Ben je van plan om een eigen website te maken of heb je al een eigen website en denk je dat ie toe is aan verbetering? Door een website analyse uit te voeren, weet je snel waar je aan toe bent en waar jij je website nog kan verbeteren.

Veel mensen kiezen standaard voor WordPress om een website te maken. Hier krijg je al snel te maken met veel plugins en thema’s die jouw website mogelijk maken.

Bij het uitvoeren van een website analyse kom je er al snel achter wat er mis is met je website en waarom jou website bijvoorbeeld nog niet zo goed scoort.

Dit kan te maken hebben met de snelheid van je website, maar ook met de content die je op je website hebt gepubliceerd en op welke zoektermen je wordt gevonden.

Ook als je nog geen website hebt, is het belangrijk om vlak na het maken  van je website een website analyse uit te voeren zodat je direct ziet waar jij je website nog kan verbeteren.

Een goede website maken

Als je aan de slag gaat met je eigen website, wil je natuurlijk een goede website neerzetten. Vooral als je voor WordPress kiest is het belangrijk om een website analyse te doen zodat je precies ziet waar jij je website nog kunt verbeteren. WordPress is natuurlijk een heel goed systeem om je website mee te bouwen, maar als je het niet goed aanpakt heb je vaak een langzame website die helemaal niet goed in elkaar zit.

 

WordPress of een ander systeem?

Lang niet iedereen is goed in het maken van websites en met WordPress moet je al snel een beetje weten wat je doet, wil je een goede website neerzetten. Je kunt dan wel een website analyse uit voeren om te zien waar je website nog verbeteringen kan maken, als je niet weet hoe je die verbeteringen kunt doorvoeren, zit je nog met de gebakken peren.

Daarom ben ik zelf een voorstander van andere goede website systemen. Bijvoorbeeld Builderall.

Bij dit soort website systemen hoef jij niet na te denken over de techniek van je website, maar alleen over hoe het eruit moet komen te zien.

Het systeem is namelijk al zo in elkaar gezet dat het voor jou de beste resultaten levert. Je hoeft hiervoor niet aan de slag met het programmeren van de website, of goede plugins te installeren die je website sneller moeten maken.

Door te kiezen voor een kant- en klare website builder, weet je zeker dat je website goed in elkaar zit en hoef je daarna alleen nog maar bezig met je content.

Website analyse uitvoeren voor je content

Naast een analyse voor je website, is het ook interessant om een analyse uit te voeren voor de content van je website. Met een website content analyse zie je precies waar de teksten van jouw website nog kunnen worden verbetert.

Ook als je een website hebt met een ander systeem dan WordPress, is het verstandig om een website content analyse uit te voeren.

Met zo’n analyse zie je dan precies op welke zoekwoorden jij gevonden wordt en hoe jij je website pagina’s kunt verbeteren om beter gevonden te worden.

Goed om te weten is ook dat Builderall zelf al een aantal tools heeft waarmee jij je website kunt verbeteren. Zo is er een handige tool die je helpt met je on page SEO (Zoekmachine optimalisatie) om beter te scoren.

Ook beschikt Builderall over een heat map tool zodat je precies kunt zien waar je bezoekers veel naar kijken en waar ze op klikken. Op deze manier kun jij je website makkelijk aanpassen naar de wensen van je bezoekers.

Ook is je website direct al goed voor elkaar als je voor Builderall zou kiezen omdat je bij Builderall gebruik kunt maken van kant- en klare websites die al helemaal geoptimaliseerd zijn om resultaat te leveren.

 

Nu gelijk van start met builderall? Klik op de link en ontdek wat dit geweldige platform te bieden heeft

 

 

Wat is Builderall precies?

Builderall is een CMS (content management systeem) waarmee jij met een handomdraai je eigen website maakt. Builderall wordt steeds vaker aangeraden door online marketeers. Dat komt vooral omdat je met Builderall alle belangrijke tool bij de hand hebt om succesvol te worden op het internet.

De meeste ondernemers willen namelijk wel een goede website, maar zitten er niet op te wachten om de gehele website zelf vorm te geven. Ze willen alleen een goed werkende website die resultaten levert. Dat is precies wat je van Builderall mag verwachten.

 

5 Tips voor een goede website score

Om ervoor te zorgen dat jouw website een goede analyse score krijgt kun je de volgende dingen aanpakken.

De snelheid van je website

Een van de belangrijkste elementen voor een website analyse is de bruikbaarheid van je website. Dat betekent vooral dat jouw website snel moet zijn en makkelijk te gebruiken.

Om je website te versnellen is een snelle hostingprovider van belang en is het belangrijk dat je geen zware plugins en thema’s gebruikt voor je website. Hier heb je met Builderall direct al geen last van.

De lay-out van je website

Naast dat je website vooral snel moet zijn, moet het voor je bezoekers ook makkelijk zijn om door je website te navigeren. Zo moeten je bezoekers alle belangrijke pagina’s makkelijk kunnen vinden.

 

De content van je website

Een website valt of staat met content voor je website. Hoe beter de content van je website is, hoe meer bezoekers er op lange termijn naar je website komen en hoe meer resultaat je dat zal opleveren.

Daarnaast is niet alleen de kwaliteit van je content belangrijk, ook moet je content SEO (zoekmachine optimalisatie) technisch goed in elkaar zitten.  Als je al deze dingen goed doet, is de kans groot dat jij een website hebt die goed in elkaar zit.

Direct een goede website?

Een goede website maak je gemakkelijk met Builderall. Dat is vooral te danken aan alle functies die je er direct bij krijgt. Je hoeft daardoor niet zelf aan de slag met het bouwen van je website. Dat is allemaal al voor je gedaan. Zo kun jij je slecht bezig houden met het publiceren van goede content. De rest doet Builderall.

Wil je meer weten over Builderall? Bekijk dan eens de website.

 

 

Nu gelijk van start met builderall? Klik op de link en ontdek wat dit geweldige platform te bieden heeft

 

 

 

Share This