loop je een hoop kansen mis. E-mailmarketing is namelijk een zeer efficiënte manier van marketing. Je kunt een groot publiek aanspreken en de kosten voor het versturen van een e-mail zijn bijzonder laag. Daarnaast is het mogelijk om een call to action in de mail te verwerken. Dit betekent dat je de ontvangers direct in staat stelt om bijvoorbeeld een aankoop te doen of om naar een bepaald webadres te gaan.

Een bijkomend voordeel is uiteraard dat je de mails geheel in je huisstijl kunt maken. Je kunt binnen Builderall gebruik maken van de templates. Deze templates kan je vervolgens ook weer naar wens aanpassen. Wat wens je nog meer?

Tot slot willen we nog benoemen dat je met e-mailmarketing ook nog mails kunt personaliseren. Daarmee kan je een persoonlijk aanbod doen bij een bepaalde groep ontvangers. Dat kan aan de hand van bijvoorbeeld eerdere bestellingen of bezoeken aan jouw website/webshop.

Kortom: met e-mailmarketing kan je goede resultaten boeken. Je kunt meer orders scoren en daarmee je omzet (flink) verhogen. De kosten voor e-mailmarketing zijn nihil en mede daarom is het een zeer efficiënte vorm van marketing. Wil je ook beginnen met e-mailmarketing? Dan kunnen wij het systeem van Builderall zeker aanraden. Met de Mailingsboss Email Marketing Tool is het opzetten van een e-mail campagne een fluitje van een cent!

 

 

[inbound_button font_size=”20″ color=”#0000ff” text_color=”#ffffff” icon=”arrow-circle-right” url=”” width=”” target=”_self”]Wil Je Nu Builderall 7 Dagen Gratis Uitproberen? Klik Dan hier>>[/inbound_button]

Share This