Wat is beter: Builderall of WordPress? Als je zelf een eigen website wilt gaan maken, heb je daar meerdere mogelijkheden voor. Voor het maken, bijhouden en aanpassen van een website is een Content Management Systeem aan te raden.

 

Wat is beter: Builderall of WordPress als cms systeem

 

De meeste mensen kiezen hierbij voor het systeem WordPress. Dit systeem brengt meerdere voordelen met zich mee: mede daarom wordt een ongelooflijke hoeveelheid van hedendaagse websites met WordPress gemaakt. In de afgelopen periode zien we een geduchte concurrent steeds meer opduiken in Nederland. We hebben het daarbij over Builderall. Dit online platform is in andere landen, waaronder de Verenigde Staten van Amerika, al ongekend populair. Die populariteit is steeds meer aan het overwaaien richting ons kleine landje.

Op basis daarvan zijn wij op onderzoek uitgegaan. We hebben WordPress en Builderall naast elkaar gelegd en hebben al onze bevindingen opgeschreven. Het resultaat? Dat lees je hieronder. We hebben eerst de belangrijkste voordelen van WordPress benoemd. Daarna vind je de belangrijkste voordelen van Builderall en tot slot vind je een algehele conclusie. In die algehele conclusie geven we antwoord op de vraag van dit artikel: Wat is beter: Builderall of WordPress?

 

De voordelen van WordPress

 

Gratis wordpress site makenZoals we in de inleiding al aangaven, kiezen ontzettend veel mensen voor WordPress. Dat heeft onder andere met de gebruiksvriendelijkheid te maken. Het systeem van WordPress is relatief makkelijk te bedienen. De meeste instellingen/opties spreken voor zich en dat spreekt logischerwijs veel mensen aan.

Daarnaast is de bediening van WordPress ook simpel omdat je nagenoeg geen technische kennis hebt. Hierdoor is het voor heel veel mensen mogelijk om zélf een website te maken. Je hoeft geen kennis van bijvoorbeeld HTML of php te hebben. Nee, je kunt een WordPress theme installeren, je stelt de instellingen naar wens in en je website staat in feite al. Dat is dan ook absoluut één van de sterkste punten van WordPress.

Daarnaast is WordPress een zogeheten Open Source systeem. Dit betekent dat alle informatie over dit systeem vrij toegankelijk is. Ook betekent dit dat externe partijen nieuwe thema’s en nieuwe plug-ins tot in de oneindigheid kunnen ontwikkelen. De ontwikkelaars van WordPress hebben hier bewust voor gekozen en dat werpt absoluut zijn vruchten af. Doordat alle externe partijen hier vrij spel in hebben, zijn er simpelweg oneindig veel mogelijkheden en is alles in principe mogelijk.

Tot slot willen we nog benoemen dat WordPress volledig gratis is. Als je WordPress wilt installeren, kan je dit tenslotte gratis downloaden. Je kunt op die manier dus ook gratis je eigen website gaan maken. Het enige wat je moet doen, is een domeinnaam registreren en de hosting regelen. Uiteraard is het daarna wel mogelijk om betaalde thema’s of betaalde plug-ins aan te schaffen. Als je echter gewoon een basic website wilt ontwerpen, heb je daar niet eens behoefte aan. Dat WordPress gratis is, wordt door veel Nederlanders dan ook als zeer prettig ervaren.

 

De voordelen van Builderall

 

logo maken met builderall 2Builderall is een beetje de vreemde eend in de bijt. Het systeem is in andere landen ontzettend populair, terwijl het in Nederland nog aan naamsbekendheid moet bouwen. Persoonlijk zijn wij om meerdere reden fan van Builderall. Dat zit onder andere in de omvangrijkheid van dit online systeem. Het online systeem is ongelooflijk uitgebreid en bevat vele tools. Builderall is dan ook niet alleen geschikt voor het maken van een website, maar ook voor het maken van een logo, het opbouwen van een sales funnel of het bijhouden van een compleet CRM systeem.

 

Daarnaast is het zo dat Builderall ook voor online marketeers zeer interessant is. Dat komt doordat het platform veel marketing tools bevat. Deze marketing tools kan je perfect met elkaar in harmonie brengen. Bovendien hoef je niet continue tussen de verschillende tools te schakelen. Nee, je kunt in het online platform zelf tussen de tools schakelen. Daarmee kan je de tools dus ook perfect op elkaar aan laten sluiten, zodat je het beste resultaat kunt gaan behalen.

Een ander voordeel is ook terug te vinden in de gebruiksvriendelijkheid. Als je in je Builderall account inlogt, kom je uit op een scherm vol met mogelijkheden. Al die mogelijkheden spreken echter wel direct tot de verbeelding. Dat heeft onder andere met de duidelijke en heldere benaming van alle opties te maken. De opties zijn vervolgens bijzonder uitgebreid. Bij het maken van je eigen logo kan je bijvoorbeeld uit één van de honderden templates kiezen. Vervolgens kan je dat template volledig naar eigen wens aanmaken. Je hebt echter in ieder geval wel al direct de basis; juist dat wordt door veel mensen als zeer prettig ervaren.

 

De algehele conclusie

 

Zo, je hebt hierboven de voordelen van zowel WordPress als van Builderall kunnen lezen? Op basis van deze voordelen: naar welk systeem neig jij? Persoonlijk neigen wij naar Builderall. Dat heeft puur te maken met de omvangrijkheid van het systeem. In de basis is WordPress namelijk alleen geschikt voor het maken van een website. Met Builderall is het ook erg makkelijk om een website te maken, terwijl je tegelijkertijd ook nog ongelooflijk veel andere dingen kunt doen. Voor elke online ondernemer en marketeer is het gebruik van Builderall eigenlijk aan te raden. Doordat je de beschikking over allerlei tools hebt, kan je (met dank aan Builderall) simpelweg het onderste uit de kan gaan halen.

Wel willen we hierbij vermelden dat je voor Builderall een (klein) bedrag moet betalen. Dat is dan ook het enige nadeel ten opzichte van WordPress. Aan de andere kant moet je bij WordPress ook voor plug-ins en thema’s betalen.

Wil je graag meer weten over Builderall? Of wil je direct gaan starten met Builderall? Dat is mogelijk. Op onze website kan je veel informatie over Builderall vinden. Bovendien vind je op onze website meerdere buttons waarmee je je direct aan kunt melden bij Builderall. Het aanmelden bij Builderall is in ieder geval iets wat wij absoluut aan kunnen raden. Het online platform is gigantisch uitgebreid, heeft een overzichtelijke interface en een gemakkelijke bediening. Wat wens je nog meer?

Share This