logo maken met builderall 2Je domeinnaam toevoegen aan builderall. Er zijn heel veel verschillende methodes om je eigen website te maken. Een van de meest gebruikte platformen om een eigen website te maken is natuurlijk het bekende WordPress. Maar in de loop van tijd zijn er meer platformen bijgekomen die het heel makkelijk maken om je eigen website te maken.

Een van die platformen heet Builderall. Hoewel Builderall nog niet heel bekend is in Nederland zijn er steeds meer Nederlandse websites die gebouwd worden met het Builderall platform.

 

Dat is natuurlijk niet zonder reden. Builderall wordt door velen gezien als het meest complete platform voor het maken van je eigen website.

Om een website te maken heb je natuurlijk een domeinnaam nodig. In dit blogbericht vertel ik je hoe jij je eigen domeinnaam kunt koppelen aan Builderall.

Wat is Builderall precies?

Builderall is een content management systeem (CMS) waarmee je je eigen website kunt maken. Daarnaast voegt Builderall heel veel extra tools toe. Met deze tools word je geholpen om je website tot een succes te maken.

Als je al eens eerder een website hebt gemaakt met bijvoorbeeld WordPress (een ander CMS), weet je dat het veel geld kost om extra tools toe te voegen aan je website.

Met Builderall heb je binnen één platform alle tools bij de hand. Bij deze tools kun je denken aan:

  • Een drag & Drop website Builder
  • Applicatie center om je eigen Android en IOS-apps te maken
  • Mailing boss, een e-mail marketing platform
  • Designstudio om je eigen foto’s en video’s te bewerken
  • Presentation Builder om je eigen presentaties te maken
  • Animated videostudio waarmee je animatie video’s kunt maken

Dit is slechts een kleine selectie uit de mogelijkheden die je krijgt met Builderall. In plaats van alle tools los aan te schaffen bij WordPress, krijg je ze er bij Builderall allemaal bij.

Je domeinnaam toevoegen aan Builderall

Om gebruik te kunnen maken van Builderall heb je een domeinnaam nodig. Wat veel mensen niet weten over Builderall is dat ze ook een eigen Hosting aanbieden. Dat betekent dat je bij Builderall je domeinnaam kun registeren en koppelen.

Als je je eerste website gaat beginnen hoef je bij Builderall alleen maar een domeinnaam aan te schaffen. Deze wordt daarna automatisch gekoppeld aan je pakket.

Maar als je een domeinnaam hebt van een website die al bestaat, is het niet mogelijk om dit domein te gebruiken voor je website bij Builderall.

Wel kun je bij je hosting een sub domein maken en daar en landingspagina aan koppelen.

Daarom is het een goed idee om Builderall alleen te gebruiken als je een nieuwe website start omdat het dan makkelijker is om je domeinnaam toevoegen aan builderall

Is Builderall beter dan WordPress?

Hoewel voor de meeste website eigenaren WordPress vertrouwd is, zijn er steeds meer mensen die de overstap maken naar Builderall.

Niet alleen is het platform al zeer compleet, maar in de meeste gevallen is Builderall ook een stuk voordeliger dan WordPress.

Als je alle tools die je bij Builderall krijgt zou willen toevoegen aan je WordPress website, kom je al snel boven de 100 euro per maand uit. Als je het premium pakket van Builderall aanschaft, kost het je 63,44 euro (69,90 dollar) per maand.

Een bijkomend voordeel is dat je hiermee ook gebruik kunt maken van de snelle hosting servers van Builderall en een onbeperkt aantal domeinnamen kunt toevoegen. Dit alleen kost bij de gemiddelde hosting provider veel geld.

 

Is een domeinnaam noodzakelijk bij Builderall?

Als je aan de slag wilt gaan met Builderall is het natuurlijk wel een goed idee om je eigen domeinnaam eraan te koppelen.

Toch is het niet noodzakelijk om een eigen domeinnaam aan te schaffen om Builderall te gebruiken. Met Builderall kun je namelijk een ongelimiteerd aantal landingspagina’s te maken. Deze landingspagina’s worden dan gemaakt als een soort van sub domein.

Verder kun je met een eigen website vrijwel dezelfde dingen doen als met een landingspagina gemaakt op een sub domein van Builderall.

Wel is het belangrijk om te weten dat een eigen domeinnaam voor je website een professionele uitstraling heeft en dat het ook voordelen heeft voor je posities in de zoekresultaten.

Daarom is het belangrijk om je website serieus te nemen en wel een eigen domeinnaam te gebruiken.

Beste alternatief voor Builderall

Naast Builderall zijn er ook andere platformen waarmee je landingspagina’s kunt maken. Een goed voorbeeld daarvan is Clickfunnels. Hoewel Builderall een stuk uitgebreider is, zijn er ook veel online marketeers die niets anders willen dan Clickfunnels. Dit platform is gefocust op het maken van online verkoop funnels die ervoor moeten zorgen dat je meer geld kunt verdienen op het internet.

Dit platform is niet geschikt om een hele website te maken, maar dient slechts om een landingspagina te maken met als doel om verkopen te realiseren. Clickfunnels wordt meestal gecombineerd met advertenties via Google en Social media.

Daarnaast heb je natuurlijk ook nog WordPress. WordPress is een veel gebruikt platform om je eigen website mee te maken. WordPress is in tegenstelling tot Builderall een stuk lastiger om te leren en te gebruiken.

Daarnaast krijg je bij WordPress te maken met extra kosten als je bepaalde tools wilt toevoegen aan je website.

Maar als je een eigen website wilt maken, maar daarvoor niet Builderall wilt gebruiken, raad ik je aan dan toch voor WordPress te gaan als alternatief.

Aan de slag met Builderall en snel je domeinnaam toevoegen aan builderall

 Voordat je definitief besluit om aan de slag te gaan met Builderall, wil ik je graag laten weten dat je alle functies van het platform 7 dagen gratis mag uitproberen.

Met deze proefperiode maak je kennis met alle mogelijkheden die Builderall je kan bieden. Op basis hiervan kun je dan voor jezelf bepalen of je gebruik wilt blijven maken van Builderall of niet.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Builderall en wil je het 7 dagen uitproberen? Neem dan eens een kijkje op de website van Builderall en schrijf je vandaag nog in voor de 7 dagen gratis proefperiode.

De kans is groot dat als je eenmaal gewend bent aan Builderall, je niets anders meer wilt.

Klik hier om naar de website van Builderall te gaan en start je Proefperiode >>

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This