Digitale marketingHet belang van fotografie bij marketing! Elk mens is visueel ingesteld. Dit zorgt ervoor dat visuele informatie zeshonderdduizend keer sneller wordt opgenomen in de hersenen. Bestaat jouw content alleen uit tekst? Dan kun je de klok erop gelijk zetten dat je minder views krijgt. Door het plaatsen van beeldmateriaal bij je content krijg je 94% meer views. Wil jij ervoor zorgen dat jouw teksten aantrekkelijk zijn? Maak dan gebruik van beelden. Dit zorgt ervoor dat jouw content beter aansluit bij je doelgroep, wat bevorderlijk is voor het aantal views en uiteindelijk lezers en wat dus gelijk het Het belang van fotografie bij marketing aangeeft!

 

 

Waarom kun je beter geen stockfoto’s gebruiken?

Goede fotografie kost tijd en geld. Veel bedrijven willen hier niet in investeren, daarom maken ze gebruik van stockfoto’s. Jammer, want een sterk beeld levert zoveel meer op dan je denkt. Stockfoto’s zijn professionele beelden die je gratis of tegen een kleine vergoeding online kunt vinden. Het is makkelijk om het op deze manier te doen. Extreem blije mensen, schattige puppy’s, lachende kinderen en statische poses. Allemaal prachtige foto’s en heel professioneel. Deze foto’s komen vaak professioneel en goed over.  Een paar nadelen: mensen herkennen stock foto’s vaak erg snel, ze komen vaak nep over, door het veelvuldig gebruik van deze foto’s is veel content cliché geworden.

 

Op het gebruik van stockfoto’s zitten rechten. Vaak zijn stockfoto’s rechtsvrij of worden dit als je er een vergoeding voor geeft. Desondanks kan het zo zijn dat er toch nog rechten op zitten. Het is altijd belangrijk om dit te controleren. Je wilt natuurlijk geen rechtszaak op je nek halen.  Maak je gebruik van eigen foto’s? Dan loop je dit risico niet.

Waarom is het belangrijk om authenticiteit uit te stralen?

Door de opkomst van het internet is informatie onbeperkt beschikbaar. Gevolg: er is veel nieuws en marketing in omloop wat nep is. Mensen houden hier niet van en zijn opzoek naar iets echts. Mensen zijn tenslotte wezens met gevoel. Door in te spelen op het gevoel trek je uiteindelijk meer bezoekers- en klanten. Om deze reden is het belangrijk om authenticiteit uit te stralen. Zo laat je zien wie je echt bent.  Dit zorgt voor een betere binding met je klant en trekt meer views.

 

wat is personal branding

Hoe ontwikkel je personal branding?

 

Personal branding laat zien wie je bent. Naast het uitstralen van authenticiteit is dit het belangrijkste om online succes te boeken. Straal uit wie je bent, wat je doet, wat jouw talenten, specialiteiten en kwaliteiten zijn. Zo straal je persoonlijkheid uit en onderscheidt jij je van je concurrenten. Het is jouw verhaal waarmee je naar buiten komt. Dit wil je natuurlijk versterken. Maak daarom gebruik van beeldmateriaal, op deze manier breng je jouw boodschap goed over. Wil jij jouw boodschap duidelijk overbrengen? Denk dan aan fotografie en maak foto’s van:

  • Jouw diensten- en producten.
  • Je locatie- en werkplek.
  • Collega’s en medewerkers.
  • Voorbeeld projecten.

 

Om personal branding tot een succes te maken is een duidelijk idee en wat je wilt uitstralen van belang. Wil je zakelijk overkomen? Of toch liever niet? Schrijf jouw kernwaarden op papier en pas deze toe in de foto’s. Laat jouw kernwaarden in de foto’s terug komen. Een professionele fotograaf heeft verstand van zaken en weet hoe hij dit op de juiste manier kan laten over komen. Beeldtaal wordt door ieder mens gesproken. Een fotograaf spreekt deze taal. De juiste fotograaf draagt bij aan jouw personal branding.

 

Het belang van fotografie bij goede content marketing!

Waarschijnlijk heb je interesse in marketing? Anders was je dit artikel niet tegen gekomen. Is dit het geval? Dan zal het begrip ‘content marketing’ je vast bekend in de oren klinken. Content marketing is erop gericht om waardevolle, consistente en relevante content te ontwikkelen. Content is een allesomvattend begrip en bestaat uit: audio, tekst en beeld. Jouw hele website en social media kanalen zijn gevuld met content. Om authenticiteit en personal branding te optimaliseren is goede content van groot belang.

 

Tegenwoordig is het heel normaal om veel tijd- en geld in content marketing te steken. Vroeger was dit niet zo vanzelfsprekend, tegenwoordig is dit heel normaal. Het grootste deel van het marketing budget wordt gespendeerd aan content marketing en met name aan visuele content. Dit is niet vreemd als je weet dat wij 60 keer sneller op iets klikken als het visueel is. Bovendien reageert 40% van de mensen uiteindelijk eerder op een artikel als er beeldmateriaal bij staat.

 

Het ontwikkelen van de juiste contentmarketing is van groot belang. Alleen op deze manier zul jij meer views krijgen en uiteindelijk meer klanten. Pas daarom fotografie toe en ontwikkel je eigen identiteit door gebruik te maken van origineel beeldmateriaal.

 

Affiliate marketing leren

 

Hoe draagt Master Marketeer bij aan jouw groei?

Master Marketeer is expert op het gebied van coaching- en online trainingen. Op dit platform vind je diverse tips, trainingen, strategieën en technieken die jou helpen om de perfecte marketeer te worden. Master Marketeer stelt deze trainingen 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor jou beschikbaar. Op deze manier kun jij in je eigen tijd een topmarketeer worden. Sta verstelt van de resultaten die je kunt behalen. Het is zeer eenvoudig. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is jezelf aanmelden, inloggen en de stappen volgen in de trainingen.

Je hebt altijd toegang tot deze videotrainingen, daarnaast heb je ook toegang tot het MM Forum. Heb je vragen? Stel ze op dit forum en een succesvolle marketeer en ondernemer helpt je verder. Zo kun jij jouw bedrijf succesvol opzetten en laten groeien. De coaching die je op dit forum krijg is zeer waardevol en zal een positieve bijdrage leveren aan deze groei.

Doordat je via dit forum ook in contact kunt komen met andere leden kunnen jullie samen brainstormen en ideeën uitwisselen. Dit levert een positieve bijdrage aan de groei van jouw bedrijf.

 

Master Marketeer leert jou hoe je op de juiste manier fotografie toepast in de ontwikkeling van jouw content. Zo wordt je op de juiste manier gecoacht en leer je om pakkende content te ontwikkelen die je kunt plaatsen op jouw website of social media kanaal. Wordt een content marketing expert en ontwikkel originele en authentieke content waar niemand omheen kan, dankzij de inzet van fotografie.

 

 

Wat als jij nu met een beetje hulp van master marketeer jouw bedrij naar een nieuw niveau kan tillen. Klik op de link en begin vandaag nog>>

 

 

Share This