Online geld verdienen met facebookBen je op zoek naar een manier om geld  te verdienen op het internet? Dan raad ik je aan eens te kijken naar online geld verdienen met Facebook. Facebook is namelijk nog steeds een van de meest gebruikte social media platformen en daar kun jij gebruik van maken om geld mee te verdienen. Hier lees je hoe je dat doet.

 

Online geld verdienen met Facebook

 

Als je geld wilt verdienen met Facebook heb je daarvoor een eigen Facebook pagina nodig. Wat je dan kunt doen is ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk likes en volgers krijgt zodat je een grote community opbouwt. Als je dan meer dan 10.000 likes hebt en je Facebookpagina begint echt te lopen, kun je met die pagina geld verdienen door Sponsored content toe te voegen. Dit is content die je voor bedrijven maakt om reclame te maken. In de meeste gevallen hoef je zelf helemaal niet op zoek naar bedrijven om te sponsoren. Ze komen als je een goed lopende Facebook pagina hebt vanzelf naar je toe.

 

Geld verdienen met Facebook en affiliate marketing

 

De beste manier om geld te verdienen met Facebook en affiliate marketing is door een Facebook pagina te beginnen als je ook al een website hebt. Je zorgt er dan namelijk voor dat je een social community bouwt naast je website. Hier kunnen mensen je dan volgen en via je Facebook pagina weer terug komen op je website.

Ook kun je via je Facebook pagina zelf affiliate producten promoten. Je kunt hiervoor affiliate links gebruiken maar je kunt ook daadwerkelijk producten toevoegen aan je Facebook Pagina.

 

Waar moet je op letten als je Facebook gaat gebruiken?

 

Als je Facebook wilt gaan gebruiken om geld te verdienen op het internet is het belangrijk om te weten dat de kans bestaat dat Facebook er op ten duur mee zal stoppen en dat jij dan weer helemaal opnieuw moet beginnen.

Zelf raad ik mensen altijd aan om te beginnen met het maken van een website en van daaruit producten te gaan promoten. Hiermee zorg je ervoor dat je niet afhankelijk bent van een externe partij en bouw je aan een eigen bezoekersstroom in plaats van aan die van Google.

Als je dan een website hebt gemaakt kun je natuurlijk wel als nog Facebook gaan inzetten om je bereik te vergroten.

 

Online geld verdienen met facebook

 

Hoe veel geld kun je verdienen via Facebook?

 

Als je geld wilt verdienen met Facebook ga je natuurlijk geen fulltime inkomen verdienen binnen enkele dagen. Wel kun je op lange termijn heel veel geld verdienen met Facebook.

Vooral als je het gaat combineren met je eigen website, kan het zorgen voor een groot fulltime inkomen. Er zijn mensen die nog geen 500 euro per maand verdienen met het inzetten van Facebook, maar er zijn ook mensen die meer dan 50.000 euro per maand verdienen via Facebook.

Dat heeft natuurlijk alles te maken met hoe lang je al bezig bent, hoe veel volgers je hebt en natuurlijk ook of je gebruik maakt van een website of niet.

Daarnaast kun je ook je inkomsten via Facebook een flinke boost geven door gebruik te maken van de advertentie mogelijkheden bij Facebook. Hiermee vergroot je je bereik snel en makkelijk.

 

Waarom zou je kiezen voor affiliate marketing?

 

Affiliate marketing is een van de mooiste en makkelijkste manieren om geld te verdienen op het internet. De grootste reden hiervoor is dat je eigenlijk alleen maar producten hoeft te promoten en de rest wordt gedaan door de aanbieder van het product.

Met affiliate marketing promoot je namelijk producten van andere mensen in ruil voor een commissie. Het enige dat je hoeft te doen is ervoor te zorgen dat je via een eigen website of via Facebook mensen doorstuurt naar het product dat je promoot.

Als een bezoeker dan besluit om het product te kopen ontvang jij een commissie. Het lijkt echter simpeler dan het is. Want om ervoor te zorgen dat bezoekers naar je website komen of naar je Facebookpagina moet je content maken.

Het is de bedoeling dat als je succesvol wilt zijn met affiliate marketing je elke week je website of Facebookpagina moet updaten om zo steeds meer mensen te bereiken. Voor veel mensen is dit een lastige opgave en kunnen ze het niet volhouden omdat ze niet direct geld verdienen.

Het kan namelijk even duren voordat je geld verdient met affiliate marketing omdat je eerst moet bouwen aan een bezoekersstroom. Maar als dat eenmaal loopt kun je er veel geld mee verdienen.

 

Online geld verdienen met facebook

 

Hoe kun je het beste beginnen met affiliate marketing?

De beste manier om te beginnen met affiliate marketing is door een eigen website te maken en ervoor te zorgen dat je hier bezoekers naar toe krijgt vanuit de zoekmachines. Daarna kun je er altijd nog voor kiezen om met Facebook aan de slag te gaan.

Het grote voordeel van een eigen website is dat je niet afhankelijk bent van een externe partij met wat je wel of niet mag plaatsen op je website. Daarnaast loop je met een eigen website ook niet het risico dat wanneer Facebook besluit ermee te stoppen, Jij je hele bezoekersstroom in één klap kwijt bent.

Daarom is het veel beter om eerst een eigen website te maken waarop je een affiliate marketing product promoot en er dan vervolgens voor zorgt dat je meer bezoekers naar je website komen via social media kanalen.

Zo krijg je steeds meer inkomsten via je website en kun je deze inkomsten oneindig blijven opschalen door of je website groter te maken, of een nieuwe website te starten. Daarnaast kun je dan Facebook inzetten om nog meer online geld te verdienen met je website.

Ben jij benieuwd wat facebook kan betekenen voor jou website of bedrijf ? Neem dan eens een kijkje op de pagina van de cursus.

 

 

 

Share This