is builderall een goede website builderWebsite footer aanpassen Builderall Om een succesvolle online onderneming te hebben, is een goede website natuurlijk van groot belang. Zonder een goede website ben je nergens en zal je bedrijf niet goed genoeg bereikbaar zijn voor je potentiële klanten. Het is ook handig voor jezelf dat je een website hebt die je eenvoudig aan kunt passen zodat je niet een IT-expert hoeft te zijn om dit voor elkaar te krijgen. 

Ongeveer twee jaar geleden startte ik mijn eigen bedrijfje en wilde daar een website voor hebben. Ik ging hiervoor naar een professioneel bedrijf, maar dit kostte me erg veel geld. Ik besloot daarom verder te gaan zoeken of ik het zelf niet kon.

Zo kwam ik bij Builderall terecht. Dit is een platform waar alle tools aanwezig zijn om een succesvolle website te maken. Het platform is ontzettend eenvoudig te gebruiken en ik ben echt blij dat ik de overstap gemaakt heb. Ik kan alles eenvoudig aanpassen en ook de website footer wanneer ik dit wil.

Wat is een website footer?

Een website footer is heel simpel gezegd een blok onderaan je website die je op elke pagina weer terug krijgt te zien. Dit is erg handig voor een bezoeker om van de ene naar de andere pagina te switchen. Er staat bepaalde standaardinformatie in de footer en zo hoeven je bezoekers hier niet naar te zoeken.

Ik heb bijvoorbeeld zelf de algemene gegevens van mijn bedrijf, de social media kanalen waarop ik actief ben, hoe ze contact op kunnen nemen, de reviews en de belangrijkste links van mijn website. Ik merk sinds ik de footer toegepast heb en deze regelmatig update dat ik bezoekers langer op mijn website houdt en ze veel meer doorlezen.  

Maar hoe kan je de website footer aanpassen in builderall

De footer zit standaard in het programma als je een website gaat bouwen. Je kunt ervoor kiezen deze uit te zetten, maar het is beter deze wel te gebruiken. Je past vervolgens zelf de footer aan, aan jouw wensen en voorkeuren.

Zoals gezegd heb ik voor mezelf de belangrijkste dingen hier geplaatst zodat bezoekers makkelijk hun weg kunnen vinden op m’n website. Wanneer je Builderall gebruikt, heb je dus standaard de footer bij je website zitten en is de keuze aan jou om deze te gebruiken of niet. 

Waarvoor wordt de footer gebruikt?

Het doel van de footer is om je bezoekers eenvoudig door je website te laten snuffelen. Aangezien bij het gros van de websites die te bezoeken zijn in de footer informatie over het bedrijf hebben staan, gaat een overgroot deel van de bezoekers direct naar de onderkant van de homepagina om hier de nodige informatie te vinden. De footer is er dus om gebruikers alle informatie zo duidelijk mogelijk en snel mogelijk te geven. Je kunt hier dus echt je voordeel mee doen door de belangrijkste features van je bedrijf hier neer te zetten. Veel mensen lezen namelijk vaak eerst wat er in de footer staat.  

Je zou net als ik bijvoorbeeld ook nog een aantal reviews er kunnen plaatsen die steeds afwisselen. Zo kunnen bezoekers direct zien hoe anderen over het bedrijf denken en je komt zo al snel veel betrouwbaarder over. Ik betrap me er zelf ook op dat ik al snel de recensies lees om erachter te komen met wat voor bedrijf ik te maken heb. Daarom heb ik dit ook in mijn footer geplaatst. 

Hebben alle websites een footer?

De website footer is er voor iedereen die zijn of haar (potentiële) klanten de juiste informatie wil geven. Je kunt hierbij denken aan informatie over je bedrijf, nieuws van je bedrijf, maar ook de voorwaarden die je hanteert zou je hier neer kunnen zetten. Het is maar net waar jouw bedrijf behoefte aan heeft.

Ik vind het wel handig, ik hoor ook vaak terug van klanten dat het echt handig is als ze bijvoorbeeld snel het adres of mijn contactgegevens willen opzoeken. Ik heb er ook voor gekozen om mijn social media kanalen in de footer te zetten, aangezien heel veel mensen daar toch ook wel actief op zijn. Zo kan ik mijn bereik alleen maar groter maken en nog succesvoller worden.

Hoe ziet een goede Footer eruit?

De opbouw van de footer is vaak een blok verdeeld over 4 rijen. Dit is de standaard versie, maar als je meer of minder rijen wilt, kun je dit naar je eigen voorkeuren aanpassen. Je hebt de mogelijkheid hier toe te voegen wat je wilt. Ik koos voor mijn algemene gegevens als adres, telefoonnummer, e-mail en informatie van mijn bedrijf zoals mijn KVK-nummer. Daarnaast heb ik ook een klein verhaal over het bedrijf zodat de bezoekers kunnen lezen hoe ik mijn bedrijf begonnen ben.   

Maar hoe kan je de website footer aanpassen in builderall

Waarom Builderall gebruiken?

Zelf een website maken en hier alles op aan kunnen passen is ideaal wat mij betreft Met Builderall is dat super gemakkelijk te doen.  Ook anderen online zijn hier zeer positief over. Vooral het gemak waarmee je dit kunt doen, is waarom mensen ervoor gekozen hebben dit zelf te doen met Builderall. Ook dat je zelf kunt bepalen wat je in de footer zet, is een groot pluspunt. Zo bepaal ik zelf wat ik mijn klanten wil laten zien over mijn bedrijf.

Ik kan het dus echt aanraden, het is niet moeilijk en zorgt ervoor dat je website veel persoonlijker is. Je kunt genoeg informatie vinden online over hoe je het beste je website kunt opbouwen om er een zo groot mogelijk succes van te maken. Ik heb hier en daar nog een korte cursus gevolgd, maar dit was meer voor het marketing aspect, aangezien je om een website te maken en aan te passen niet echt een cursus nodig bent. Als je maar een makkelijk te gebruiken platform kiest om je site te maken.

Builderall  kan ervoor zorgen dat klanten erg positief worden over je website omdat je ze de mogelijkheid geeft alles snel over je onderneming te weten te komen. Hoe meer je prijsgeeft, hoe sneller je succesvol wordt. Mensen houden nou eenmaal van transparantie. Dat heb ik zelf ook gemerkt met mijn website.     

Share This