Hoe verdien je geld met je blogHoe verdien je geld met je blog? De meeste mensen die een blog beginnen doen dat vooral met de achterliggende gedachte om geld te verdienen op het internet. Toch is het voor de meeste mensen moeilijk om succesvol te worden op het internet en dat heeft een aantal redenen. In dit blogbericht vertellen we je meer over hoe jij geld kunt verdienen met je blog, wat de beste manier is hoe jij ervoor kunt zorgen dat jij wel succesvol wordt.

 

 

Hoe verdien je geld met je blog?

 

Om geld te verdienen met je blog heb je eerst een goede basis nodig. De meeste beginners denken bij het starten van een blog alleen maar aan geld verdienen waardoor ze te weinig energie spenderen aan het zetten van een goede fundering.

Een van de belangrijkste dingen die je nodig hebt om geld te verdienen met je blog zijn bezoekers. Zonder bezoekers is er namelijk niemand die op je links klikt en scoor je dus ook geen commissies.

Daarom is het fundament een goede website met waardevolle informatie. Door alleen dat al goed te doen verkopen je affiliate producten zich bijna vanzelf.

 

Waarom is geld verdienen met een blog moeilijk?

 

De meeste beginners zijn vooral gefocust op het verdienen en niet zo zeer aan het waarde leveren aan de bezoeker. De enige manier om goed te kunnen verdienen met je blog is door zo veel mogelijk goede informatie te geven en je bezoekers zo goed mogelijk helpen.

De grootste reden waarom veel beginners nooit geld zullen verdienen met hun blog is omdat ze simpelweg opgeven. Het duurt dan te lang voordat er bezoekers naar hun blog komt, waardoor ze er geen vertrouwen meer in hebben en stoppen met nieuwe content toevoegen.

De website groeit dan niet meer en de bezoekersaantallen nemen weer af. Terwijl als ze door waren gegaan, ze dichterbij de eerste commissie waren dan ze dachten.

Daarom is het voor veel beginners dus zo moeilijk om geld te verdienen met hun blog. Het enige dat jij hoeft te doen om succesvol te worden is simpelweg doorgaan.

 

Hoe verdien je geld met je blog

 

Wat is de beste manier om geld te verdienen?

 

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met je blog. Je kunt een eigen digitaal producten maken en dit aanbieden op je website, affiliate marketing producten promoten door daar affiliate links van te plaatsen in je content en je kunt er ook voor kiezen om Google Advertenties op je website te plaatsen.

De beste en makkelijkste manier om geld te verdienen met je blog of website is door affiliate marketing toe te passen. Hiermee hoef jij je alleen maar aan te melden voor een affiliate netwerk en vervolgens een product kiezen om te promoten.

Veel beginnende affiliates kiezen ervoor om eerst een product te kiezen en daar vervolgens een website omheen te bouwen.

Daarnaast is het ook niet moeilijk om affiliate marketing te leren. Je kunt ervoor kiezen om het zelfstandig te leren via YouTube en blogs van andere mensen, maar een nog makkelijkere manier is om een affiliate marketing cursus te volgen. 

Hier leer je namelijk stap voor stap aan de hand van een videotraining hoe jij bouwt naar een inkomen van 250 euro per dag of meer. 

 

Hoe verdien je geld met je blog? 5 praktische tips. 

 

Zoals je hebt gelezen is het niet voor iedereen makkelijk om geld te verdienen met een blog. Dankzij de onderstaande tips wordt het voor jou makkelijker om de beginperiode door te komen. Door de onderstaande tips mee te nemen is de kans groter dat je succesvol wordt. 

 

1. Geef niet op 

 

Zoals je eerder al hebt kunnen lezen worden de meeste beginners niet succesvol omdat ze vroegtijdig stoppen. Als jij wel succesvol wilt worden is het belangrijk dat jij door blijft gaan. 

In het begin zullen er veel momenten komen waar je twijfelt over jezelf en of je wel op de goede weg bent. Toch is er maar één methode om daar achter te komen, namelijk doorgaan. 

 

2. Denk eerst aan je bezoekers, dan pas aan geld

 

Natuurlijk wil je graag geld verdienen met je blog en dat komt vanzelf. Zolang jij goed je best blijft doen om je bezoekers zo veel mogelijk waardevolle informatie te geven. 

Hoe meer je geeft, hoe meer je uiteindelijk zal ontvangen. Het is geen kwestie van of het lukt, maar wanneer. 

 

3. Beschouw je website als een bedrijf 

 

Vaak hoor ik beginners zeggen dat affiliate marketing slechts een leuke hobby is die ze er naast hun baan bij doen. Om echt succesvol te worden met je blog of website is het belangrijk dat jij het gaat zien als een bedrijf. 

Dat betekent ook dat je andere dingen moet opofferen om je doelen te behalen. Probeer voor jezelf minimaal één uur per dag met je website of blog aan de slag te gaan. Hierdoor verzeker jij jezelf dat je website elke dag, week, maand en jaar blijft groeien. 

 

4. Stel grote doelen

 

De kans is groot dat jij nog geen idee hebt hoe veel geld er te verdienen valt met affiliate marketing. Waarschijnlijk heb je al wel een idee van hoe veel je wilt verdienen. 

Voor de meeste beginners is dat een fulltime inkomen zodat ze voor zichzelf kunnen werken. Toch raad ik je aan om de lat veel hoger te leggen dan gewoon een fulltime inkomen. 

Je kunt met affiliate marketing namelijk oneindig veel geld verdienen. Zo zijn er affiliates die 10.000 euro per maand verdienen en in Amerika zelfs 250.000 euro per maand. 

Hoe groter de doelen die je stelt, hoe harder je zal werken om de doelen ook te behalen. Als jou doel is om 10.000 euro per maand te gaan verdienen, is de kans heel groot dat je er in ieder geval een fulltime inkomen aan over zal houden. 

 

Hoe verdien je geld met je blog

 

5. Blijf doorleren over affiliate marketing

 

Je hebt nu antwoord gekregen op de vraag: Hoe verdien je geld met je blog? Na het volgen van de affiliate marketing revolutie weet je precies hoe jij je eerste website tot een succes maakt. Toch blijft het daar niet bij. Het internet verandert constant en daarom moet je altijd op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen. 

Door telkens nieuwe dingen te leren zal je website steeds beter presteren en zal je steeds meer geld verdienen met je blog of website

 

 

 

 

Share This