Wat is affiliate marketing precies?  Affiliate marketing betekent dat je producten promoot van andere mensen in ruil voor een commissie.

Als affiliate ben je dus eigenlijk een online verkoper van een bedrijf. Er zijn heel veel verschillende manieren om affiliate marketing toe te passen.

In dit blogbericht gaan we dieper in op wat affiliate marketing precies is, waarom het zo waardevol is en hoe jij er zo snel mogelijk geld mee kunt verdienen.

Wat is affiliate marketing precies?

Affiliate marketing is een vorm van marketing waarbij jij als affiliate producten promoot voor bedrijven. Dit kun je op verschillende manieren doen.

Telkens als iemand via jouw speciale affiliate link klikt en vervolgens het product aanschaft bij de aanbieder, ontvang jij daarvoor een commissie.

Natuurlijk klinkt het heel simpel, maar in werkelijkheid is er behoorlijk wat werk aan de winkel wil je succesvol worden met affiliate marketing.

Zo moet je een website maken, teksten schrijven, aan de slag gaan met social media en email marketing.

Maar als je eenmaal weet hoe affiliate marketing werkt is het een mooie manier om geld te verdienen. Daarnaast kost het je ook bijna geen tijd als je eenmaal succesvol bent. Met een paar uurtjes in de week run jij al je online business.

Wat zijn de nadelen

Omdat je eigenlijk alleen maar leest over welke voordelen affiliate marketing allemaal met zich mee brengt, lijkt het me een goed idee om ook eens de nadelen van affiliate marketing te benoemen. Beginnen met affiliate marketing heeft namelijk ook wat nadelen.

Zo verdien je met affiliate marketing vrijwel nooit direct geld en kan het in sommige gevallen een behoorlijke tijd duren voordat je je eerste commissie verdient.

Dat betekent dat je best wel veel geduld en doorzettingsvermogen moet hebben als je succesvol wilt worden met affiliate marketing.

Een ander nadeel is dat meer dan 90% van iedereen die begint met affiliate marketing, het niet voor elkaar krijgt om er succesvol mee te worden. Dat heeft een aantal redenen:

  • Niet voldoende motivatie
  • Geen zin om het werk ervoor te doen
  • Geen lange termijn visie
  • Alleen geld als het enige doel

Als je succesvol wilt worden met affiliate marketing is het vooral belangrijk dat je weet dat het tijd kost om een succes te maken van je affiliate marketing business.

De beste manier om affiliate marketing toe te passen is door een website te maken. Omdat het een behoorlijke tijd kan duren voordat er bezoekers naar je website komen, is het belangrijk dat je niet vroegtijdig opgeeft.

Pas als er veel bezoekers naar je website komen zullen er mensen op je affiliate links klikken en pas dan kun je geld verdienen.

 

Wat is affiliate marketing precies

Wat zijn de voordelen van affiliate marketing

Natuurlijk heeft starten met affiliate marketing ook een heleboel voordelen. Het mooie van affiliate marketing is dat als je eenmaal geld verdient met affiliate marketing, je er je fulltime baan van kan maken.

Dat betekent dat je overal te wereld kan werken, je kan reizen zoveel je wilt, je zo veel geld kunt verdienen als jezelf wilt en dat je alleen maar een laptop met internet verbinding nodig hebt om te kunnen beginnen.

Daarnaast leer je met affiliate marketing ook nog eens heel veel over online marketing, websites maken, social media en email marketing.

Beginnen met affiliate marketing heeft veel meer voordelen dan nadelen. Daarom is het zeker de moeite waard om ermee aan de slag te gaan.

 

Probeer het nu

Hoe kun je ermee beginnen?

Als je wilt beginnen met affiliate marketing is het vooral belangrijk dat je gebruik maakt van een goede strategie.

Op het internet is heel veel informatie te vinden over affiliate marketing, maar iedere  strategie is anders. Het nadeel van het internet is dat eigenlijk iedere strategie die je op internet kunt vinden wel werkt, alleen niet als je ze allemaal door elkaar heen haalt.

Daarom is het belangrijk om te kiezen voor één strategie en die te blijven volgen totdat je je eerste commissie hebt ontvangen.

Hier gaat het vaak mis bij beginnende affiliates. Ze verwachten dat ze binnen enkele weken al een fulltime inkomen verdienen.

Als ze dan binnen een week geen geld verdienen met affiliate marketing, gaan ze snel weer op zoek naar een nieuwe strategie.

Als je telkens iets nieuws probeert, begin je als ware telkens weer opnieuw.

Daarom raad ik je aan één strategie te kiezen en daar voor een jaar mee aan de slag te gaan. Als je dan precies doet wat er in de strategie verteld wordt, is de kans groot dat jij succesvol wordt met affiliate marketing.

 

Affiliate marketing revolutie

Een goede strategie die je in het Nederlands kunt leren is de strategie van de affiliate marketing revolutie. Deze cursus is een online video training waarin Jacko Meijaard een succesvolle affiliate marketeer je voordoet hoe hij geld verdient op het internet.

Jacko is al ruim 10 jaar bezig met affiliate marketing en verdient meer dan 100.000 euro per maand. Het is daarom een goed idee om zijn strategie te volgen.

Jacko vertelt je in zijn cursus dat hij helemaal niet speciaal is en dat iedereen geld kan verdienen met de methode die je leert in de cursus.

Het belangrijkste dat je nodig hebt is veel geduld, doorzettingsvermogen en een lange termijnvisie.

In de cursus leer je precies hoe jij je eerste affiliate marketing website maakt, hoe je goede blogberichten schrijft die te maken hebben met het product, hoe je goed gevonden wordt in de zoekmachines en hoe je succesvol kunt worden met affiliate marketing.

Inmiddels hebben al meer dan 6000 mensen de affiliate marketing revolutie gevolgd. Ook kun je op het forum van de affiliate marketing revolutie veel succesverhalen lezen.

Daarnaast is het forum ook gemaakt zodat andere affiliates jou kunnen helpen succesvol te worden. Je staat er dus niet alleen voor.

Daarnaast kijk je mee over de schouder van Jacko, terwijl hij laat zien hoe de methode werkt. Jij hoeft het daarna alleen nog maar na te doen.

Ben jij benieuwd hoe je succesvol wordt met affiliate marketing? Dan raad ik je zeker aan eens een kijkje te nemen op de pagina van de affiliate marketing revolutie.

Hier lees je het verhaal van Jacko Meijaard >>

 

 

 

 

Share This