geld verdienen buiten je werkPassief online geld verdienen

Geld verdienen is altijd fijn. Het fijne daaraan is dat je jezelf in je eigen levensonderhoud kunt voorzien. Veel mensen werken in loondienst. Het biedt mensen zekerheid. Al is deze zekerheid tegenwoordig ook niet zo vanzelfsprekend meer. Mensen krijgen steeds vaker een tijdelijk contract en het wordt niet gezien als vanzelfsprekend. Ook de pensioenen gaan steeds verder omlaag. Daarom zoeken mensen naar alternatieven om online geld te verdienen.

 

 

Veel mensen willen een passief inkomen opbouwen, maar ze weten niet waar ze moeten beginnen. Ook ik stond ooit voor dit dilemma. Ik heb inmiddels veel ervaring, daarom schrijf ik dit artikel. Ik deel mijn ervaring en vertel hoe je passief online geld kunt verdienen. Lees snel verder als je er meer over wilt weten.

 

Wat is een passief inkomen?

Door online passief geld te verdienen bouw je een passief inkomen op. Dit houdt in dat je altijd geld ontvangt. Je hoeft er niet wekelijks een aantal uren in te investeren om voldoende geld binnen te krijgen. Het is dus eigenlijk een doorlopend inkomen. Het mooie hieraan is dat het je geld oplevert op de momenten dat je er niet mee bezig bent.

 

 

5 Manieren om online geld te verdienen

Er zijn genoeg manieren waarop je online geld kunt verdienen. Bijvoorbeeld door het geven van online coachsessies of door een webshop te beginnen. Nadeel hieraan is dat je vaak geen passief inkomen genereert. Hieronder vertel ik je op welke manier je een passief inkomen kunt opbouwen:

 

1.Foto’s verkopen

Hou jij van fotografie? Dan is dit een goede manier om online een passief inkomen op te bouwen. Veel bedrijven en websites zijn altijd op zoek naar stock foto’s. Dit houdt in dat je op een website een gratis foto kunt uitkiezen, of je kunt voor een klein bedrag een foto kopen. Maak jij vaak foto’s? Ga dan naar een aanbieder voor stockfotografie. Maak een account aan en zet jouw foto’s hierop. Biedt ze natuurlijk wel voor geld aan, anders verdien je er nog niet veel aan. Je kunt er ook een paar gratis aanbieden, dit trekt wel aandacht en dus klanten. Vaak kun je dan om een donatie vragen. Het mooie aan stock foto’s is dat ze eeuwig online blijven. Mensen kopen dus altijd en overal jouw foto’s.

 

2.YouTube video’s maken

Veel bekende bloggers verdienen tegenwoordig heel veel geld via YouTube. Het is dan ook helemaal van deze tijd om een vlogger te worden. Het enige wat je hoeft te doen is een goed idee. Maak daar leuke filmpjes over die mensen graag willen bekijken. Dit zorgt ervoor dat je meer bekeken wordt . Hoe meer views je hebt hoe meer de kans bestaat dat je interessant wordt voor adverteerders. Dit is wel pas bij een groot aantal volgers. Je zult er dus veel tijd en energie in moeten investeren. Dat is dan ook wel gelijk het nadeel aan deze vorm van online passief geld verdienen. Toch als je er veel tijd- en moeite in steekt zullen veel mensen je gaan volgen. Heb je veel views? Dan kun je met een adverteerder gaan praten. Zij plaatsen hun advertenties tussen je filmpjes door. Jij ontvangt daar geld voor. Het mooie hieraan is dat YouTube filmpjes altijd online blijven en vaak worden bekeken. Je verdient dus altijd geld voor je filmpjes ook al is het heel lang geleden.

 

Hoe kun je affiliate marketing het beste leren?

 

3.Geld verdienen met affiliate marketing

Affiliate marketing is de manier waarop ik online mijn geld verdien. Ik kwam ooit in mijn zoektocht de affiliate marketing revolutie tegen. Ik werd gegrepen door het verhaal van Jacko Meijaard. Hij verdiende een passief inkomen zonder er heel veel voor te doen. Ik kocht zijn programma en maakte kennis met deze manier van online ondernemen.

 

Affiliate marketing is eigenlijk niets anders dan dat jij op je website content aanbiedt in de vorm van: teksten, foto’s en video’s. Mensen willen deze informatie lezen en jij biedt een link aan. Indien iemand op die link klikt wordt deze doorverwezen naar de website van een adverteerder. Daar ontvang jij inkomsten over. Een website is makkelijk op te zetten, teksten schrijven is indien je genoeg informatie geeft die ook echt voldoet de manier om bezoekers te trekken. Een website blijft altijd online mits jij hem niet uit de lucht haalt. Op deze manier heb je altijd de kans dat mensen op de bijgevoegde links klikken. Zo verdien je altijd geld. Ik vind dit verreweg de beste manier om een online passief inkomen te genereren. Content blijft bestaan en je hoeft er niet extreem veel tijd in te investeren. Volg daarom vandaag nog de affiliate marketing revolutie en start met deze manier van online geld verdienen en bouw een passief inkomen op.

4. Verkoop je eigen e-book

E-books zijn fijn. Mensen kunnen ze altijd raadplegen en ze leren ervan. Veel mensen kiezen voor e-books. Het mooie is dat ze altijd online blijven staan zolang jij ze niet weggehaald. Start je eigen website en maak een e-book. Je kunt ook een e-book aanbieden via diverse webshops. Verkoop jouw e-book en verdien passief geld.

 

5.Online school beginnen

Ik kom ze steeds meer tegen online scholen die mensen iets leren. Denk aan een: online yoga school, reiki school, school voor hekserij, programmeer academie en nog veel meer. Het leuke hieraan is dat mensen graag leren, bovendien in online leren de manier om iets nieuws te leren. Maak je eigen website, specialiseer je in een onderwerp. Vertel erover, maak video’s, Webinars, online lessen, cursussen en e-books. Mensen kunnen ze tegen betaling aanschaffen en volgen je omdat je iets aan hun wilt leren waar ze interesse in hebben. Groot voordeel is dat ze op deze manier vaker op je website kijken. Indien ze meer willen leren en jij biedt een nieuwe cursus aan zullen ze deze wellicht snel aanschaffen. Doorlopend geld verdienen is dus zeker mogelijk. Ook kun je jouw cursussen op speciale platforms aanbieden, zo trek je meer klanten.

 

Wat is de beste manier om online passief geld te verdienen?

Ik heb vele manieren onderzocht waarop je online een passief inkomen kunt verdienen. Na vele dingen te hebben uitgeprobeerd ben ik tot de conclusie gekomen dat affiliate marketing de beste manier is om online geld te verdienen. Groot voordeel is dat het weinig investering kost in zowel geld als tijd. Daarbij is het leuk om te doen en je krijgt veel commissie voor de verkopen en kliks die je genereert. Door de affiliate marketing revolutie te volgen ontwikkel je meer inzicht, met als voordeel dat je snel een passief inkomen kunt opbouwen.

 

Wil jij nu alle weten over hoe ook jij online een passief inkomen kan verdienen? Klik dan op de link en ga verder naar de gratis video>> Waar jacko meijaard je meeneemt in het avontuur om online een passief inkomen te gaan verdienen..

Share This