Online bedrijf ideeenBen je van plan om een blog te beginnen, om daar geld mee te verdienen? Dan is het goed om eens te bekijken welke manieren er allemaal zijn om geld te verdienen met een blog. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van online werken en leggen daarmee de verschillende mogelijkheden naast elkaar. Er komen ook steeds meer manieren bij om geld te verdienen op het internet, waardoor je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom help ik je met dit blogbericht om het inzicht te krijgen in welke mogelijkheden er allemaal zijn. Daarnaast vertel ik je ook graag welke manier de beste manier is in mijn ogen en hoe je daarmee kunt gaan beginnen. Lees daarom zeker verder.

 

Geld verdienen met een blog

Wil je geld gaan verdienen met een blog? Dan is het natuurlijk belangrijk om een website te gaan starten. Een website is een van de beste manieren om geld te verdienen op het internet. Dat komt vooral omdat je dan iets opbouwt voor de lange termijn. In het begin zal je met een blog nog niet direct geld verdienen, maar als je blog eenmaal veel bezoekers krijgt, dan zal je ook merken dat je steeds meer geld gaat verdienen.

1.      Domeinnaam en webhosting

Om een blog te beginnen moet je een website starten. Om een website te kunnen beginnen heb je een domeinnaam en webhosting nodig. Het is mogelijk om gratis een website te starten. Toch is dat helemaal geen goed idee omdat je met een gratis website vaak veel minder mogelijkheden hebt. Daarom kun je beter een website starten met een eigen domeinnaam en webhosting.  Het aanschaffen van een domeinnaam en webhosting kost vaak nog geen 50 euro per jaar.

 

2.      Website bouwen

Nadat je een domeinnaam en webhosting hebt aangeschaft, is het belangrijk om je website te gaan bouwen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om WordPress te gebruiken, maar ook Builderall is een heel goed idee.

 

3.      Bezoekers krijgen

Als je eenmaal je website hebt staan, kun je beginnen met het krijgen van bezoekers naar je website. Hoe meer bezoekers er naar je website komen hoe groter de kans is dat jij geld gaat verdienen met je website. De makkelijkste en meest betrouwbare manier om steeds meer bezoekers naar je website te krijgen is door teksten te schrijven voor je website, oftewel om te gaan bloggen.

 

4.      Geld verdienen met je blog

Als je eenmaal bezoekers hebt opgebouwd naar je website, is het tijd om daadwerkelijk geld te verdienen met je website. Een van de beste manieren om geld te verdienen met je blog is affiliate marketing. Hier komen we verder in dit artikel nog op terug. Nadat jij een goede bezoekersstroom hebt opgebouwd, heb je verschillende mogelijkheden om geld te verdienen met je blog.

geld verdienen met bloggen

Geld verdienen met je blog – welke manieren zijn er?

Nu je weet hoe je een blog maakt om er geld mee te verdienen, wil je natuurlijk ook wel graag weten welke manieren er allemaal zijn om geld te verdienen met je blog.

Er zijn steeds meer mensen die geld gaan verdienen met een blog, omdat deze methode zeer betrouwbaar is. Als jij van plan bent om geld te gaan verdienen met je blog, is het zeker aan te raden om de onderstaande manieren eens te overwegen.

1.      Een eigen webshop

Als je een blog hebt met veel bezoekers, kan het een goed idee zijn om naast je blog ook een webshop te maken. Je kunt dan in je blogs, linken naar je webshop waar je dan producten verkoopt, die te maken hebben met het onderwerp van je website. Je kunt er dan voor te kiezen om een webshop te maken via WordPress, maar ook via Shopify kun je hele mooie shops maken.

2.      Advertenties op je blog plaatsen

Een andere manier om geld te verdienen met je blog is door advertenties te plaatsen op je website. Er zijn verschillende soorten advertenties die je kunt plaatsen op je website. Je kunt er namelijk voor kiezen om Google Adsense op je website te plaatsen. Daarnaast zijn er premium advertentienetwerken die graag gebruik willen maken van jouw advertentie netwerk. Hierbij is het wel belangrijk dat je een bepaald aantal bezoekers hebt. Als laatste is het ook nog mogelijk om  zelf je advertentieruimte te gaan verkopen.

 

3.      Affiliate marketing toepassen op je website

Als laatste wil ik het ook nog even met je hebben over affiliate marketing. Voor mij is affiliate marketing een van de beste manieren om geld te verdienen op het internet. Met affiliate marketing promoot je producten van andere mensen en krijg je een commissie als je dat succesvol doet. Het mooie aan affiliate marketing is dat je alleen maar affiliate links op je website hoeft te plaatsen en verder niets. Je hoeft met affiliate marketing geen klantenservice te doen, geen producten te verzenden en je  kunt zelfs geld verdienen als jij niet online bent. Met affiliate marketing kun je dus passief geld verdienen. Hoewel je met een website vaak niet direct geld verdient, kun je er op lange termijn wel heel goed geld mee verdienen.

Affiliate Marketing revolutie

Wil jij aan de slag gaan met affiliate marketing? Dan heb je een uitstekende keuze gemaakt. Affiliate marketing is een van de beste verdienmodellen voor een website. Om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk succesvol wordt met je eigen affiliate marketing blog, is het verstandig om te kiezen voor een affiliate marketing cursus. Met de Affiliate Marketing Revolutie leer je stap voor stap hoe jij succesvol wordt met je eigen affiliate website. Je kunt ook alles zelf gaan leren op het internet, maar door een cursus te volgen vergroot jij je kans op succes en hoef je niet zelf opzoek te gaan naar alle belangrijke informatie. Wil je meer weten over affiliate marketing en de cursus? Bekijk dan op deze pagina hoe het werkt en wat je allemaal kunt doen. Al meer dan 8000 mensen hebben de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd en veel daarvan verdienen nu geld met hun blog of website.

 

Wil je meer informatie over de cursus, neem dan eens een kijkje op de volgende pagina.

Share This