logo maken met builderall 2

Is Builderall een goede website builder? Als je een website wilt maken, heb je meerdere mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld Builderall of WordPress gebruiken. Is Builderall een goede optie om een website te maken? Het antwoord op die vraag kan je in dit artikel vinden.

De afgelopen jaren hebben wij op meerdere manieren websites gemaakt. We hebben daarvoor meerdere systemen gebruikt, waaronder dus Builderall. Dit systeem is in Nederland nog niet al te populair. Hoe dat komt? Daar hebben wij ook nog geen antwoord op. Feit is dat wij wel graag met Builderall werken.

 

Website maken met Builderall

Om een antwoord op de vraag van dit artikel te geven: ja, Builderall is zeker een goede website builder. Bij het maken van een website moet je met meerdere factoren rekening houden. Je wilt de website uiteraard zo prettig mogelijk voor de bezoeker maken. Maar, je wilt de website ook voor Google zo prettig mogelijk maken. Wat dat betekent? Je moet met meerdere factoren rekening houden én al die factoren op elkaar afstemmen. Juist op dat laatste gebied is Builderall ontzettend sterk.

Graag vertellen we jou dan ook meer over het maken van een website met Builderall. We kijken onder andere naar wat Builderall is, hoe je met Builderall een website kunt maken en wat de voordelen van Builderall zijn.

Wat is Builderall?

We kunnen Builderall het beste typeren als een online platform. Een online platform waarmee het mogelijk is om zelf een website te bouwen. Maar, je kunt met Builderall ook je eigen logo ontwerpen, een volledige sales funnel maken en/of een volledig CRM systeem opzetten. Builderall is dan ook een ontzettend uitgebreid digitaal platform. Een digitaal platform waarmee je jouw onderneming verder kunt digitaliseren.

Zoals gezegd is Builderall in Nederland nog niet zo populair. Wij vinden dit ontzettend spijtig. Builderall is namelijk een prima online platform om je omzet mee te laten groeien. Dat heeft onder andere te maken met de aanwezigheid van allerlei tools. Builderall is namelijk gevuld met allerlei handige (marketing) tools. Met deze tools is het een fluitje van een cent om bijvoorbeeld je marketing in te richten en uit te breiden.

Hoe kan je met Builderall een website maken?

Als we het over Builderall hebben, spreken we onder andere over een makkelijke bediening. Het dashboard van Builderall is ongelooflijk overzichtelijk. Aan de linkerkant heb je de keus uit allerlei verschillende tools. Zo kan je kiezen voor de Builderall Sitebuilder. Met deze sitebuilder heb je eigenlijk volledige zeggenschap tijdens het ontwerpen van je eigen website. Zo kan je voor één van de duizenden templates kiezen. Met deze templates is het vervolgens een fluitje van een cent om je eigen website in elkaar te zetten.

De templates kan je namelijk ook naar eigen wens volledig aanpassen. Zo heb je invloed op de gehele lay-out, op het toevoegen van afbeeldingen en op het aanpassen van het lettertype. Je kunt de website dus volledig naar eigen zin maken. Het leuke daarbij is dat je totaal geen technische kennis nodig hebt. Nee, je kunt zonder technische kennis met Builderall perfect je eigen website maken.

Daarmee komen we eigenlijk ook direct uit op de vraag van dit artikel. Is Builderall een goede website builder? We kunnen niks anders dan volmondig ‘ja’ op deze vraag antwoorden. Met Builderall is het namelijk ontzettend makkelijk om een website te maken. Gemak dient de mens. Mede daarom kunnen we Builderall kwalificeren als één van de beste website builders.

 

is builderall een goede website builder

De voordelen van Builderall

Het mag duidelijk zijn dat Builderall een goede website builder is. Dat heeft met meerdere redenen te maken. Wij hebben die redenen in onderstaande voordelen vertaald. Niet alleen voor het maken van een website is Builderall namelijk uitermate geschikt. Nee, ook voor allerlei andere zaken biedt Builderall uitkomst.

Een van de voordelen is dat je bijvoorbeeld meer dan 25 marketing tools tot je beschikking hebt. Deze tools bevinden zich allemaal in het online platform van Builderall. Je hoeft dus niet meer te schakelen tussen deze tools. Bovendien kan je al deze tools perfect op elkaar afstemmen. Daarmee behaal je het beste resultaat. Met dank aan Builderall dus.

Over het algemeen is Builderall erg gemakkelijk in gebruik. Dat is bij het maken van je eigen website, maar ook bij het maken van je eigen logo of het maken van je eigen app. Hiermee wordt ook direct duidelijk dat Builderall ongelooflijk uitgebreid is. Het is één van de meest uitgebreide online platformen die wij kennen. Je kunt namelijk ook je live chat instellen met behulp van Builderall óf een volledig CRM systeem aanleggen/bijhouden. Dit alles vindt dus plaats onder een dak en binnen één online platform. Dat levert ongelooflijk veel voordelen op. Je hoeft niet meer te schakelen tussen allerlei verschillende programma’s. Dat levert niet alleen gemak op, maar biedt ook nog eens tijdswinst.

Ook willen we benadrukken dat alle plugins van Builderall gratis zijn. Je kunt het online platform dus naar eigen wens volledig uitbreiden. Het van nature al uitgebreide platform kan je dus nóg breder maken. Wat wens je nog meer?

Als laatste voordeel willen we graag de klantenservice van Builderall benoemen. De klantenservice is ongelooflijk uitgebreid. Je kunt alle vragen aan de klantenservice stellen en je krijgt een snelle respons. Bovendien heb je meerdere mogelijkheden om met de klantenservice in contact te komen. Des te meer reden om ook te starten met Builderall.

Besluit

Om nog even terug te komen op de oorspronkelijke vraag van dit artikel: Is Builderall een goede website builder? Naar onze mening is dit één van de beste manieren om je eigen website te maken. Het gehele platform werkt simpel, je hoeft geen technische kennis te hebben en je hebt alle tools binnen handbereik. Bovendien kan je met Builderall nog ongelooflijk veel andere zaken óók regelen. Voor elke (online) ondernemer kunnen wij Builderall dan ook van harte aanraden. Dat je het online platform ook nog met gratis plugins uit kunt breiden, is helemaal mooi meegenomen. We wensen je veel succes (en plezier) met het maken van je eigen website met Builderall!

Share This