Eigen bedrijf starten zonder geldEigen bedrijf starten zonder geld? Je hebt plannen om voor jezelf te beginnen maar hebt geen groot budget. Dan is het goed om te kijken of je ook een eigen bedrijf kan starten. Zonder dat het veel geld kost.

In dit blogbericht gaan we je een aantal manieren vertellen. En waarmee je een eigen bedrijf kan beginnen zonder dat je direct veel geld kwijt bent.

 

Een eigen bedrijf starten zonder geld

 

Als je geen geld hebt om een eigen bedrijf te starten maar wel de ambities hebt, zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Voor de meeste businessplannen heb je al een groot start kapitaal nodig.

Maar met de komst van het internet kun je tegenwoordig ook makkelijk een eigen bedrijf starten zonder dat je veel kwijt bent.

Bij een bedrijf starten denk je waarschijnlijk niet zo snel aan online starten. Maar dat is juist waar de kansen liggen en de mogelijkheden zijn oneindig.

 

Online bedrijf starten met een website

 

Eigenlijk is de basis van elk online bedrijf een website. Dat klinkt allemaal heel technisch maar dat valt in werkelijkheid wel mee. Tegenwoordig kun je WordPress installeren met een druk op de knop. En is je enige investering om te beginnen een domeinnaam, webhosting en een KVK-inschrijving als je het direct serieus wil aanpakken.

Dat betekent dat je voor een bedrag van maximaal 200 euro klaar bent om te beginnen met het bouwen van je online bedrijf.

Om een goed lopende online business te maken van je website, is het belangrijk dat je gevonden wordt.

De enige manier om steeds meer nieuwe bezoekers en potentiële klanten naar je online bedrijf te krijgen is om ervoor te zorgen dat je gratis waarde geeft. Met een website kun je dit het beste doen door regelmatig blogberichten te schrijven over het onderwerp waar je bedrijf mee te maken heeft.

 

De mogelijkheden bij het starten van een website

 

Als je gaat kiezen om een website te gaan bouwen en daar je eigen bedrijf van gaat maken, heb je een paar manieren om ervoor te zorgen dat je daarmee inkomsten gaat verdienen zonder dat het je veel geld kost.

Wat mooi is aan deze manieren van geld verdienen is dat je geen last hebt van klantenservice, geen voorraad hoeft te houden, en dat je gewoon lekker vanuit je huis kan werken op tijden en dagen die je zelf wilt. Ook hoef je nooit meer vakantie te vragen, en loopt je bedrijf gewoon door als je niet aan het werk bent.

Van de alle mogelijkheden die je hebt als je gaat starten met een eigen online business ga ik je uitleg geven over 3 mogelijkheden waarmee je snel kan starten met je eigen bedrijf zonder dat je veel geld kwijt bent.

 

Een website met advertenties van Google Adsense

 

Deze manier van geld verdienen op het internet geeft je veel vrijheid. Het enige wat je hoeft te doen is een mooie website maken (of laten maken) en je focussen op een specifiek onderwerp.

Het beste is om te kiezen voor een onderwerp waar je al het een en ander van af weet omdat het dan makkelijker is om daarvoor blogs te schrijven.

Als je een onderwerp hebt gekozen, zorg je ervoor dat je minimaal 1 keer in de week een blogbericht plaatst op je website dat te maken heeft met je onderwerp.

Om ervoor te zorgen dat je teksten schrijft waar je ideale bezoekers ook naar zoeken, doe je voordat je blogs gaat schrijven eerst zoekwoord onderzoek. Via de Google Keyword planner kun je zoekwoorden zoeken die te maken hebben met je onderwerp. Als je hiervoor een lijstje hebt samengesteld kan het schrijven beginnen.

Na  een aantal maanden zal je merken dat je bezoekersaantallen al flink aan het oplopen zijn. Je kunt de voortgang van je bezoekersaantallen volgen via Google Analytics.

 

Adsense toevoegen aan je website

 

Nu je al redelijk wat bezoekers naar je website krijgt, is het tijd om ervoor te zorgen dat je geld gaat verdienen met je website. Dit doe je door een account te maken bij Adsense.Google.com. Hier kun je dan Automatisch advertenties op je website instellen. Na het instellen krijg je een code en die voer je dan in op je website op de plekken waar je advertenties wil tonen.

 

 

Eigen bedrijf starten zonder geld

 

 

Affiliate marketing

 

Een van de beste verdienmodellen voor een website is affiliate marketing. Met affiliate marketing promoot je een product van iemand anders. Dit doe je door een link van de aanbieder van een product te plaatsen op je website.

Telkens als dan een van jouw bezoekers via jouw link naar de website van de aanbieder gaat en het product dat je promoot koopt, ontvang jij daarvoor een commissie.

Je kunt met affiliate marketing beginnen door je aan te melden bij affiliate netwerken. Dit zijn netwerken waar jij kan kiezen uit een ruime keuze van producten in allerlei categorieën.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je een product kiest dat bij het onderwerp van je website past. Ook kun je ervoor kiezen om eerst een product te kiezen en daar dan vervolgens een website omheen gaat bouwen.

Het moeilijkste aan affiliate marketing is dat je niet direct geld gaat verdienen. Het kan een lange tijd duren voordat je bezoekers naar je website krijgt, en dit kan je demotiveren aangezien je er wel heel veel werk voor doet.

Het belangrijkste is daarom om vooral door te gaan totdat je je eerst affiliate verkoop hebt. Daarna weet je dat het werkt en wil je alleen nog maar harder werken voor meer verkopen.

 

 

 

 

Affiliate marketing cursus

 

Als je niet te veel geld wil uitgeven aan het starten van je eigen online bedrijf, is een website in combinatie met affiliate marketing de beste keuze. Om zo snel mogelijk geld te verdienen met je eigen online bedrijf is het een goed idee om een affiliate marketing cursus te volgen.

Hierdoor leer je direct hoe je moet beginnen en welke stappen je moet zetten om zo snel mogelijk resultaat te behalen. Door te investeren in de cursus gaan de opstart kosten iets omhoog, maar door de cursus te volgen scheelt het je heel veel tijd, en heb je sneller resultaat. Op deze manier kun je toch een eigen bedrijf starten zonder dat je direct veel geld kwijt bent.

 

 

Wil Jij Ook Ultieme Vrijheid?

 

 

 

 

 

 

Share This