vergelijkingssite makenGeld verdienen met reviews schrijven Ben je op zoek naar een handige manier om online geld te gaan verdienen? Dan weet je twee dingen zeker: je hebt de keus uit meer dan voldoende mogelijkheden én het is niet zo dat je slapend rijk wordt. Als je denkt dat je op een gemakkelijke manier online geld kunt verdienen, zit je mis.

Als je namelijk echt succesvol wilt worden, moet je de nodige inzet tonen. Je moet de nodige activiteiten ondernemen, je moet een goed idee hebben en je moet over het nodige doorzettingsvermogen beschikken. Dat is ook het geval als je geld wilt gaan verdienen door reviews te schrijven. In de afgelopen jaren zijn meer en meer digitale ondernemers zich hiermee bezig gaan houden en het is behoorlijk lucratief te noemen.

Mocht je hier interesse in hebben, is het wel verstandig om de juiste voorbereidingen te treffen. Ook moet je voor jezelf bepalen op welke manier je dit in gang gaat zetten en welk tarief je bijvoorbeeld gaat hanteren. In dit artikel vind je in ieder geval meer informatie over dit unieke en leuke verdienmodel.

 

Ga je de reviews voor jezelf krijgen of voor een klant?

Ben je op dit moment ook al bezig met affiliate marketing? Dan is het zeer interessant om de reviews voor jezelf te gaan schrijven. Op het internet zijn hedendaags namelijk allerlei soorten online trainingen, online cursussen en e-books te vinden. Veel van deze digitale producten kan je gaan promoten via Paypro.nl en jouw eigen affiliate website. Mocht een bezoeker van jouw website besluiten om zich voor een bepaald digitaal product aan te melden, krijg jij daar een commissie voor. Op die manier is het dus zéker mogelijk om veel geld te verdienen met het schrijven van reviews.

 

Klinkt dat als muziek in de oren? Dan is het toch wel verstandig om de Affiliate Marketing Revolutie te volgen. In deze online cursus krijg je alles aangeleerd over hoe affiliate marketing precies werkt én hoe je de beste content voor een affiliate website kunt maken. aangezien je de reviews zelf gaat schrijven, moet je wel weten hoe je dit moet doen en waar je op moet letten. Dat kan je dus op een prima manier aanleren door de Affiliate Marketing Revolutie cursus te gaan volgen.

 

Kies je ervoor om de reviews voor klanten te gaan schrijven? Dan dien je deze klanten eerst te vinden. Je kunt dit mogelijk via contacten binnen jouw netwerk doen, maar je kunt ook via het internet op zoek gaan naar klanten die hun eigen affiliate website hebben. Het is daarbij wél wenselijk dat zij digitale producten promoten; je kunt namelijk het beste reviews schrijven over digitale producten.

geld verdienen met review schrijven

 

Reviews over digitale producten

In de afgelopen jaren zijn de online trainingen, online cursussen en e-books als paddenstoelen uit de grond geschoten. Je hebt tegenwoordig de keus uit onwijs veel verschillende digitale producten, waardoor je keuzes moet gaan maken met betrekking tot de digitale producten. Over welke digitale producten ga je een review schrijven en hoe ga je die reviews opstellen? Maak je bijvoorbeeld voor elk product één eigen review? Of betrek je in één review meerdere producten? Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een review te schrijven over de drie beste online trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

 

Het is hierbij ook aan te raden om te kijken naar de concurrentie die je bij bepaalde online trainingen hebt. als je de hierboven genoemde Affiliate Marketing Revolutie cursus wilt gaan promoten, moet je van goede huize komen. Veel grote spelers in de reviewwereld hebben immers al reviews geschreven die bijzonder goed scoren binnen Google. Het is dus lastig om bij een dergelijk digitaal product een hoge ranking binnen Google te verkrijgen.

 

Je kunt daarom wellicht beter kiezen voor de minder bekende producten, waar je vervolgens minder concurrentie voor hoeft. Naarmate jouw eigen website begint te groeien, kan je ook gaan concurreren met de grote spelers.

 

Mocht je de digitale producten willen gaan promoten, dien je wel een account aan te maken bij Paypro. Via dit affiliate netwerk kan je unieke affiliate links aanmaken, waarmee je de bezoeker kunt verwijzen naar de website van de verkopende partij. Mocht de bezoeker via die website uiteindelijk een digitaal product afnemen, krijg jij daar een passende beloning voor.

 

Reviews over ‘normale’ producten

Wist je dat het echter ook mogelijk is om normale producten te promoten? Ja, zeker! Je kunt bijvoorbeeld een review schrijven over de nieuwste TV van Samsung, over het nieuwste koffiezetapparaat van Senseo of over de nieuwe telefoon van Apple.

 

Door in deze reviews vervolgens ook affiliate links te plaatsen, kan je geld gaan verdienen meet het schrijven van reviews. Veel van deze producten zijn verkrijgbaar bij grote webshops als Coolblue en Bol.com; je kunt je dus bij hen aanmelden voor het affiliate programma, waarna je toegang krijgt tot jouw online affiliate dashboard. Via dat dashboard kan je vervolgens de unieke affiliate links aanmaken waarmee je bezoekers van jouw website door kunt verwijzen naar het betreffende product op één van de (grote) webshops.

 

In onze ogen kan je op dit vlak zeker veel geld gaan verdienen. Je kunt namelijk onwijs veel reviews gaan plaatsen, waardoor jouw website uit kan groeien tot een ware autoriteit. Daarbij is het wél van belang dat jouw reviews van een hoge kwaliteit zijn.

 

Zorg daarom altijd voor een juiste opbouw in de reviews, zorg ervoor dat je de reviews zo uitgebreid mogelijk maakt en plaats duidelijke afbeeldingen + video’s in de review. Deze beelden zijn absoluut van meerwaarde en maken het voor de bezoeker nóg duidelijker waar het product nou exact om draait. De kans is daarmee groter dat je de bezoeker warm weet te maken voor de aanschaf van het betreffende product.

 

Kortom; het is zéker mogelijk om geld te verdienen met reviews te schrijven. Je hebt daarvoor wel een eigen affiliate website nodig of je kunt de reviews voor klanten gaan schrijven. Hanteer in dat geval een marktconform woordtarief en zorg vervolgens voor reviews die van een ongekend hoge kwaliteit zijn!

 

AMR

 

 

Wil je nu leren hoe je op de juiste manier een review schrijft, klik dan hier…

 

 

Share This