Heb jij gehoord over het opbouwen van een passief inkomen? Dan weet je dat affiliate marketing daarvoor een van de beste manieren is. Het enige dat je nodig hebt om een passief inkomen op te bouwen met affiliate marketing is een eigen website en een product om te promoten.

In dit blogbericht lees je meer over een passief inkomen opbouwen en hoe je daarvoor affiliate marketing kunt toepassen.

Wat is een passief inkomen?

Een passief inkomen is een inkomen dat je ontvangt zonder dat je daarvoor aan het werk bent. Het geld komt dan passief binnen.

Als je met affiliate marketing begint, bouw je daar eerst een website voor op en zorg je ervoor dat er bezoekers naar je website komen. Dit werk doe je dan eerst en krijg je daar niet direct betaald voor.

Elke blog die je schrijft op je website heeft de mogelijkheid om een passief inkomen te verdienen.

Dat komt omdat de teksten die jij op je website hebt geschreven, voor altijd online blijven staan. Dat betekent ook direct dat jij geld kunt verdienen als je op dat moment niet aan het werk bent.

Het zou zo maar kunnen dat jij lekker op het strand ligt in een vakantie land en er ondertussen iemand naar je website gaat en via jou een product aanschaft. Je verdient dan passief geld terwijl je op vakantie bent.

Misvattingen van een passief inkomen

Een van de grootste misvattingen die er bestaan over een passief inkomen verdienen is dat je geld kunt verdienen zonder er ook maar iets voor te doen.

Als jij wilt beginnen met een passief inkomen opbouwen, betekent het in de meeste gevallen dat je er eerst veel werk aan moet verrichten om daar later keer op keer aan te verdienen.

In zekere zin is je inkomen dan passief, maar je moet wel altijd vooraf een vorm van investering hebben gedaan. Dat kan zijn dat je tijd hebt gestoken in het schrijven van teksten of geld hebt geïnvesteerd om teksten te laten schrijven.

Het is daarbij ook handig om te weten dat een passief inkomen bijna nooit helemaal passief is. Er zijn altijd een soort van onderhoudswerkzaamheden die nodig zijn om je online business draaiende te houden.

Bij een affiliate marketing website moet je bijvoorbeeld altijd je website blijven updaten met nieuwe content. Als je dat niet doet, zak je in de zoekresultaten van Google en nemen daarmee je inkomsten ook af.

Om ervoor te zorgen dat je inkomsten dus blijven binnen stromen raad ik je altijd aan om minimaal bezig te blijven met je website.

In sommige gevallen is 2 keer per maand al genoeg om je positie te behouden in Google.

Belangrijk om te weten is dus dat passief nooit helemaal passief is en dat moet je ook helemaal niet willen.

Affiliate marketing is namelijk een leuke manier om je geld te verdienen waarmee je veel vrijheid krijgt. Daarnaast kun je ontzettend veel leren als je wel bezig blijft met je website en wordt je daardoor uiteindelijk alleen maar beter.

Passief geld verdienen met affiliate marketing

Als je op een passieve manier geld wilt verdienen is affiliate marketing daarvoor een uitstekende keuze. Je kunt er dan voor kiezen om een affiliate marketing website te starten en hier wekelijks een blogupdate voor te schrijven.

In principe is affiliate marketing op deze manier behoorlijk passief omdat je vrij weinig tijd hoeft te investeren om geld te blijven verdienen.

Wel is het aan te raden om vooral in het begin bij een nieuwe website wat meer werk te doen.

Zo krijg je sneller je eerste commissie en verdien je daarmee ook sneller geld. Als je eenmaal een passief inkomen hebt opgebouwd met affiliate marketing hoef je daarna alleen nog maar zogenaamde onderhoudswerkzaamheden te doen.

Je blog één keer per week updaten is dan al voldoende om je website bezoekers en dus ook je inkomsten te laten groeien. Zo verdien je steeds meer geld aan je affiliate website zonder dat je er daarvoor meer werk hebt.

Ook kun je affiliate marketing helemaal passief maken. Dit doe je door een tekstschrijver in te huren die voor jou de teksten op je website schrijft en publiceert. Je hebt dan zelf helemaal geen omkijken meer naar je website en hoeft alleen nog het geld te incasseren en de tekstschrijver te betalen.

Natuurlijk is het wel belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe affiliate marketing trends en strategieën. Als er binnen affiliate marketing iets verandert, wil je daar natuurlijk wel in mee gaan.

Affiliate marketing revolutie

Als je wilt beginnen met het opbouwen van een passief inkomen, raad ik je zeker aan om dat te doen met affiliate marketing. Met affiliate marketing promoot je producten van andere mensen en krijg je in ruil voor het aanbrengen van een bezoeker die het product koopt een vergoeding.

Affiliate marketing is niet moeilijk om te leren als je de juiste methode leert. Zelf heb ik affiliate marketing geleerd met de affiliate marketing revolutie.

Dit is een Nederlandstalige affiliate marketing video cursus. In de cursus legt Jacko Meijaard een succesvolle affiliate, je precies uit hoe jij kunt beginnen met affiliate marketing en hoe je daar succesvol een passief inkomen mee kunt opbouwen.

Het grote voordeel van het volgen van een cursus is dat je direct een bewezen strategie leert en het dankzij de video cursus alleen nog maar hoeft na te doen.

Veel beginnende affiliates proberen zelf het wiel uit te vinden en worden daardoor niet succesvol. Het werkt vele malen beter om gewoon te doen wat al werkt.

Daarom raad ik je zeker aan om eens te kijken naar de affiliate marketing revolutie. Al meer dan 6000 mensen hebben de cursus gevolgd en dat heeft gezorgd voor veel succesverhalen.

Ben jij benieuwd wat je allemaal leert in de cursus? Klik dan hier om naar de cursuspagina te gaan.

Jacko zelf verdient meer dan 100.000 euro per maand met affiliate marketing. Het is daarom zeker een goed idee om te leren wat hij doet. Als hij dat kan verdienen, kun jij het ook.

 

Share This