Ben je van plan om een website te maken? Dan zijn er een aantal dingen die je nodig hebt voordat je kunt beginnen en ook een aantal dingen die je moet weten voordat je gaat beginnen. Met deze website maken  checklist voor het maken van je website, weet je precies waar je aan toe bent en kun je op de best mogelijke manier beginnen met het bouwen van je website. Na het lezen van dit blogbericht weet je precies wat je mogelijkheden zijn, wat je wel moet doen en wat juist niet. Lees daarom zeker verder.

Website maken checklist

Als een website wilt maken, is dat tegenwoordig helemaal niet meer zo moeilijk. Alle middelen die je nodig hebt zijn beschikbaar en je hoeft er tegenwoordig niet meer veel technische kennis voor te hebben. Wel is het belangrijk om een paar overwogen keuzes te maken bij het starten van je website. Dit bepaald namelijk je succes op het internet en de dingen die jij allemaal extra moet regelen.

 

Wat is het beste CMS voor affiliate marketing?

 

 

1.      Welk Content Management Systeem (CMS) ga je gebruiken?

Bij het maken van een website heb je de keuze uit verschillende systemen die je kunt gebruiken om een website te bouwen. Een van de meest gebruikte systemen is WordPress. WordPress is over het algemeen best makkelijk om te leren, maar als je kiest voor WordPress moet je veel aan je website zoals het uiterlijk en instellingen nog wel zelf doen. Dat komt omdat WordPress je de volledige vrijheid geeft om je website zo te bouwen als jij zelf wilt. Dat heeft natuurlijk veel voordelen, maar ook nadelen.

Als jij je website niet goed in elkaar zet, is je website langzaam en zal je website daardoor minder goed presteren in de zoekmachines. Daarom is het voor de meeste beginners een goed idee om te kiezen voor een systeem dat jou een kant- en klare website kan leveren. Builderall is een van die platformen die jou de moeite van het maken van een website geheel uit handen neemt.

Als je kiest voor Builderall om je website te maken, heb je naar het installeren en maken van je website geen omkijken meer. Het enige dat je er nog voor hoeft te doen is het in te vullen met de door jou gewenste teksten.

2.      Hosting provider

Daarnaast is het ook extreem belangrijk om een goede hosting provider te kiezen. Een hosting provider is een bedrijf dat voor jou een plekje op het internet regelt (kun je vergelijken met de grond voor je huis). Bij het kiezen van een hosting provider is het vooral belangrijk dat zij gebruik maken van snelle servers. Hier profiteert jouw website ook van. Je website is daar namelijk sneller door.

Daarnaast is het ook belangrijk dat je hosting provider een goede klantenservice heeft en ervoor zorgt dat alle problemen snel en netjes worden opgelost als je die ervaart.

Als je website er bijvoorbeeld uit ligt wil je niet een paar dagen moeten wachten voordat je eindelijk geholpen wordt.

3.      Content creatie

Als je eenmaal je website online hebt staan, is het ontzettend belangrijk om met enige regelmaat nieuwe content toe te voegen aan je website. Deze content zal er namelijk voor zorgen dat er steeds meer bezoekers naar je website zullen komen. Dat is natuurlijk ook je doel als je een website maakt.

Vooral als je van plan bent om geld te gaan verdienen met je website is het belangrijk om een grote bezoekersstroom op te bouwen. Hoe meer bezoekers er naar je website komen hoe meer geld je kunt verdienen.

4.      Mobiele weergave

Wat ook heel belangrijk is bij het maken van je eigen website is dat je website goed geoptimaliseerd is voor mobiele weergave. Bijna 80% van alle internetgebruikers maakt gebruik van internet via een smartphone. Toch zijn er nog heel veel websites die hier nog niet voor geoptimaliseerd zijn. Als je ervoor gaat om een website te maken met WordPress, dan is het belangrijk om een thema te kiezen met een “responsive design”. Dit is een thema dat zich automatisch aanpast naar het scherm.

Kies je voor Builderall om je website te maken? Dan heb je totaal geen omkijken naar de mobiele weergave. Bij Builderall is dit namelijk al standaard geregeld.

5.      Snelheid van je website

Naast dat je website geoptimaliseerd moet zijn voor alle schermen, is het ook belangrijk dat je website vooral snel is. Ook hier kun je bij een WordPress website niet standaard van uitgaan. Bij een WordPress website, moet je zelf zorgen dat de website snel genoeg is. Hiervoor heb je wel wat technische kennis nodig.

Ook hierbij geldt weer, dat als je voor een Builderall website kiest, de snelheid al is geoptimaliseerd voor je website en je daar dus ook geen omkijken meer naar hebt.

Je eerste website starten

In dit blogbericht heb ik je verteld welke dingen vooral belangrijk zijn als je wilt beginnen met het maken van een website. Daarnaast weet je ook dat er verschillende systemen zijn waarmee jij je website kunt maken. Een van die systemen is Builderall.

Vooral als je voor het eerst een website gaat maken, raad ik je aan om te kiezen voor Builderall. Hiermee hoef je namelijk niet na te denken over alle technische aspecten van het bouwen van een website. Hierdoor kun jij je vooral bezighouden met het aankleden van je website op de manier zoals je wilt en natuurlijk het maken van content.

Om namelijk goed te scoren in de zoekmachines is het belangrijk dat je na het maken van je website zoveel mogelijk content gaat schrijven dat goed past bij je bedrijf. Door content te maken dat aansluit bij je bedrijf, komen automatisch de juiste bezoekers naar je website .

Na het lezen van dit blog ben je zeker in staat om de website maken checklist te gaan gebruiken. Wil je op een simpele manier een ijzersterke website bouwen? Dan raad ik je aan om direct aan de slag te gaan met Builderall en de website maken checklist te gaan toepassen op jouw website.

Het is goed om te weten dat je alle functies van Builderall 7 dagen gratis mag proberen. Zo kun je kijken of het wat voor je is en dan besluiten of je doorgaat of niet.

 

Wat zijn de kosten van builderall

 

Start nu met de gratis proefversie van builderall

 

 

Share This