Beste cursus online marketingOnline geld verdienen vanuit huis? Er zijn steeds meer mensen die de voordelen van thuiswerken inzien. Logisch; want het geeft je veel vrijheid, het scheelt reistijd, verminderd stress en als je moeder bent kun je er meer voor je kinderen zijn. Let wel op dat je dit aankan, want ook met kinderen loop je tegen dingen aan.

 

Ik werk al een aantal jaren vanuit huis en verdien online mijn geld. De vrijheid en het niet hebben van reistijd gaven bij mij de doorslag.

 

Ik besloot om zelf op onderzoek uit te gaan. Ik bekeek de mogelijkheden op het gebied  van thuiswerken. Vacatures waren er genoeg. Helaas; moest ik nog volgens vaste uren werken. Weg vrijheid en het idee van het hebben van een baas begon mij tegen te staan. Na veel nadenken kwam ik tot het idee om zelf te gaan ondernemen. Lees mijn verhaal verder en ontdek de mogelijkheden op het gebied van thuiswerken.

 

Welke mogelijkheden zijn er?

 

Op het internet kwam ik veel thuiswerk tegen. In het begin veelbelovend. Naarmate ik mijzelf er in verdiepte liep ik tegen veel dingen aan. Vaak is het eentonig werk wat niet veel verdient. Denk aan: inpakwerk, telefonisch en administratief werk. Uiteindelijk zou ik er zelfs zeer bekaaid vanaf komen. Ik moest geld investeren of veel werken voor een schijntje. Niets voor mij dus.

Bedrijf aan huis

Werken voor een baas is dus mogelijk. Het moet je alleen liggen.

Wil je niet werken voor een baas, maar wel thuiswerken?

Dan zou je ook kunnen denken aan:

 

  • Gastouderopvang bureau (bemiddelingswerk)
  • Spullen verkopen vanuit huis
  • Strijkservice
  • Catering
  • Taarten en cupcakes bakken en verkopen

 

Natuurlijk is er nog meer mogelijk. Dit zijn mooie ideeën.

Er zit alleen het volgende nadeel aan:

 

  • Je moet vaak nog van huis
  • Veel mensen aan de deur

 

Online ondernemen vanuit huis

 

Bovenstaande opties sloten niet bij mijn wensen aan. Ik zocht verder en kwam bij online ondernemen uit. Na veel nadenken ging ik aan de slag als tekstschrijver en content marketing. Nu heb ik een bloeiend bedrijf in affiliate marketing en tekstschrijven. Dit mede dankzij de affiliate marketing revolutie. Daar vertel ik later meer over.

 

online onderneming beginnen

Ideeën online thuiswerken

 

Ik heb mijn weg gevonden en ik gun jou dit ook.

Daarom geef ik je hieronder een aantal ideeën die het mogelijk maken om online geld te verdienen vanuit huis.

 

1.Webwinkel

 

Een webwinkel is leuk. Je verkoopt van alles en gaat op zoek naar nieuwe dingen. Het vraagt wat technische kennis en ruimte voor opslag. Er is wel veel concurrentie. Je moet daarom goed zijn in online marketing en de markt kennen.

2. Eigen tekstbureau

 

Teksten schrijven is leuk. Er komt ook steeds meer vraag naar. Het brengt weinig kosten met zich mee. Voordeel je kunt het combineren met affiliate marketing.

 

3. Passief inkomen opbouwen met affiliate marketing

 

Jacko Meijaard is het gelukt. Hij verdient zijn geld online met affiliate marketing. Groot voordeel: weinig investering nodig, je bouwt een terugkerend inkomen op. Wil je hiermee over weten? Lees dan verder en zoek op de affiliate marketing revolutie.

 

Naast het tekstschrijven verdien ik hier hoofdzakelijk mijn geld mee. Bij affiliate marketing promoot jij producten en diensten aan voor een ander bedrijf. Je schrijft teksten en plaatst links van producten en diensten. In ruil daarvoor ontvang je een vergoeding.

 

4. Geef online reiki

 

Reiki kun je heel goed op afstand doen. Volg een cursus in Reiki 1,2 en 3. Maak een website. Vertel over je diensten en help mensen op afstand met reiki.

 

5. Online Yoga school

 

Heb jij ervaring met yoga? Heb je er de papieren voor? Of wil je een diploma halen voor yoga lerares of leraar? Dan is dit een goede optie. Koop een camera, maak filmpjes en ga op YouTube. Maak een online Yoga cursus en verkoop deze online. Succes verzekerd.

 

6. Verdien geld met YouTube

 

YouTube is tegenwoordig het mediakanaal waarop mensen van alles kijken. Maar wist je dat je hier ook geld mee kunt verdienen? Maak leuke, grappige, informatieve- en handige filmpjes waar mensen graag naar kijken. Je moet natuurlijk wel eerste genoeg views hebben. Heb je genoeg mensen die jouw kanaal volgen? Dan kun je geld gaan verdienen met reclame. YouTube zet deze reclame tussen jouw filmpjes, mensen kijken jouw filmpje en jij verdient er geld mee.

 

Je kunt er ook aan denken om een online product te ontwikkelen. Denk aan een online cursus of e-book. Maak hier filmpjes over of filmpjes die erbij aansluiten. Je verkoopt deze via je website en daar ontvang je geld voor.

 

 

 

Begin vandaag nog met online geld verdienen vanuit huis!

Hierboven heb ik je 6 ideeën gegeven die het mogelijk maken om online geld te verdienen vanuit huis. Zoals je ziet is het niet zo moeilijk. Het enige wat je nodig hebt is: laptop, website, een idee en wat creativiteit. Online geld verdienen vanuit huis is eenvoudiger dan je denkt.

 

Ook al zijn alle ideeën nog zo top, ik ben blij dat ik mijn geld verdien door middel van affiliate marketing. Het geeft mij net wat meer zekerheid, doordat ik een passief inkomen opbouwen. Een passief inkomen is een inkomen dat elke maand terug komt. Door de affiliate marketing revolutie te volgen heeft Jacko Meijaard mij een kans geboden die ik anders nooit zou hebben aangenomen. Stap-voor-stap heeft hij mij alles geleerd in zijn online community. Het mooie eraan is dat je het niet alleen doet, maar samen met iedereen die zich aanmeldt.

 

Ik ben blij dat ik deze kans heb aangegrepen. Online geld verdienen vanuit huis sluit echt bij mij aan. Groot voordeel is dat ik nu dicht bij mijn kinderen kan zijn. Ik ben Jacko Meijaard van de affiliate marketing daar erg dankbaar voor. Met de affiliate marketing revolutie neemt hij je mee in de wereld van online geld verdienen. Ga jij online geld verdienen vanuit huis? Kies uit een van de bovenstaande ideeën of ga meteen voor affiliate marketing. Het is een eenvoudige manier om online geld te verdienen en je zult verstelt staan van de resultaten.

Wil jij meer informatie hoe je kan beginnen met geld verdienen online, Klik dan op de button en ga naar de gratis video waarin jacko meijaard je alles vertelt…

 

Share This