Meer bezoekers naar je Builderall website

Heb jij een Builderall website, maar komen daar nog niet zo veel bezoekers naartoe? Dan is de kans groot dat jij nog geen blog hebt toegevoegd aan je Builderall website.

Het is belangrijk om te weten dat alleen het hebben van een website er nog niet voor zorgt dat jij bezoekers naar je website krijgt.

Er zijn 3 manieren om snel meer bezoekers naar je website te krijgen. Welke manieren dat zijn lees je in dit blogbericht.

Hoe krijg je meer bezoekers naar je Builderall Website?

Als je meer bezoekers naar je website wilt, dan is dat natuurlijk voor alle websites ongeveer hetzelfde. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om snel meer bezoekers naar je website te krijgen.

De meest betrouwbare manier om op lange termijn te werken aan meer bezoekers naar je website is door het schrijven van teksten op je site.

Maar naast het schrijven van blogs zijn er nog veel meer manieren. Hieronder lees je alle belangrijke manieren om meer bezoekers naar je Builderall website te krijgen.

 

Hoe kun je een Builderall website aanmelden bij Google?

Meer bezoekers via Google

Zoals ik hierboven al een beetje heb toegelicht is de beste manier om bezoekers naar je website te krijgen door het toevoegen van teksten aan je website. Dit heet ook wel content marketing. In Builderall kun je een blogpagina toevoegen aan je website zodat je kunt beginnen met bloggen. Er zijn twee manieren om bezoekers te krijgen uit Google.

De ene manier is door te bloggen en de andere manier is door advertenties te runnen met Google Ads. Beide zijn effectief maar op een andere manier.

Organische bezoekers

Als je graag wilt dat er bezoekers naar je website komen zonder dat je daarvoor geld hoeft te betalen dan is het krijgen van organische bezoekers uit Google de beste keuze.

Het enige dat je hoeft te doen om organische bezoekers uit Google te krijgen is met regelmaat teksten schrijven voor je website. Hoe meer goede teksten over het onderwerp van je website je plaatst, hoe meer bezoekers er naar je website komen.

Het grote voordeel van organisch verkeer is dat je één keer het werk doet om teksten te schrijven en dat je daar vervolgens voor bijna onbeperkte tijd van kunt profiteren.

Wel is het een nadeel dat het langer kan duren voordat er bezoekers naar je website komen dan wanneer je gaat adverteren.

Adverteren via Google

Een hele snelle manier om meer bezoekers naar je website te krijgen is door Google Advertenties te runnen. Hiermee betaal je Google om een plekje bovenaan de zoekresultaten te krijgen. Je kunt dan adverteren voor bepaalde pagina’s van je website en betalen om gevonden te worden op bepaalde zoektermen.

Hiermee krijg je direct bezoekers naar je website. Het nadeel is wel dat je ervoor moet betalen. Ook stopt de bezoekersstroom direct als je stopt met betalen.

 

Meer bezoekers via Facebook

Ook via Facebook is het mogelijk om op 2 verschillende manieren bezoekers naar je website te krijgen. Zowel organisch als via advertenties. Wel is het bij Facebook een stuk lastiger om organisch bezoekers naar je Builderall website te krijgen. Facebook wil namelijk niet dat gebruikers van Facebook weggaan bij Facebook. Daarom worden externe links binnen facebook vaak veel minder getoond aan gebruikers.

Aan de andere kant is Facebook adverteren wel heel effectief als je snel meer bezoekers naar je website wilt. Je kunt heel specifiek bepalen welke mensen jouw advertenties moeten zien en het is helemaal niet zo duur om te adverteren via facebook.

Adverteren via Facebook Ads

 

Meer bezoekers via YouTube

Daarnaast kun je er ook nog voor kiezen om je eigen YouTube kanaal te beginnen. Via YouTube kun je dan video’s maken die te maken hebben met het onderwerp van je website.

In de beschrijving zet je dan een link naar je website neer waarop de kijkers van je video’s kunnen klikken. Ook in je video’s kun je dan aangeven dat je een website hebt om het klikpercentage op die link te vergroten.

YouTube is de op 1 na grootste zoekmachine van de wereld en daarom is het zeker zinvol om ook daar aanwezig te zijn.

 

Bloggen is het meest betrouwbaar

Als je graag op lange termijn ook meer bezoekers naar je website wilt krijgen, is bloggen de beste keuze. Door te bloggen krijg je eigenlijk een plaatsje in de zoekmachine. Deze plek krijg je vaak voor langere tijd.

Als je daarom goede teksten schrijft voor je website en goede posities weet te veroveren met je blogs, is de kans groot dat daar voor jaren bezoekers vandaan komen naar je website.

De reden dat bloggen het meest betrouwbaar is, is omdat het voor de lange termijn blijft werken. Dat is natuurlijk heel anders bij Facebook of Google Advertenties waar de bezoekersstroom direct stopt als je stopt met betalen.

Wel kan het heel waardevol zijn om naast het schrijven van teksten voor je website ook regelmatig een YouTube video te maken.

YouTube werkt qua zoeken bijna hetzelfde als Google en ook daar kunnen je video’s lange tijd na het publiceren nog bezoekers genereren.

Daarom raad ik je aan om bloggen voor je website te combineren met het publiceren van video’s op YouTube. Op manier krijg je het meeste bereik en groeit je website het snelst.

 

Starten met Builderall?

Ben je nog geen eigen website begonnen en vraag jij je af of het krijgen van bezoekers met een Builderall website makkelijk gaat? Dan is het goed om te weten dat Builderall alle tools biedt om jouw online marketing zo goed mogelijk neer te zetten.

Met een Builderall website is de kans groot dat je sneller een succesvolle website hebt dan wanneer je bijvoorbeeld kiest voor WordPress. Dat komt vooral omdat je met Builderall alle tools bij de hand hebt.

Of je ook sneller meer bezoekers krijgt denk ik niet. Dat ligt namelijk helemaal aan de kwaliteit van de content die je publiceert.

Wil je meer weten over Builderall of het eens gratis uitproberen? Meld je dan aan via deze link.

 

Share This