Wat vinden websitemakers nu van het digitale marketing platform Builderall? In 2008 werd door de Braziliaanse entrepreneur Erick Salgado het bedrijf eBusiness4us Inc. in de verenigde Staten opgericht voor digitale marketing en entrepreneurship. Het doel van het bedrijf was simpel: digitale marketing als een tool gebruiken om de wereld te veranderen door entrepreneurship. In 2010 was het bedrijf reeds gegroeid, maar Salgado ontdekt dat veel bedrijven geen succes wisten te boeken via het internet door een groeiende concurrentie op het web, de tegenwerkende operaties van spammers en dure aanschafprijs van tools. Op dit gebrek aan succes speelde de Braziliaanse entrepreneur in door een digitaal marketing platform te creëren voor een lage prijs en dat daarbij niet ingewikkeld was om te programmeren. Builderall was geboren.

Het digitale marketing platform builderall, waar kun je Builderall concreet voor gebruiken?

Je kunt Builderall gebruiken als webhosting provider, waarbij je goedkoper uit bent omdat je naast de hosting ook voor het hele pakket aan tools betaalt. Met Builderall kun je concreet gezegd de volgende zaken:

  • Je eigen website en/of blog bouwen
  • Je eigen webwinkel oprichten
  • Online cursussen volgen over design en verkoop
  • Bouwen van lidmaatschap sites
  • Het creëren van video’s, e-books, webinars, et cetera.
  • Social Media campagnes houden
  • Social media advertenties ontwikkelen
  • Het creëren van verkoop funnels
  • Het verzenden van E-mail campagnes met het Email Marketing Platform
  • Je statistieken gemakkelijk bij houden

 

Mobile App Creator

Je maakt niet alleen succesvolle websites met Builderall. Ook apps voor zowel Android als iOS systemen kun je met de Mobile App Creator tool ontwikkelen. Tevens kun je deze zelfgebouwde app naderhand op een gemakkelijke manier onderhouden en kun je er zelfs dingen mee publiceren. Een app bouwen is voor bedrijven handig, want veel mensen consumeren tegenwoordig ook via hun mobiele telefoon. Gebruik je Builderall, heb je als bedrijf geen technische kennis nodig om een professionele app te maken. Je doet het gewoon zelf. Dit bespaart weer kosten, omdat je geen professionele app builder hoeft in te huren.

De tools van Builderall

Builderall heeft naast de Mobile App Creator nog veel meer tools ontwikkeld in de loop der jaren voor zowel websites als mobiele apps, zoals Pixel Perfect & Responsive Website Builder, Cheetah Website Builder, Cheetah Funnel Builder, Unlimited Membership Areas, Mobile Perfection en Blogging App. Wil je gebruikmaken van dit digitale marketingplatform, meld je dan aan voor een abonnement bij Builderall. Er zijn in totaal vijf abonnementen mogelijk.

Abonnementspakketten

Welke keuze je maakt uit de vijf verschillende pakketten, is afhankelijk van welke tools je gebruik wilt gaan maken. Builderall biedt een gratis, een builder, een marketer, een essential en een premium pakket aan. Bij het premium abonnement heb je toegang tot alle tools van Builderall. De kosten van de verschillende pakketten, zijn als volgt. Voor het builder pakket betaal je €18.90, voor een marketer abonnement €26.90, voor het essential pakket €44.90 en voor het premium abonnement €59.90. De prijzen zijn exclusief 21 procent btw.

 

Waarom kiezen voor het digital marketing platform Builderall?

Vanaf zijn ontstaan in 2011 hebben duizenden ondernemers over honderd landen in de wereld zich aangesloten bij Builderall. Het bedrijf onderscheidt zich van soortgelijke bedrijven door zich niet te richten op de verkoop van automatische systemen, maar door zich te richten op het bouwen van het beste digitale marketingplatform en door zich te richten op het bieden van goede klantervaringen. Concreet houdt dit in dat je voor je bedrijf geavanceerde technologische software aanschaft, je vragen kunt stellen aan de klantenservice van Builderall die 24/7 aanwezig is en je zelfs via Builderall een adviesgesprek met een specialist kunt aanvragen. Je hebt daarnaast geen training of ervaring nodig om het digitale platform te kunnen gebruiken.

Klantenreviews op Facebook

Voordat je gebruik gaat maken van Builderall, is het handig om ook de klantenbeoordelingen online en op social media te bekijken. Want door deze objectieve ervaringen met Builderall te lezen, leer je meer dan alleen op de veelal subjectieve website te kijken. Op Facebook zijn de klantervaringen voornamelijk positief. Mensen waarderen onder andere de begrijpelijkheid en de uitgebreidheid van het platform. Een website maken was nog nooit zo simpel, is een veelgehoorde leus. Ook de klantenservice wordt veelvuldig geprezen, omdat deze zeer gedreven is om de nieuwste updates en veranderingen door te voeren in het platform, waardoor deze snel en up to date is. Uitbreidingen in de pakketten worden daarnaast niet in rekening gebracht. Het is dus niet zo dat je voor je premium abonnement ineens vijf euro meer betaalt.

 

Klantervaringen online

Op overige reviewsites wordt er ook lovend gesproken over het digitale marketingplatform Builderall. De tools worden geprezen, omdat je er een succesvolle website mee kunt maken. De tools zijn eveneens zeer gebruikersvriendelijk en divers. Er is weinig dat je er niet mee kan doen. En deze kwaliteit krijg je tegen een lage prijs. Reeds ervaren websitemakers waarderen de designs en geloofwaardigheid van het platform, waardoor je je bedrijf naar het hoogste level kunt tillen. De funnels van Builderall worden geprezen wegens hun flexibiliteit en functionaliteit. Ook de klantenservice krijgt op reviewsites lovende kritieken. Alles wat je moet weten en gebruiken, is daarnaast in een overzichtelijk dashboard op Builderall te vinden.

Trustpilot

Op de Deense website voor consumentenrecensies Trustpilot krijgt Builderall vier van de vijf sterren. Er zijn dertien klantbeoordelingen geplaatst, waarvan 77 procent een uitstekende beoordeling bevat. De overige 23 procent van de reviewers beoordeelt Builderall slecht. Op Trustpilot komt de goedkope kant van Builderall in vergelijking met andere platforms naar voren en de diversiteit van de tools.

 

Nadelen van Builderall

Er zijn slechts een aantal nadelen op internet te vinden van het digitale marketing platform Builderall. Er zijn weinig opties om je blog aan te passen. Daarnaast kun je bestaande websites niet met Builderall overnemen. Je moet met een nieuw project beginnen, als je Builderall aanschaft. Eveneens werkt de drag- en dorpbuilder niet goed. Tools lijken niet veel op elkaar, waardoor het moeilijk is de tools onder de knie te krijgen, als je pas met Builderall begint. Als laatste is er geen live chat klantenservice aanwezig.

 

Share This