Website maken als ZZP’er? Vroeger zocht ik altijd alles op in de Gouden Gids of het Telefoonboek. Hierin vond ik alle bedrijven die ik nodig had. Nu is dit verleden tijd, ook ik maak in deze moderne tijd gebruik van het internet. Logisch, het is snel en ik vind alles wat ik nodig heb. De tijd waarin je jouw bedrijf promootte in die papieren naslagwerken is verleden tijd.

Nog steeds is reclame maken voor je bedrijf belangrijk. Alleen komt het internet hierbij om de hoek kijken. Daarom is het cruciaal om over een bedrijfswebsite te beschikken. Met een bedrijfswebsite geef jij bekendheid aan je bedrijf. Potentiële klanten vinden je immers online. Zorg er daarom voor dat je over dit digitale visitekaartje beschikt. Anders loop je veel potentiële klanten mis.

 

Ik heb zelf een eigen bedrijf. Om mijn bedrijf te promoten heb ik een bedrijfswebsite laten maken. Helaas, zijn er nog veel ondernemers die niet over een website beschikken. Ben jij ZZP’er? Heb jij al een website? Of heb je er al een, maar wil je deze veranderen? Lees dan snel verder. Ik vertel je hoe je als ZZP’er binnen een afzienbare tijd een website kunt maken.

 

Wat is het voordeel van een website?

Bedrijven die over een website beschikken die worden sneller gevonden door potentiële klanten. Daarnaast kun je via je website eventuele social media kanalen promoten. Via deze social media kanalen kun jij ook weer je website promoten. Een win-winsituatie lijkt mij. Je creëert extra bekendheid.

 

Je ontwikkelt een grotere klantenkring. Doordat je een website hebt en meer bekendheid aan je bedrijf geeft, komen eventuele klanten je online tegen. Dit zijn wellicht mensen die eerder niet aan jou hadden gedacht. Met de juiste promotie kun je hun wel bereiken, waardoor je extra klanten genereert.

 

Website laten maken of zelf maken

Vroeger zagen veel ZZP’ers af van een eigen bedrijfswebsite. De reden hiervoor waren de kosten. Het laten maken van een website koste immers veel geld. Gelukkig, is hier nu dankzij de komst van slimme technologieën een einde aan gekomen. Je kunt je website ook heel makkelijk zelf maken. Toch zitten aan beiden veel na- en voordelen. Hieronder noem ik ze even op:

  1. Een eigen website maken bespaart veel geld. Al kost het wel veel tijd. Je dient ook over voldoende kennis te beschikken. Het is dus aan jou of je hier tijd in wilt steken.
  2. Een website laten maken bespaart veel tijd.
  3. Je bent meer verbonden met je eigen bedrijf doordat je jouw eigen website maakt. Hierdoor kun je hem ook makkelijker aanpassen.
  4. Je kunt hem aan je eigen social media kanaal koppelen. Zo kun je makkelijk een foto of bericht posten.
  5. Je kunt blog artikelen plaatsen op je website. Deze geven je meer bekendheid. Dit kun je heel eenvoudig zelf doen. Zo kun je jouw kennis delen.
  6. Je creëert meer betrokkenheid bij je klanten als je alles zelf maakt en ook zelf plaatst.

 

website maken als zzp`er

 

Hoe maak je jouw eigen website?

Je weet nu wat de voor- en nadelen zijn van het maken van een eigen website. Ik heb er voor gekozen om hem zelf te maken. Puur omdat ik graag betrokken ben bij het gehele proces en mijn eigen persoonlijkheid er aan wil verbinden. Dit artikel schrijf ik om jou te helpen met het maken van je eigen website. In dit stukje vertel ik je hoe je jouw eigen website maakt. Je leest immers dit artikel omdat je hebt besloten om je website zelf te maken. Hieronder geef ik je een aantal tips die je helpen bij het bouwen van je eigen website:

 

Tip 1: Kies de juiste hosting

Voordat je überhaupt een website gaat bouwen is het belangrijk dat je over een goede hostingprovider beschikt. Hosting zorgt er immers voor dat je sneller gevonden wordt, waardoor je een snelle laadtijd hebt, klanten hebben geen zin om te wachten. Daarom is een snelle en betrouwbare hosting provider belangrijk. Er zijn diverse aanbieder. Ook verschillen de prijzen. Vergelijk en kies de hosting service die bij jouw wensen aansluit.

 

Tip 2: Bedenk een goede domeinnaam

Een domeinnaam zorgt niet altijd voor betere vindbaarheid binnen de zoekmachines. Wel onthouden je klanten je beter. Bedenk daarom een domeinnaam die bij je bedrijf aansluit en die klanten makkelijk onthouden.

 

Tip 3: Kies een goed systeem

Programmeren kun je leren. Ook zelf programmeren om zo een website te bouwen is mogelijk. Wel eist dit veel kennis en tijd. Daar moet je zin in hebben. Nadeel hieraan is dat je website vaak niet optimaal beveiligt is. Door het juiste systeem te kiezen kun je jouw website sneller bouwen en online zetten. Vaak kun je hem ook makkelijker aan al je social media kanalen koppelen. Ooit gehoord van Builderall? Dit is een compleet systeem, waarmee je binnen no-time jouw website online zet. Dit systeem omvat bovendien een totaal pakket. Dit totaalpakket bestaat uit: een website builder, online marketing platform, optimalisatie met social media kanalen en een online community waar je hulp kunt vragen. Door een systeem als Builderall te kiezen heb je binnen afzienbare tijd de beschikking over een complete website.

 

Tip 4: Stel een doel vast

Je bouwt een website met een doel. Stel het doel goed vast. Wil je alleen een simpele pagina om jouw bedrijfsgegevens erop te zetten? Of wil je juist een website die jouw klanten informatie geeft? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je meer klanten wilt trekken door middel van content marketing. Ook dat is mogelijk. Maar stel wel een duidelijk doel voor ogen. Anders wordt het een losstaand geheel. Dit schrikt klanten juist af.

 

Conclusie

Ik vind het mooi dat er een systeem zoals Builderall bestaat. Toen ik mijzelf in dit systeem verdiepte wist ik dat het maken van een website zeer eenvoudig was. In combinatie met bovenstaande tips had ik mijn website binnen no-time online. Bovendien kon ik via Builderall al mijn social media makkelijk aan mijn website koppelen. Voor tips ga ik naar de community en het systeem regelt alles. Mijn website heeft mij veel klanten opgeleverd. Daarbij ben ik veel beter betrokken bij het hele proces. Al-met-al is het voor mij de juiste beslissing geweest. Dit gun ik jou ook. Ik hoop dat deze tips je helpen en dat je snel jouw droom website kunt bouwen.

 

Wil jij je eigen website maken als zzp`er probeer builderall dan nu 30 Dagen Voor €1.00 Krijg Volledig Toegang Tot Het Premium Abonnement Inclusief Alle Digital Marketing Tools, Bonus Apps, Training, and Ready-To-Go Funnels>>

 

 

 

 

 

Share This