Wat levert affiliate marketing op? Wil je geld verdienen op het internet? Dan is de kans groot dat je als snel bij affiliate marketing uitkomt. Maar voordat je aan de slag gaat met affiliate marketing, wil je natuurlijk wel graag weten wat het oplevert.

Daarom geven we je in dit blogbericht antwoord op de vraag: Wat levert affiliate marketing op. Hoewel het antwoord voor iedereen verschillend is, geef ik je graag een idee van wat er allemaal mogelijk is als je succesvol wordt met affiliate marketing.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van internet marketing waarbij je producten promoot voor iemand anders. In ruil voor het promoten van producten ontvang je telkens een commissie als iemand het product via jouw unieke affiliate link koopt.

Om producten te kunnen promoten heb je een kanaal nodig waar je mensen kunt bereiken. Dit kan een eigen website zijn, social media of via e-mail marketing.

Hoe meer mensen jij weet te bereiken hoe groter de kans is dat er iemand op je speciale link klikt en hoe meer je uiteindelijk zal verkopen.

Hoewel erg makkelijk klinkt, blijkt het in werkelijkheid behoorlijk lastig om succesvol te worden met affiliate marketing.

Van alle beginners die beginnen met affiliate marketing, stopt een groot percentage al voordat ze hun eerste commissie verdiend hebben.

 

Wat levert affiliate marketing op?

Natuurlijk wil je met affiliate marketing zo snel mogelijk geld verdienen. Toch is de kans klein dat je in de eerste weken, maanden of zelfs het eerste jaar al geld verdient.

Affiliate marketing is namelijk een lange termijn proces. Het kost veel tijd om affiliate marketing inkomsten op te bouwen.

Daarnaast ligt het er ook nog maar net aan hoeveel inzet jij toont voor je website. Hoe meer je doet, hoe sneller je resultaat zal zien.

Als je eenmaal succesvol bent met affiliate marketing en dagelijks commissies binnenkrijgt, is de kans groot dat je daaraan een fulltime inkomen overhoudt.

Er zijn affiliates die 2000 euro per maand verdienen met hun website, maar er zijn ook mensen die meer dan 50.000 euro per maand verdienen.

Deze bedragen verdien je natuurlijk niet snel. De mensen die gigantische bedragen verdienen met affiliate marketing zijn vaak al jaren bezig en hebben meerdere websites opgebouwd.

Maar als je aan de slag gaat en door de jaren heen inzet blijft tonen en blijft doorleren, is het geld dat je ermee kunt verdienen oneindig hoog.

 

social media marketing

Hoe word je succesvol met affiliate marketing en wat levert affiliate marketing op?

Om succesvol te worden met affiliate marketing is het belangrijk om een strategie te leren. Hoe meer je weet over affiliate marketing, hoe meer je kunt verdienen.

De meeste beginners willen liever alles zelf uitzoeken en leren daarmee een beetje van meerdere strategieën.

Dit resulteert in de meeste gevallen in een niet of slecht werkend proces omdat niet alle onderdelen van de strategie goed op elkaar aansluiten.

Om geld te kunnen verdienen met affiliate marketing moet je goed weten wat je aan het doen bent.

Een klein foutje kan je kans op geld verdienen met affiliate marketing snel vertragen of zelfs onbereikbaar maken.

Hoewel het in theorie best mogelijk is om affiliate marketing te leren via bijvoorbeeld YouTube en blogs, is het zeker een goed idee om wat geld te investeren in een cursus. Dit zal het je een stuk makkelijker maken om je eerste commissie te verdienen.

Ook is het belangrijk om te onthouden dat je met affiliate marketing in het begin geen resultaten zal zien. Daarom wegen bij affiliate marketing de eerste lootjes het zwaarst dan de laatste. Het duurt namelijk heel lang om je inkomen van nul euro naar honderd euro te brengen.

Als je eenmaal boven de honderd euro aan inkomsten zit, is het een stuk makkelijker om van honderd euro naar duizend euro te gaan.

Dat komt vooral omdat je het spelletje dan kent en precies weet wat je moet doen om geld te verdienen met affiliate marketing.

Wat is het belangrijkste om te weten bij affiliate marketing?

Het alle belangrijkste dat er is om zo snel mogelijk geld te verdienen met affiliate marketing is content.

De meeste beginners denken dat ze met 1 blog per week van 500 woorden snel resultaat zullen zien. Toch is het veel beter om minimaal 3 keer per week een nieuwe blog te schrijven en daarbij de lengte van je blog aan te passen op de concurrentie en de informatie.

Het is namelijk belangrijk dat de teksten die je schrijft vooral heel relevant zijn aan het onderwerp. Hoe meer goede informatie je geeft, hoe meer kwaliteit een blogartikel heeft.

Hierdoor krijg je meer punten van Google en is de kans groot dat je sneller bezoekers naar je website krijgt.

Concentreer je daarom vooral op het schrijven van goede content en laat de rest even voor wat het is. Een mooie website is helemaal niet zo belangrijk als je denkt.

Dit is wat de meeste beginners fout doen. Ze concentreren zich veel te veel op het uiterlijk van de website en de onbelangrijke dingen bij affiliate marketing. Hierdoor komen ze niet of niet voldoende aan het schrijven van content toe. Hierdoor duurt het vaak veel langer voordat de eerste commissies verdiend worden.

 

 

Affiliate marketing cursus

Om zo snel mogelijk je eerste commissie te verdienen met affiliate marketing, is het een goed idee om hiervoor een cursus te volgen.

In een cursus leer je stap voor stap hoe je je eerste affiliate website start. Daarnaast voorkomt het volgen van een cursus ook dat je veel van beginnersfouten niet maakt. Hierdoor is de kans groot dat je binnen enkele maanden als je eerste commissie verdient.

Daarnaast leer je in de cursus ook welke mindset je nodig hebt om succesvol te worden met affiliate marketing. De juiste motivatie en het doorzettingsvermogen zijn een van de meest belangrijke elementen als je succesvol wilt worden.

De beste cursus die je kunt volgen om snel je eerste commissie te verdienen is de affiliate marketing revolutie. Deze cursus is gemaakt door Jacko Meijaard. Hij verdient meer dan 20.000 euro per maand met affiliate marketing. Daarom is het een goed idee om zijn strategie te leren.

Lees hier het verhaal van Jacko >>

 

 

 

wordpress 5.0

 

Share This