Affiliate Marketing: Affiliate marketing met Woocommerce

Vraag jij je af hoe al die online ondernemers hun maandelijkse winst behalen? Tegenwoordig wordt er steeds vaker een beeld geschetst van jonge internetondernemers, die vanuit een luie stoel op een tropisch eiland hun business goed op orde lijken te hebben. Het enige dat deze ondernemers nodig hebben is een goede telefoon- en internetverbinding. En daarmee kunnen zij, al rondreizend over de wereld, hun online business laten groeien. De woorden affiliate marketing en WooCommerce vallen vaak als er over deze ondernemers gesproken wordt. In dit artikel lees je wat dit precies inhoudt en hoe je deze vorm van marketing zelf in kunt zetten.

 

Wat is affiliate marketing en WooCommerce?

Affiliate marketing bestaat uit commissie wat jij betaalt aan mensen en bedrijven die je nieuwe klanten opleveren. Een affiliate is een persoon met een website of nieuwsbrief. Waarmee zij actief allerlei producten of diensten aan hun bezoekers of lezers aanbieden. De affiliate met wie je samenwerkt, krijgt betaalt op het moment dat zij via hun website jouw producten of dienst verkopen.

De hoogte van het bedrag wat je hen betaalt, hangt samen met welke afspraken jullie van tevoren hebben gemaakt. Betaal je liever een bepaald bedrag of een percentage per gegenereerde aankoop of klik? Je betaalt commissie over de klikken op een link die naar je website gaat of per aankoop van je product of dienst. De affiliate kan dus meer geld verdienen als hij/zij de lezers of bezoekers je dienst of product ook daadwerkelijk op je eigen website of webshop laat aanschaffen.

WooCommerce is een handige plugin voor WordPress en wordt vooral voor webwinkels ingezet. Op die manier kun je van je website namelijk erg makkelijk en snel een webshop maken. Het mooie aan WooCommerce is dat je webshop pagina’s kunt inrichten zoals de rest van je website er al uitziet. De plugin helpt je om producten en/of diensten aan je bestaande website toe te voegen, waarna je ze online kunt verkopen.

Affiliate marketing en Woocommerce toepassen op jouw website

 

Hoe zet je WooCommerce als affiliate in?

Als affiliate kun je geld verdienen met affiliate marketing. Je bent namelijk tussenpersoon voor de adverteerder met wie je samenwerkt. En de klanten die op jouw website of blog rondkijken. Door producten of diensten te promoten voor je adverteerder, verdien je geld per klik of aankoop van zijn/haar product. Wil je in plaats van affiliate adverteerder worden? Dan is het belangrijk dat je een product of dienst vindt, die je online kunt gaan verkopen. Op het moment dat je jouw eigen webshop bouwt, komt de plugin WooCommerce voor WordPress je goed van pas. Hiermee kun je simpel en snel producten of diensten op je website inladen, die je online kunt gaan verkopen.

 

AMR

 

Maak kennis met de Affiliate Marketing Revolutie cursus

Affiliate Marketing Revolutie is een online cursus, samengesteld door Jacko Meijaard. In deze uitgebreide online training leer je op welke manier jij een passief inkomen uit het internet kunt halen. Je leert hoe jij affiliate marketing kunt inzetten om een schaalbare en betrouwbare methode in te zetten. Waarmee je online steeds meer geld kunt verdienen.

 

Je hebt geen technische kennis of bepaalde opleidingen nodig om deze cursus te kunnen volgen. De modules van Affiliate Marketing Revolutie zijn zo opgebouwd, dat zowel beginners als ervaren online ondernemers er voldoende nieuwe inzichten uit kunnen halen. Het is wel belangrijk dat je de bijbehorende instructievideo’s bekijkt, zodat je van een goede basis verzekerd bent, voor je de rest van de online training volgt! Een goed begin, is het halve werk zullen we maar zeggen.

 

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is de man achter de Affiliate Marketing Revolutie cursus en de eigenaar van Meijaard Media. Hij houdt zich sinds 2011 bezig met het opzetten van meerdere affiliate websites. Doordat hij er zo veel tijd en moeite in heeft gestoken, zijn z’n websites stuk voor stuk tot een groot succes uitgegroeid. Jacko leert andere online ondernemers graag de kneepjes van het vak bij. Door regelmatig blogs en podcast uit te brengen over hoe je affiliate marketing succesvol voor je onderneming kunt inzetten. Echter wilde hij veel meer startende ondernemers helpen en daarom besloot hij om z’n eigen online cursus Affiliate Marketing Revolutie samen te stellen en met het publiek te delen.

 

De voordelen van Affiliate Marketing Revolutie

Wist je dat er een aantal belangrijke voordelen aan de online cursus Affiliate Marketing Revolutie zitten? De cursus wordt namelijk regelmatig geüpdatet, waardoor je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in deze markt. Daarnaast krijg je direct toegang tot een interessante en actieve community. Waar je mooie samenwerkingen en nóg meer informatie vandaan kunt halen. De online training is overzichtelijk, duidelijk en compleet, waardoor je affiliate marketing voor je producten en diensten tot een succes kunt maken.

 

Als laatste is deze online training voor iedereen toegankelijk, het maakt niet uit of je een beginner of al meer ervaren bent. Affiliate Marketing Revolutie is interessant voor iedereen die online geld wil verdienen.

 

Tot welke modulen krijg je toegang als je de cursus koopt?

De online training Affiliate Marketing Revolutie bestaat uit meerdere modules en extra’s. De cursus is zowel geschikt voor beginners als voor ervaren online ondernemers. Wanneer je de online cursus koopt, krijg je toegang tot 7 verschillende modules, 6 instructie blokken en een actieve online community waar je met al je vragen terecht kunt. De eerste 3 modules zijn er vooral op gericht om je eigen webshop op te zetten en beter in Google te scoren. Daarna leer je welke instellingen achter de schermen van je webshop meer aankopen zullen genereren.

 

De 5e module leert je hoe je geld kunt verdienen met het versturen van e-mails naar je klanten. Je leert hoe je aan mailadressen kunt komen en hoe je mensen die nog niets via je website hebben gekocht, via de mail toch tot klant kunt maken. Module 6 en 7 zorgen ervoor dat je leert hoe je een landingspagina kunt blijven optimaliseren en hoe je steeds meer informatie over je klantendoelgroep kunt inwinnen. Op die manier kun je jouw webshop en landingspagina’s precies op de betalende klanten leren afstemmen. Het is tijd om online geld te gaan verdienen!

 

Affiliate marketing revolutie review

Share This