logo builderall

Logo maken met Builderall

Ben je bezig om een eigen bedrijf op te richten? Dan is het uiteraard noodzakelijk dat je aan je bedrijfsidentiteit gaat bouwen. Hieronder vallen onder andere een logo, een website, eventueel briefpapier en een bepaalde huisstijl. Een huisstijl is een combinatie van kleurgebruik, lettertype en typeringen. Vergelijk bijvoorbeeld de huisstijl van verschillende bedrijven eens; je ziet direct waardoor het verschil gemaakt wordt.

 

Logo maken met builderall voor je bedrijf

 

Een absoluut belangrijk onderdeel hiervan is je logo. Een logo is voor veel mensen namelijk het eerste wat ze van jouw bedrijf zien. Daarnaast brengt een logo een bepaalde uitstraling met zich mee én het is hierdoor mogelijk om aan je bedrijfsherkenning te werken. We kunnen dan ook niks anders dan te adviseren om veel tijd aan je logo te besteden.

 

Voor het verkrijgen van een logo heb je meerdere mogelijkheden. Een van de opties is om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. Een bedrijf dat dag in en dag uit bezig is het met ontwerpen van digitale producten, zoals een logo. Als je een dergelijk bedrijf benaderd, weet je vrij zeker dat zij jou kunnen helpen met het ontwerpen van een logo. Je moet er daarbij echter wel van uitgaan dat je een bepaald bedrag hiervoor neer moet tellen. Een professionele logo maker is behoorlijk prijzig. Als je een startende ondernemer bent, is het de vraag of het mogelijk is om een dergelijk bedrag te betalen. Voor een startende ondernemer is het dan wellicht ook interessanter om zélf een logo te gaan maken.

Zelf een logo maken

Het maken van een eigen logo is absoluut een uitdagende bezigheid. Voordeel hiervan is wel dat je zélf kunt bepalen hoe het logo er uit moet komen te zien. Dit betekent in feite dat je jouw smaak direct in je ontwerp kunt verwerken. Maar, hoe is het mogelijk om zelf een logo te maken? Met andere woorden: welke software heb je hiervoor nodig? Het antwoord op die vraag is niet al te moeilijk. Je kunt hier namelijk tenslotte prima Builderall voor gebruiken.

 

Builderall is een ongelooflijk uitgebreid online platform. Een online platform waarmee je jouw website kunt maken, waarmee je jouw logo kunt maken en waarmee je toegang hebt tot allerlei verschillende (marketing) tools. Voor het maken van een logo kunnen we dan ook zeker Builderall aanraden. Wil je meer lezen over de mogelijkheden om een logo te maken met Builderall? Lees dan zeker even dit artikel door.

Builderall

Recent hebben wij een uitgebreid artikel geschreven over Builderall. In dat artikel besproken we uitgebreid hoe je een website met Builderall kunt maken. Naast het feit dat je een website kunt maken, is het dus ook mogelijk om een logo te maken. Het maken van een logo met Builderall is niet al te moeilijk, maar je moet wel goed weten wat je aan het doen bent.

 

Overigens is het sowieso aan te raden om eerst goed na te denken over je logo. Hoe moet het logo er uit te komen zien? Welke kleuren wens je graag te gebruiken? Denk goed na over dergelijke keuzes. Je logo gaat namelijk een belangrijk onderdeel van je onderneming worden. Je logo wordt tenslotte op je website getoond, je logo komt op de factuur naar voren en je logo is ook voor sponsoring belangrijk. Kortom: het maken van een logo is absoluut een belangrijke aangelegenheid. Als je op een goedkope en laagdrempelige manier je eigen logo wilt maken, is Builderall absoluut aan te raden.

 

Als je inlogt op je digitale account van Builderall, krijg je een dashboard te zien. Aan de linkerkant van dit dashboard kan je op ‘Builders’ klikken en vervolgens kiezen voor een blanco pagina. Als je daar op klikt, krijg je een blanco pagina in je account te zien. Deze blanco pagina dient in feite als een ontwerpmodus voor je logo. Vervolgens kan je, met behulp van meerdere tools, zelf je logo gaan maken. Je kunt daarbij gebruik maken van standaard vormen en sjablonen. Maar, je kunt zelf ook volledig je eigen creativiteit de vrije loop laten gaan.

 

Voor meer informatie over het maken van een logo met Builderall willen we je graag naar bijgaande video verwijzen. In deze, Engelstalige, video wordt in 22 minuten uitgelegd hoe je een prachtig logo met Builderall kunt maken. Doordat het zo’n uitgebreide video is, krijg je een duidelijk beeld van alle mogelijkheden en opties:

 

 

Het belang van een logo

Voor een startende ondernemer is het belangrijk om een vliegende start te maken. Je kunt deze start tenslotte maar één keer maken. Bij het benaderen van nieuwe klanten is het dan ook belangrijk dat je een goede eerste indruk achterlaat. Als je een potentiele klant naar jouw website verwijst, is het uiteraard belangrijk dat je website er perfect uit ziet. Daarbij speelt ook het logo een belangrijke rol; dat is tenslotte een belangrijk herkenningspunt van je onderneming/website.

 

Mede daarom kunnen wij het aanraden om zélf je website te gaan maken. Jij weet tenslotte als enige wat je met jouw onderneming uit wilt stralen. Jouw gevoel/denkwijze kan je perfect tot uiting laten komen in het ontwerp van een logo. Als we daar nog één tip aan toe mogen voegen: maak gebruik van Builderall. In de bovenstaande video heb je kunnen zien dat je ongelooflijk veel mogelijkheden hebt bij het maken van een logo met Builderall.

 

Ook is het maken van je eigen logo kostentechnisch een uiterst verstandige keuze. In de inleiding van dit artikel gaven we al aan dat je hier ook een technisch bureau voor in kunt schalen. De prijs die je daarvoor moet betalen, kan voor een startende ondernemer echter te hoog zijn. Ook om die reden is het uiterst efficiënt om zelf een logo te gaan maken. Als je eenmaal een startkapitaal hebt opgebouwd, kan je altijd nog een digitaal bedrijf gaan benaderen. Hoe dan ook: voor het maken van je eigen logo is Builderall een prima optie. Bekijk bovenstaande video voor alle informatie omtrent het maken van een logo met Builderall!

Share This