Wat is Builderall chatbot? Heb je wel eens van het online platform Builderall gehoord? Met dit online platform kan je ongelooflijk veel verschillende zaken regelen. Eén van die zaken is het installeren van een chatbot. Met een chatbot ben je in staat om via je website met bezoekers te communiceren. Het is een laagdrempelige en efficiënte manier van communicatie en wordt dan ook veelvuldig toegepast. Met name in de laatste jaren is een toename van het aantal chatbots zichtbaar.

In de afgelopen jaren is er steeds meer mogelijk op het gebied van communicatie. Je hoeft niet altijd meer de telefoon te pakken om met een bedrijf in contact te komen. Sterker nog: dat gebeurt steeds minder. Steeds meer en meer communicatie verloopt via de digitale kanalen, waaronder de social media kanalen, een chatbot en een website. Ook de mail is tegenwoordig uiteraard een veelgebruikt digitaal communicatiemiddel.

Een chatbot is een relatief nieuw voorbeeld van een communicatiemiddel. Als een bezoeker op jouw website komt, krijgt hij/zij direct de mogelijkheid om contact met je op te nemen. Dat contact is in één handomdraai gelegd en vormt dan ook geen barrière voor een bezoeker. Met een chatbot stel je bezoekers dan ook in staat om direct contact met je op te laten nemen. Goed voor de klanttevredenheid, maar ook zeker voor je omzet. Door dergelijke middelen kan je klanten sneller over de streep trekken om een aankoop te doen.

Wat is Builderall chatbot?

Voor een chatbot kan je onder andere gebruik maken van de chatbot van Builderall. Maar, wat is Builderall dan? We kunnen Builderall het beste omschrijven als een digitaal platform met allerlei marketing tools. Dankzij deze tools is het onder meer mogelijk om je eigen website te maken, om een eigen logo te maken, om een eigen sales funnel te maken en dus ook om een chatbot te installeren.

Eigenlijk omvat Builderall alle functies om van jouw website een commercieel succes te maken. Een goede website draagt absoluut bij aan de groei en continuïteit van je onderneming. Middels Builderall kan je een dergelijke groei bewerkstelligen en de website perfectioneren. Dat kan je dus onder andere doen door een chatbot te installeren. Wij kunnen de installatie van deze chatbot absoluut aanraden. Maar, daarover lees je later meer.

Wat zijn de voordelen van een chatbot?

Wat is nou precies een chatbot? We kunnen een chatbot het beste definiëren als een geautomatiseerde gesprekspartner. Als een bezoeker een vraag aan jou stelt, weet de chatbot wat er geantwoord moet worden. Dit kan je namelijk allemaal vooraf zelf instellen. Bij de installatie van de Builderall chatbot kan je de gewenste antwoorden invullen. Als een bezoeker een bepaalde vraag stelt, weet de chatbot dus vanzelf welk antwoord er gegeven moet worden. Bovendien kan je instellen na welke periode het antwoord moet komen. Zo is het mogelijk om al binnen enkele seconden antwoord te geven op de vraag van een bezoeker.

Maar, wat zijn nou de echte voordelen van een chatbot? Het belangrijkste voordeel zit toch wel in het gemak. Zowel jij als de bezoeker ervaart veel gemak van een chatbot. Jij hoeft je tijd niet te besteden aan relatief makkelijke vragen. Daarentegen krijgt de bezoeker direct het antwoord waar hij/zij naar op zoek is. Het gemak is dus voor beide partijen absoluut aanwezig en is dan ook één van de meest gehoorde redenen om een chatbot te installeren.

Een ander voordeel is dat je een chatbot compleet naar eigen wens in kunt stellen. Zo kan je de antwoorden regisseren en kan je ook bepalen na hoeveel seconde de chatrobot antwoord moet geven. Je kunt hierdoor zelf bepalen of je het gesprek een natuurlijk verloop wilt laten hebben of dat de robot al binnen 1 seconde moet antwoord.

Onder aan de streep is het uiteraard ook een geld kwestie. Met een chatbot ben je namelijk in de gelegenheid om menselijke taken te automatiseren. Dit verhoogt niet alleen het gebruiksgemak, maar zorgt tegelijkertijd ook voor een kostenbesparing.

 

 

Werkt de chatbot van Builderall goed?

Bij een chatbot zijn eigenlijk twee aspecten belangrijk: de instellingen en de daadwerkelijke uitvoering van de chatbot. Met de chatbot van Builderall heb je volledige zeggenschap over de instellingen van de chatbot. Alleen daarom durven we al te stellen dat de chatbot van Builderall goed functioneert. Daarnaast werkt de chatbot van Builderall ook goed op het gebied van de uitvoering. De chatbot geeft de gewenste antwoorden en voert de taken naar wens uit. Dit alles gaat aan de hand van business rules en artificial intelligence.

Is het moeilijk om een chatbot te installeren?

Een laatste, belangrijke vraag is uiteraard hoe de installatie van een chatbot verloopt. We durven te stellen dat de installatie van de Builderall chatbot absoluut niet lastig is. Nee, dit proces verloopt erg soepel en je hebt hier weinig tot geen technische kennis voor nodig. Dat is sowieso één van de voordelen van Builderall. Alles is goed te begrijpen, zelfs voor technische leken.

We willen je dan ook graag adviseren om gewoon met de chatbot aan de gang te gaan. Stel de instellingen van de chatbot in en bekijk wat de uitkomsten van deze instellingen zijn. Op die manier kan je de installatie van de chatbot volledig naar wens maken. Al met al is het installeren van de Builderall chatbot dus níet moeilijk.

Starten met Builderall

Ben je enthousiast geworden over de chatbot van Builderall? Dat kunnen we ons goed begrijpen. Alle functies van dit online platform werken namelijk perfect, waaronder dus ook de chatbot. Installeer de chatbot, pas de instellingen naar wens aan en pluk direct de vruchten van deze chatbot. Je maakt het niet alleen voor je bezoekers makkelijk. Nee, met een chatbot maak je het ook voor jezelf en jouw portemonnee makkelijker.

Heb je interesse om direct te starten met Builderall? Dan is er niks meer dat jou nog tegen kan houden. Installeer Builderall en ga simpelweg aan de slag. Bekijk de eindeloze mogelijkheden en ga voor een prachtige groei van je onderneming. Het is mogelijk dankzij Builderall!

 

Builderall

Share This