affiliate programma van builderallMembership site maken Builderall? Voor het maken van een website heb je meerdere keuzes. In Nederland zien we dat veel mensen voor WordPress kiezen. Dat kunnen we ons goed voorstellen; het is een prima programma waarmee je zonder technische kennis een website in elkaar kunt draaien. Feit is dat er vanuit Amerika ook een fantastisch programma over is komen waaien: Buiderall.

Builderall is vele malen uitgebreider dan WordPress. In de basis is het mogelijk om met beide programma’s een website te maken, maar Builderall heeft nog veel meer te bieden. Wat? Dat lees je in dit artikel. Verder bespreken we in dit artikel ook hoe je een membership site kunt maken met behulp van Builderall.

 

Wat is Builderall?

Buiderall is eigenlijk een online platform met allerlei handige tools. Met deze tools is het mogelijk om je eigen website te maken, een eigen logo te maken en zelfs om een volledig CRM systeem op te zetten. Het platform is dan ook voor een brede doelgroep interessant. Ook voor marketeers bevat dit platform namelijk alle benodigde marketingtools. Deze tools bevinden zich in één omgeving, waardoor je niet meer continue hoeft te schakelen tussen de tools. Bovendien is het mogelijk om de tools op elkaar af te stemmen.

Al met al is Builderall dus een prima digitale partner om jouw bedrijf mee naar een hoger niveau te tillen. Eén van de mogelijkheden is dus om een website te maken. Bij het maken van een website heb je de keus uit meerdere soorten websites. Wil je graag een Membership website maken? Ook dan kom je aan je trekken bij Builderall. Dit online platform heeft namelijk een unieke mogelijkheid om dergelijke website maken. Wil je graag weten hoe je dit moet doen? Dat lees je uitgebreid in dit artikel!

Wat is een Membership website?

Een Membership site is eigenlijk een vrij eenvoudige website. Het is namelijk een website waar jouw bezoekers zich op kunnen abonneren. Ze betalen dan per periode (maand, week of tweewekelijks bijvoorbeeld) een bepaald bedrag. In ruil voor dat bedrag krijgen ze toegang tot bijvoorbeeld lessen, leer modules of andere soorten inhoud. Een Membership site komt met name van pas bij producten waar je bezoekers langere tijd gebruik van willen maken.

Bij een Membership site is het van belang dat je modules op gaat bouwen. Als een bezoeker zich aanmeldt, krijgt hij/zij eerst module 1 geleverd. Na een bepaalde periode (bijvoorbeeld een week, twee weken of een maand) krijgt deze bezoeker de tweede module aangeleverd. In de tussentijd heeft een andere bezoeker zich ook aangemeld en hij ontvangt ook eerst module 1. Vervolgens ontvangt hij ook module 2, 3, 4 en de rest van alle modules. Het doel van een Membership website is dan ook om een langdurige relatie op te bouwen. Het startmoment van de modules maakt niks uit, aangezien je dit hele proces kunt automatiseren. Dat is onder andere mogelijk met behulp van Builderall.

 

Builderall demo account! Nu GRATIS uitproberen

 

Membership site maken met builderall, hoe begin ik daarmee?

Zoals je hebt kunnen lezen, is het met Builderall mogelijk om een website te maken. Een website is niet zomaar een website. Nee, lees hierboven onze toelichting omtrent een Membership website maar. Deze website is niet te vergelijken met de website van jouw plaatselijke bakker of voetbalvereniging, toch? Nee, een Membership website is geschikt voor digitale producten. Gelukkig is het hele online platform van Builderall óók geschikt voor digitale producten. Dankzij handige tools kan je dan ook binnen een handomdraai je eigen Membership site maken.

Dankzij deze tools is het mogelijk om een online cursus op te stellen. Binnen Builderall kan je daarvoor naar de tool ‘E-Learning’ gaan. Klik vervolgens op ‘Create Course’ en vul de naam van jouw cursus in. Vervolgens kan je in deze cursus verschillende training modules toevoegen. Je hebt de keus uit standaard modules, maar je kunt ook zelf de modules volledig gaan creëren. Builderall zorgt er vervolgens voor dat er een fraai systeem gecreëerd wordt waarmee jouw bezoekers de online trainingen kunnen bekijken.

Als je de verschillende lessen gemaakt hebt, kan je op ‘Save’ klikken. Builderall maakt hier vervolgens een volledige E-Learning van. Binnen Builderall kan je vervolgens de code embedden en delen met al jouw potentiële klanten/studenten. Hoe makkelijk is dit? Behoorlijk makkelijk!

Waar moet je rekening mee houden?

Het is goed om te weten dat je wel met enkele zaken rekening moet houden. Als je een Membership site op wilt richten, moet je wel een meerwaarde bieden. Je moet écht iets te leren hebben aan je doelgroep. Het is dan ook aan te raden om dit alleen te doen als je ergens écht veel verstand van hebt. Je kunt jouw kennis, dankzij een Membership site, op een perfecte manier overbrengen. Enige vereiste is dus wel dat je zelf over die kennis moet beschikken.

Daarnaast moet je je uiteraard wel aanmelden voor Builderall. Daarbij heb je de keus uit meerdere pakketten:

  • Demo account
  • Web Presence pakket
  • Digital Marketing pakket
  • Builderall Business

Het demo account is voor een paar dagen gratis, maar vervolgens dien je voor één van de andere pakketten te kiezen. Voor deze pakketten dien je maandelijks een bepaald bedrag neer te tellen. Wat dat betreft is Builderall dus ook een voorbeeld van een variant van een Membership site. De Builderall Business pakket is het meest uitgebreide pakket én heeft zodoende ook het hoogste prijskaartje. Met dit pakket kan je echter jouw volledige online business perfect opbouwen. Wat dat betreft is het pakket dus meer dan de moeite waard. Je hebt immers de investering binnen no time alweer terug verdiend.

Heb je interesse in Builderall?

Heeft bovenstaand verhaal bij jou als muziek in de oren geklonken? Wil je ook een eigen Membership site maken? In dat geval kan je je via deze link voordelig aanmelden voor Builderall. Je kunt hiermee een fraaie korting verkrijgen op de verschillende pakketten. Na het aanmelden heb je toegang tot alle tools van Builderall, waaronder de hierboven beschreven ‘E-Learning’ tool. Een tool waar je makkelijk jouw eigen Membership site mee kunt maken. Veel plezeir!

 

Nu Ook Profiteren Van Alle Tools Van Builderall

Share This