Heb jij een eigen website en ben je op zoek naar manieren om daar extra geld mee te verdienen? Of heb jij nog geen website en zoek je manieren om geld te verdienen met advertenties? Dan is het zeker een goed idee om dit artikel te lezen. Hier vertel ik je wat de beste manier is om online geld te verdienen met advertenties en wat je precies moet doen. Steeds meer mensen ontdekken dat het mogelijk is om geld te verdienen op het internet. Toch is het in Nederland nog niet zo populair en daardoor is ook lang niet alle informatie over het onderwerp beschikbaar. In dit blogbericht lees je de belangrijkste informatie.

Online Geld verdienen met Advertenties

Als je online geld wilt gaan verdienen met advertenties zijn daar eigenlijk twee goede manieren voor. De eerste mogelijkheid is om een eigen website te beginnen en daarop advertenties weer te geven. Een andere manier is om een YouTube kanaal te beginnen en daar advertenties tussen de video’s door te laten weergeven.

Op beide manieren is het mogelijk om grote bedragen te verdienen. Daarnaast zijn er ook nog verschillende manieren om met advertenties aan de slag te gaan. Er zijn namelijk verschillende soorten advertenties die je kunt toepassen op je website of YouTube kanaal.

Welke soort advertenties zijn er?

Als je je eenmaal verdiept in de wereld van online geld verdienen, kom je er al snel achter dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn om geld te verdienen. Geld verdienen met advertenties is daar één van.

affiliate marketing voor beginners

Affiliate Marketing

Een van de meest voorkomende vormen van advertenties die tegenwoordig gebruikt wordt is Affiliate Marketing.  Met affiliate marketing promoot je producten van andere mensen en krijg je een commissie als je dat succesvol doet. Om aan de slag te kunnen met affiliate marketing heb je een website of YouTube kanaal nodig.

 

 

Wil je nu gelijk aan de gang met affiliate marketing klik dan op de link en ga gelijk van start met online geld verdienen!

 

Google Adsense Inkomsten

 

 

Google Adsense

Naast affiliate marketing heb je ook nog de mogelijkheid om je aan te melden bij Google Adsense. Google Adsense is onderdeel van het advertentie netwerk van Google. Via Google Adsense kun jij banners op je website plaatsen. Als een website bezoeker dan op een van die advertenties klikt, krijg jij daarvoor een kleine vergoeding.

Daarnaast kun je Google Adsense ook toepassen bij je YouTube kanaal. Dit kun je doen door advertenties weer te geven tussen je video’s door. Wel moet je om in aanmerking te komen voor Advertenties bij YouTube aan bepaalde voorwaarden voldoen.

 

 

Premium advertentie netwerken

Naast Google Adsense zijn er ook nog diverse premium Advertentie netwerken. Deze netwerken leveren vaak meer geld op per klik, maar het is vaak ook lastiger om ervoor geaccepteerd te worden. Vaak moet je om in aanmerking te komen voor een premium advertentie netwerk voldoen aan bepaalde eisen. Zo moet je soms actief zijn in een bepaalde niche, of moet meer dan 10.000 unieke bezoekers per maand naar je website trekken. Voorbeelden van premium advertentienetwerken zijn:

  • Ezoic
  • Mediavine

 

 

Zelf advertentieruimte verkopen

Naast aan de slag gaan met advertenties van Google Adsense of premium aanbieders, is het natuurlijk ook nog mogelijk om zelf advertentieruimte te verkopen. Vooral als je een echte niche website hebt en veel bezoekers. Kan adverteren op jouw website voor sommige bedrijven zeer interessant zijn.

Je kunt zelf contact opnemen met bepaalde bedrijven die je graag ruimte wilt aanbieden op je website, maar vaak als je groot genoeg bent, krijg je ook aanvragen van bedrijven zelf. Zij zullen de waarde van jouw publiek inzien en graag bij je willen adverteren.

Daarnaast leveren advertenties direct via jou veel meer op dan adverteren via een netwerk. Als jij zelf zorgt voor de bemiddeling en advertentieruimte, heb je niets te doen met een tussen persoon die er natuurlijk ook aan willen verdienen.

Hoe begin je ermee en wat is de beste methode voor online geld verdienen met advertenties?

Je weet nu hoe je op verschillende manieren gebruik kunt maken van advertenties om zo geld te verdienen op het internet.

In mijn ogen is de beste manier affiliate marketing, omdat je zo heel gericht producten kunt kiezen om te promoten op je website. Dit sluit vaak veel beter aan bij je website dan willekeurige advertenties. Daarnaast is er over het algemeen veel meer geld te verdienen met Affiliate Marketing dan met Google Adsense.

Als je net begint met een website dan kom je vaak ook niet direct in aanmerking voor premium advertenties. Daarom is de beste keuze om een website te starten en daar affiliate marketing op toe te passen.

Een van de grootste voordelen van affiliate marketing is dat het vrijwel geen geld kost om ermee te beginnen. Het enige dat je nodig hebt is een website. Dat kost je hooguit 50 euro per jaar. Verder heb je alleen veel doorzettingsvermogen nodig en wat tijd om je website op te bouwen. Als het eenmaal loopt is het mogelijk om veel geld te verdienen met affiliate marketing.

 

AMR

 

 

Affiliate Marketing Revolutie

Wil jij een eigen website beginnen en starten met affiliate marketing? Dan is het zeker een goed idee om eens te kijken naar de affiliate marketing revolutie. De affiliate marketing revolutie is een online video training die je stap voor stap leert hoe jij succesvol wordt op het internet.

In de jaren hebben al meer dan 9000 mensen de affiliate marketing revolutie gevolgd en zijn veel daarvan er behoorlijk succesvol mee geworden. Daarnaast krijg je na het aanmelden van de cursus direct toegang tot het ledengedeelte van de cursus. Hier staan meer dan 8000 mensen klaar om jou te helpen via het speciaal ingerichte affiliate marketing forum. Zo sta je er nooit alleen voor en is de kans veel groter dat je succesvol wordt dan wanneer je alleen aan de slag gaat.

Wil je meer weten over de affiliate marketing revolutie en wil je zo snel mogelijk geld verdienen op het internet? Bekijk dan de video op de pagina van de affiliate marketing revolutie. Hier vertelt Jacko Meijaard je precies hoe het werkt en wat je ervoor moet doen.

 

 

Klik hier om direct naar de pagina van de cursus te gaan >

 

Share This