Social media marketing via Builderall? Als je een online business begint, weet je ook dat online marketing daarbij een belangrijke rol speelt. Om een succesvolle online business te hebben, moet je mensen bereiken.

De enige manier om snel mensen te bereiken is door de inzet van online marketing. In dit blogbericht gaan we het hebben over het platform Builderall en hoe dit platform ervoor zorgt dat jij meer succesvol bent met je bedrijf.

 

Wat is Builderall?

Builderall is een van de meest complete online marketing platformen die er zijn. Met Builderall heb je werkelijk een compleet marketing pakket bij de hand om van jouw online bedrijf een succes te maken.

Veel online bedrijven maken gebruik van het content management platform WordPress. Echter is het met WordPress zo dat je alle elementen van online marketing zelfstandig goed op elkaar moet afstemmen.

Dat kan sommige gevallen lastig zijn omdat niet alle tools even goed met elkaar kunnen samenwerken.

Om dit op te lossen heeft Builderall een platform opgezet waar je alle tools in één overzicht hebt. Ook zijn al deze tools naadloos met elkaar verbonden waardoor je geen problemen ervaart dat iets niet samen werkt met het ander.

Welke tools krijg je als je Builderall gebruikt?

Zoals al eerder benoemd is Builderall een platform voor online marketeers. Met Builderall heb je als ware een complete online business onder één dak. Belangrijke tools die je krijgt als je aan de slag gaat met dit platform zijn:

 • Sales funnel builder
 • Drag en drop website builder
 • Ongelimiteerde email marketing software
 • Een “Play store” Vol met krachtige marketing tools

Het mooie aan Builderall is dat je je online marketing zo ver kunt uitbreiden als je zelf wilt. Voor alle soorten marketing zijn tools beschikbaar.

Wat nog mooier is, is dat wanneer je een extra toepassing installeert, dit automatisch verbind aan de rest van je online marketing tools.

 

Social media marketing met Builderall

Kun je ook social media marketing toepassen met Builderall? Ja, dat kan zeker. Het Builderall platform heeft namelijk een facebook integratie. Met deze integratie krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt om ook leads te verzamelen via social media.

Voor zover bekend hebben we dit nog niet eerder gezien en moest je voor de komst van Builderall nog altijd gebruik maken van externe platformen om je social media marketing te doen.

Met de integratie krijg je inzicht in je Facebook advertenties, zodat je alles vanaf één centraal punt kunt regelen.

Daarnaast biedt het tweede pakket van Builderall nog meer social media marketing tools zoals:

 • Facebook Messenger chatbot
 • SMS &WhatsApp Messenger
 • Autopost manager tool
 • Social proof app

Om echt succesvol te worden met social media marketing zijn vooral de Facebook Messenger chatbot en de social proof app niet meer weg te denken.

Als je al deze tools wilt toevoegen aan een WordPress websites, ben je vaak al honderden euro’s kwijt. Daarna moet je ook nog zien te zorgen dat al deze social media marketing tools goed met elkaar samenwerken.

Met Builderall heb je dat probleem niet en kun je binnen enkele minuten al aan de slag met je eerste social media marketing campagne.

Dat komt omdat Builderall ervoor heeft gezorgd dat alle extra applicaties die je kunt toevoegen aan je website, naadloos aan elkaar aansluiten.

Wat ook een groot voordeel is, is dat Builderall de moeite heeft gedaan om jou uit te leggen hoe je het meeste succes krijgt met je social media marketing campagnes via Builderall.

Ze hebben voor alle apps die ze gebruiken een soort handleiding geschreven zodat je in stappen aan de slag kunt gaan met de vele functies die ze hebben.

Wat zijn de voordelen van Builderall?

Hoewel we al een groot voordeel hebben benoemd wat betreft Social media marketing met Builderall, geven dit platform nog veel meer voordelen.

Het grote voordeel van Builderall is dat alle functies, bij de prijs van het pakket inzitten. Dat betekent dat je slechts één bedrag betaald voor alle functies.

Ook is Builderall over het algemeen makkelijk te begrijpen waardoor je niet veel technische kennis nodig hebt om ermee aan de slag te gaan.

Social media marketing via Facebook kan soms wel lastig zijn omdat je goed rekening moet houden met je Targetting, het gestelde budget en de advertentie zelf.

Wat mooi is aan Builderall is dat ze voor alle functies die ze hebben toegevoegd aan het platform ook een goede beschrijving hebben over hoe het werkt.

Hierdoor kun je dus op een relatief makkelijke manier met Builderall aan de slag gaan.

 

Aan de slag met Builderall

Als je aan de slag wilt gaan met Builderall, is de eerste stap jezelf aanmelden. Bij het aanmelden moet je een formulier invullen .

Om je aan te melden bij Builderall heb je twee verschillende mogelijkheden:

 • Essentials $29,90,- per maand
 • Premium $69,90,- per maand

De meeste mensen die beginnen kiezen eerst voor het eerste pakket. Toch kan ik je aanraden om direct voor het premium pakket te kiezen. Omdat je alleen met het tweede pakket gebruik kunt maken van de social media integratie.

Bij het tweede pakket krijg je namelijk toegang tot de volgende onderdelen:

 • Facebook Messenger chatbot
 • SMS &WhatsApp Messenger
 • Autopost manager tool
 • Social proof app

Deze tools zijn natuurlijk belangrijk voor je social media campagnes. Als je wel eerst wilt beginnen met het Essentials pakket, krijg je daarmee wel toegang tot de Facebook integratie, alleen kun je dan geen gebruik maken van de bovengenoemde social media marketing tools.

Als je aan de slag gaat met Builderall zie je direct dat het heel veelzijdig is en dat er ook vooral is gedacht aan affiliate marketeers.

Met Builderall maak je in no time een goed scorende affiliate website.

Wil jij aan de slag met Builderall? Neem dan eens een kijkje op de website van Builderall. Hier lees je nog meer informatie over het platform en hoe je er zo snel mogelijk mee kunt beginnen.

 

Klik hier om naar de pagina van Builderall te gaan en voor 7 dagen garatis uit te proberen >>

Share This