Ben jij op zoek naar manieren om geld te verdienen buiten je werk om? Dan is de kans groot dat jij nu niet genoeg verdient bij je werkgever of dat jij je huidige baan niet leuk vindt.

Als je op zoek bent naar geld verdienen buiten je werk, dan kun je ervoor kiezen om offline meer geld te gaan verdienen of online. De beste manier om extra geld te verdienen naast je werk is natuurlijk online.

Dat komt vooral omdat je dan niet veel extra tijd kwijt hoeft te zijn. In dit artikel maak je daarom ook kennis met een goede manier om extra geld te verdienen, waar je direct mee aan de slag kunt. Lees snel verder.

Geld verdienen buiten je werk om?

Als je al fulltime werkt, heb je natuurlijk niet heel veel tijd meer om daarnaast een tweede baan te nemen.

Na het werk ga je liever lekker languit op de bank of op een andere manier genieten van je vrije uurtjes.

Maar als je niet blij bent met je huidige baan is het wel belangrijk om naast je werk actie te ondernemen zodat je daar ooit afscheid van kunt nemen.

Manieren om geld te verdienen buiten je werk om

Er zijn veel verschillende manieren om geld te verdienen buiten je werk om, maar zoals ik al zei is het vaak lastig om daar tijd voor vrij te maken als je al een fulltime baan hebt. Manieren om geld te verdienen zijn:

  • Een tweede baan nemen
  • Thuis oude spullen verkopen
  • Klusjes doen voor anderen

Al deze manieren kosten veel extra tijd en de meeste mensen hebben dat nou eenmaal niet.

Daarom kijken we in dit geval liever naar een manier om online geld te verdienen, waar je niet heel veel tijd per dag voor nodig bent. De manier waarover ik het heb is Affiliate Marketing.

Buiten je werk om geld verdienen met Affiliate Marketing

Als je nog nooit van affiliate marketing hebt gehoord, leg ik het graag even kort uit.

Affiliate Marketing is een online marketing methode waarbij je producten promoot van andere mensen. Als mensen via jou een product kopen, ontvang jij daarvoor een commissie.

Achter deze methode gaat natuurlijk een hele strategie schuil en dat kun je leren.

Waarom Affiliate Marketing?

De reden dat je het beste kunt beginnen met affiliate marketing is vooral omdat je met affiliate marketing maar een paar uur per dag nodig hebt om teksten te schrijven voor je website (of die te laten schrijven) en je vervolgens de hele dag vrij kunt nemen.

Als je gaat starten met affiliate marketing betekent het dat je een website gaat maken. Deze website maak je dan voor een bepaald onderwerp waarover jij gaat schrijven op je website. Aan dit onderwerp zijn dan een aantal producten gekoppeld die jij erbij kunt verkopen.

Hoe meer teksten je publiceert op je website, hoe meer mensen er naar je website zullen komen via de zoekmachines.

Er komt dan een moment dat er zoveel bezoekers naar je website komen dat het percentage van die bezoekers dat koopt, kan zorgen voor het betalen van jouw vaste lasten.

 

Geld verdienen met builderall

 

Hoeveel geld kun je verdienen met affiliate marketing?

Heb je meer interesse gekregen over affiliate marketing, of wist je nog helemaal niet dat het bestond? Vrijwel alle grote bedrijven zoals Bol.com, Coolblue en Amazon doen aan affiliate marketing. Daarom is er ook heel veel geld mee te verdienen.

Als je net begint met affiliate marketing verdien je nog geen geld met affiliate marketing. In het begin moet je echt je website nog opbouwen en kan het even duren voordat er meer mensen naar je website komen.

Maar als er eenmaal wat bezoekers naar je website komen, kan het snel gaan.

Er zijn affiliates die een paar honderd euro verdienen in de maand, maar er zijn ook affiliate die tientallen duizenden euro’s verdienen in de maand. Het ligt er maar net aan hoe lang jij al bezig bent met affiliate marketing, hoe goed de teksten zijn die je geschreven hebt en over welk onderwerp (niche) jouw website gaat.

Hoeveel geld je uiteindelijk gaat verdienen met affiliate marketing is oneindig. Zoveel als je wilt.

Hoe leer je affiliate marketing?

Inmiddels staat natuurlijk alle informatie wel gratis op het internet. Als je een beetje goed zoekt naar affiliate marketing vind je daar al snel veel informatie over. De beste manier om snel te leren hoe affiliate marketing werkt is door het volgen van een cursus. Je hoeft dan niet op zoek te gaan naar alle informatie op het internet en je weet zeker dat de informatie die je krijgt ook goed is.

Zelf heb ik de cursus van Jacko Meijaard gevolgd. Hij verdient zelf ruim 100.000 euro per maand met affiliate marketing en daarom is het een goed idee om naar zijn strategie te luisteren. Hij heeft een cursus gemaakt die de Affiliate Marketing Revolutie heet.

Is affiliate Marketing de moeite waard?

Je hebt nu een geheel nieuwe manier van geld verdienen ontdekt en de kans bestaat dat je nog niet helemaal overtuigd bent. Ik raad je zeker aan om er eerst nog de nodige informatie over op te zoeken of om direct een cursus te volgen zodat je snapt hoe het werkt.

Affiliate Marketing is een echte en legale manier om geld te verdienen. Ook kun je er heel rijk mee worden als je het goed aanpakt.

Vooral als je nu nog werkt en niet veel tijd over hebt na je werk is het aan te raden om een affiliate website te beginnen. Je kunt het in de kleine uurtjes doen en het kan mogelijk je leven veranderen.

Het enige dat je hoeft te doen is een goede strategie volgen zoals die van de affiliate marketing revolutie en vervolgens door blijven gaan tot je succesvol bent.

De grootste reden waarom niet iedereen affiliate marketing doet is omdat ze het niet geloven, of omdat ze al stoppen nadat ze het twee weken hebben geprobeerd en geen geld verdienen.

Als jij er de tijd voor neemt, ga je geld verdienen met deze manier van online geld verdienen.

 

Share This