Wil je een eigen website, maar heb je zelf geen idee hoe  het beste een website kunt maken? Dan denk je vaak al snel aan het laten maken van je eigen website. Het is goed om te weten dat het behoorlijk prijzig kan zijn om een eigen website te laten maken en dat het in de meeste gevallen helemaal niet zo moeilijk is om zelf te doen.

Er zijn namelijk veel verschillende systemen die het maken een eigen website makkelijk maken zodat iedereen het kan.

In dit blogbericht ga ik dieper in op het laten maken van een website en hoe je zelf een eigen website kunt maken. Lees daarom zeker verder.

 

Website laten maken

Ben je van plan om een website te laten maken? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een webdesigner of een website bouwer. Er zijn heel veel verschillende soorten website bouwers en ook al deze bouwers maken gebruik van verschillende systemen zoals:

  • WordPress
  • Joomla
  • Builderall

Voordat je daadwerkelijk een website kunt laten bouwen is het belangrijk om te weten welk systeem je wilt gaan gebruiken. Na het laten maken van je website is het natuurlijk belangrijk dat jij ook dingen kunt aanpassen aan je website.

Het makkelijkste systeem dat je kunt kiezen voor het laten maken van je website is Builderall. Met Builderall heb je namelijk een drag en drop builder waarmee je zo elementen sleept naar je website.

Er zijn niet veel websitebouwers die een website voor je maken in Builderall, maar het is wel goed om te weten dat je dat prima zelf kunt.

 

Laten maken of zelf doen

De vraag is natuurlijk of het wel verstandig is om een website te laten maken of dat je het niet beter zelf kunt doen. Vroeger was het heel lastig om een eigen  website te maken omdat je verstand moest hebben van code taal.

Tegenwoordig is het een stuk makkelijker geworden en heb je niets meer nodig dan wat creativiteit en een goed systeem om je website mee te maken.

Builderall is een van die systemen waarmee je zonder veel moeite je eerste echte website kunt maken.

Zelf ben ik van mening dat je veel beter je eigen website kunt maken dan het te laten doen. Ten eerste kun je dan je volledige creativiteit erin kwijt en ten tweede is het een stuk goedkoper om je eigen website te maken. Het is namelijk helemaal niet meer nodig om daarvoor iemand in te huren. Ik zou bijna zeggen dat het zonde van je geld is om een website bouwer in te schakelen.

Er zijn echter wel momenten waarop je beter wel een website bouwer kunt inschakelen. Dat is namelijk als jij een heel custom design wilt laten maken met allerlei speciale functies. Dan is het niet verstandig om het zelf te doen.

 

Je eigen website maken met Builderall

Als je besloten hebt om het zelf te proberen. Dan heb je jezelf direct heel veel geld bespaard. Een goede website kost al snel tussen de 500 en 1500 euro om te laten maken. Toch zijn deze websites vaak niet heel veel beter dan wanneer je zelf een website maakt met Builderall.

Builderall is een CMS (Content Management Systeem) waarmee je dus geheel naar eigen wens een website kunt maken. Het mooie van Builderall is dat je met dit systeem gebruik kunt maken van kant en klare templates. Dat betekent dat je met slechts een paar drukken op de knop al een goede website online hebt staan.

Het enige dat je dan nog hoeft te doen is het naar je eigen wens te vormen en je bent klaar. Moet je nagaan dat je daarvoor bijna iemand had ingeschakeld.

Zelfs als je nog nooit een website hebt gemaakt is het met een platform zoals Builderall makkelijk om het zelf te doen.

 

Wat heb je nodig voor affiliate marketing 2

 

 

3 tips om een  succesvolle website te maken met Builderall

Als jij voor het eerst een Builderall website gaat maken dan kun je vast wel wat tips gebruiken. Daarom geef ik je 5 tips die je direct helpen een betere site te maken.

1.      Simpel is bijna altijd beter

Een van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd is dat een simpele en vooral functionele website over het algemeen veel beter is dan een website met allerlei toeters en bellen. Hoe meer afleiding je bezoekers krijgen, hoe sneller ze weer vertrekken van je website.

2.      Content is het allerbelangrijkste

Als je eenmaal een website hebt gemaakt met Builderall is het vooral belangrijk dat je aan de slag gaat met het publiceren van content. Dit zal er namelijk voor zorgen dat er steeds meer bezoekers naar je website komen. Daar heeft het design van je website vrij weinig mee te maken.

3.      Maak ook gebruik van andere Builderall Functies

Je website staat en je bent al begonnen met het schrijven van teksten voor je website. Dan raad ik je aan om ook te kijken naar welke andere functies Builderall nog te bieden heeft. Het is bijvoorbeeld een goed idee om email marketing te starten.

 

Starten met Builderall

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een website te laten maken. Uiteindelijk is het sinds de komst van nieuwe systemen heel makkelijk geworden om zelf je eigen website te maken. Hierdoor scheelt het je vooral veel geld aan het inhuren van een websitebouwer.

Daarom raad ik je aan om gewoon zelf je website te maken met behulp van Builderall. Builderall is een online marketing platform die naast het maken van een eigen website nog heel veel andere functies te bieden heeft. Als je kiest voor Builderall heb je eigenlijk je complete marketing pakket onder een dak en ben je klaar om een succesvolle website te maken.

Zelf maak ik al jaren gebruik van Builderall en is het super makkelijk om je website te onderhouden dankzij dit systeem.

Wil je meer weten over Builderall? Dan raad ik je aan om mijn review te lezen over het Builderall Platform. Hier geef ik je alle informatie die je nodig hebt over Builderall.

Share This