logo maken met builderall 2Hoe maak je een landingspagina met Builderall Als je aan de slag gaat met affiliate marketing of je eigen online bedrijf wilt beginnen, kun je dat op twee manieren doen. Je kunt ervoor kiezen om een volledige website te maken voor je online bedrijf, maar je kunt ook gebruik maken van landingspagina’s. Er zijn veel verschillende manieren om landingspagina’s te maken zoals met Clickfunnels of Builderall.

In dit blogbericht gaan we dieper in hoe je met gemak landingspagina’s maakt met Builderall.

Wat is Builderall en hoe maak je een landingspagina met Builderall?

Builderall is een online marketing platform die je toegang geeft tot alle belangrijke tools die je nodig hebt als online marketeer. Zo kun je met Builderall landingspagina’s maken, E-mail marketing toepassen, social media marketing toepassen en je eigen website maken.

Builderall is vooral een goed platform omdat veel mensen er tegenaan lopen dat ze bij WordPress veel geld kwijt zijn voor allerlei extra plug-ins. Bij Builderall betaal je één vast bedrag en heb je dan toegang tot alle tools binnen het pakket. In de meeste gevallen is Builderall een stuk goedkoper dan wanneer je alle tools los zou aanschaffen als je een WordPress website maakt.

Waarom werken met landingspagina’s?

Als je aan de slag gaat met online marketing, kun je kiezen uit twee verschillende mogelijkheden. Je kunt een gehele eigen website maken waarbij je de focust legt op het krijgen van organische (gratis) bezoekers uit de zoekmachines, maar je kunt er ook voor kiezen om een landingspagina te maken en via betaald adverteren zo bezoekers naar je landingspagina te sturen.

Mocht je aan de slag willen gaan met online adverteren, heb je in de meeste gevallen geen grote website nodig en kun je meestal met alleen een goede landingspagina al veel geld verdienen. Het enige wat je dan hoeft te doen is een landingspagina maken met Builderall en via advertenties bezoekers naar je landingspagina te sturen.

Hoe maak je een landingspagina met Builderall?

Builderall staat bekend om gebruiksgemak. Heel moeilijk is het dus niet om een landingspagina te maken met Builderall.

Als je je eerste landingspagina gaat maken kun je kiezen uit heel veel verschillende templates die je zou kunnen gebruiken.

Het enige dat je dan nog hoeft te doen is de landingspagina eigen te maken en je kunt aan de slag met adverteren op het internet.

Toch zijn er wel een aantal dingen waarop je moet letten bij het maken van een landingspagina om ervoor te zorgen dat je een goed conversiepercentage hebt.

 

Builderall builders

Als je een landingspagina wilt maken met Builderall ga je in het linker menu naar Builders. Een van de beste manieren om met Builderall je landingspagina te maken is met de Pixel Perfect Builder en klik je vervolgens op new website.

Daarna krijg je eigenlijk een menu met allerlei categorieën waaruit je een template kunt kiezen. Als je een categorie hebt gekozen zie je links naast het categoriemenu een heleboel templates die je kunt gebruiken voor je landingspagina.

Het is bij het kiezen van een geschikte template belangrijk dat de template goed aansluit bij het product dat je wilt verkopen.

Als je een template gevonden hebt die je wilt gaan gebruiken, klik je vervolgens op de Edit knop. Nu wordt de Pixel Perfect Drag en Drop builder geopend en kun je je landingspagina naar wens aanpassen.

Het is daarbij ook belangrijk om te weten dat als je aanpassingen doet aan de desktopversie van je landingspagina, deze veranderingen niet altijd helemaal hetzelfde worden uitgevoerd bij de mobiele versie.

Daarom is het belangrijk om zowel de desktopversie als de mobiele versie even goed na te kijken of alles op de juiste plek staat.

Als je bijvoorbeeld een nieuw element toevoegt aan de desktopversie, kan het zijn dat datzelfde element heel ergens anders geplaatst wordt in de mobiele versie.

Wat zijn de voor en nadelen van Builderall?

Een van de grote voordelen van Builderall is dat het platform met de Pixel Perfect Builder volledig drag en drop is. Dat betekent dat je gemakkelijk nieuwe elementen kunt toevoegen aan je landing pagina, door ze simpelweg in de landingspagina te schuiven.

Daarnaast is het ook een groot voordeel dat Builderall al complete sales funnels voor je heeft klaar staan in de bibliotheek en dat je de funnels dan alleen nog maar naar eigen wens hoeft aan te passen.

Zo kun je bij het maken van een landingspagina’s ook direct de volgende stappen van je funnel toevoegen. Een landingspagina bij Builderall begint meestal eerst bij het invullen van een e-mailadres. Daarna kun je ook vervolg pagina’s instellen voor bijvoorbeeld een download pagina of een informatiepagina.

Daarnaast is het een groot voordeel dat de landingspagina’s bij Builderall er heel goed uit zien. Als iemand je landingspagina te zien krijgt, zal de bezoeker direct zien dat het professioneel is en dat zorgt ervoor dat je conversies hoger zijn.

Daarnaast is er ook nagedacht over de vormgeving van de templates. Hierdoor zorgt een standaard template er al voor dat je goed converteert. Builderall wil namelijk dat jij geld verdient dankzij hun producten.

Daarom hebben ze aan alle onderdelen van Builderall heel veel aandacht besteed.

Aan de slag met Builderall

Wil je een landingspagina maken met Builderall? Dan kun je je via deze link aanmelden bij Builderall. Als je je aanmeldt via deze link kun je Builderall 7 dagen gratis uitproberen.

Je kunt dan direct aan de slag met het maken van je eerste landingspagina om te kijken of het je bevalt. Mocht het je bevallen dan kun je natuurlijk doorgaan met de betaalde versie van Builderall. Bevalt het platform je niet? Dan heb je ook nog 2 alternatieven waarvoor je zou kunnen kiezen.

Een van die alternatieven is Clickfunnels. Clickfunnels werkt over het algemeen hetzelfde als Builderall, maar is een stuk duurder. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om aan de slag te gaan met Leadpages. Ook hiermee kun je landingspagina’s maken.

Toch raad ik je aan om gebruik te maken van Builderall omdat dit het meest complete platform is dat je kunt vinden op het internet. Kik hier om Builderall 7 dagen gratis te proberen.

 

Ik heb hier nog een video geplaatst waarin ik laat zien wat er allemaal mogelijk is met builderall. Ik moet je alleen waarschuwen, het is een vrij lange video maar daarin laten wasilli en ik je alles zien wat er mogelijk binnen Builderall.

Veel kijkplezier

 

 

Share This