Website maken voor beginners met Builderall? Als je een online business runt, dan weet je vast dat er enorm veel mogelijkheden en diensten zijn om een goede website te bouwen en om sales te genereren. Misschien gebruik je één dienst voor e-mailmarketing en weer een andere voor het hosten van je website. Op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer. Bovendien kan het gebruik van verschillende diensten de prijs die je betaalt opdrijven, terwijl het veel goedkoper kan! Als dit herkenbaar voorkomt, is het een idee om een alles-in-een platform zoals Builderall te gebruiken.

Wat is Builderall?

Zoals al gezegd is Builderall een alles-in-een platform voor digitale marketing. Het bedrijf is nog jong: het is in 2017 opgericht door Erick Salgado. Builderall biedt verschillende tools aan voor online marketing. Je hoeft dus niet allerlei verschillende tools van verschillende aanbieders te kopen, waardoor alles een stuk overzichtelijker wordt. Voorbeelden zijn tools die helpen bij het opzetten van online funnels, het bouwen van websites en het creëren van de juiste landingspagina. Als je bijvoorbeeld aan affiliate marketing doet, dan is Builderall een uitstekende keuze. Ook wanneer je simpelweg meer traffic wil genereren voor je website is het een perfect platform. Afhankelijk van wat je denkt nodig te hebben kan je kiezen voor de gratis versie of de betaalde premium versie, die weer extra features aanbiedt. De gratis versie is sowieso makkelijk om mee te beginnen.

Website maken voor beginners met Builderall

Met de Cheetah Builder van Builderall is het zelfs voor beginners makkelijk en snel om een goede, professioneel ogende website te bouwen. Het grootste voordeel aan het gebruik van Builderall is de drag & drop strategie van de Cheetah Builder. De Cheetah Builder biedt meerdere templates aan, zodat je in een handomdraai een strakke site hebt staan. Daarop kan je vervolgens voortborduren door afbeeldingen en teksten toe te voegen naargelang je voorkeuren. Je hoeft niets te coderen of wat dan ook: zolang je in je hoofd maar een goed idee hebt van hoe de pagina er uit moet zien. Je versleept de afbeeldingen die je nodig hebt (opgeslagen op je computer) precies naar de plek die je wilt. Hetzelfde geldt voor de tekst: het lettertype, de grootte, waar de tekst moet komen te staan, je kan het allemaal customizen. Op deze manier kan je landingspagina’s neerzetten, maar ook de homepage van je site en andere pagina’s.

Daarnaast past Builderall automatisch de website aan op de grootte van het scherm. Dit is een groot voordeel ten opzichte van veel andere drag-and-drop websitebouwers. Wanneer een bezoeker je website opent, kijkt Builderall naar de afmeting van het scherm en past de pagina daarop aan. Dit is een must-have voor je website, omdat Google er wat betreft vindbaarheid in de zoekmachine een groot punt van maakt dat pagina’s op alle schermen goed werken. Daarnaast komt een enorm groot deel van de bezoekers van de meeste webpagina’s al via de mobiel en dit wordt natuurlijk alleen nog maar meer in de toekomst. Je wil immers je mobiele bezoekers ook een functionele site kunnen voorschotelen!

 Andere features van Builderall

Nu ik heb uitgelegd hoe je het beste je website bouwt via Builderall, is het handig om ook even goed langs een aantal van de features van het platform te gaan. Naast de websitebouwer zijn ook het gebruiksgemak en het bestaan van een prima gratis versie al genoemd als voordeel. Maar het gaat hier natuurlijk ook om een alles-in-een platform, dus bij het bouwen van je website kun je ook rekening houden en je voordeel doen met de andere mogelijkheden die Builderall aanbiedt. Hieronder geef ik een beeld van slechts enkele van de tientallen overige functies van het platform.

 

Het Meest Complete en Krachtige Digitale Marketingplatform ter Wereld is Nu GRATIS! Start vandaag nog met het bouwen van jouw website

 

Bibliotheek met instructievideo’s

Natuurlijk heel mooi, al die features, maar wat heb je eraan als ze niet duidelijk uitgelegd worden? Dan ben je weer terug bij af en zie je door de bomen opnieuw het bos niet meer. Gelukkig heeft Builderall een uitgebreide video bibliotheek voor leden met daarop heldere instructievideo’s. Zo kan elke beginner probleemloos de features onder de knie krijgen!

Bandbreedte

Onder het gratis plan biedt Builderall je gelimiteerde bandbreedte aan – ook al is dit meer dan genoeg voor een beginner. Besluit je om te betalen voor de premium versie, dan is je bandbreedte ongelimiteerd en kan je dus zoveel bezoekers tegelijkertijd trekken als je maar wilt. Met Builderall kun je je website dus laten blijven groeien.

Ruimte om uit te breiden

Het groeipotentieel dat Builderall je biedt kun je ook terugzien in de ruimte die je hebt om je site te blijven uitbreiden. Er zijn enorm veel tools – een app bouwer bijvoorbeeld – waarvan je de meeste in het begin niet nodig hebt, maar later misschien wel. Daarom loont het ook om Builderall te blijven gebruiken: hoe beter je site gaat lopen, hoe meer je gaat willen uitbreiden, en ook hierbij komt Builderall van pas!

E-mailmarketing functionaliteit

Eén van de voordelen van Builderall is dat het ook een enorm goed platform is voor e-mailmarketing. Wat je ook op het platform wil doen, e-mailmarketing is één van de meest efficiënte manieren om aan marketing te doen en de kans is dan ook groot dat je er mee bezig wil. Je kan al je klantcontacten perfect onderhouden in het marketingsysteem van Builderall. Omdat je geen externe systemen hoeft te gebruiken voor het opzetten van een campagne, kan je weer tijd besparen voor andere aspecten van je site.

Eindoordeel

In conclusie, Builderall biedt je één van de makkelijkste manieren om een professioneel ogende site te bouwen die ook nog eens snel is en geschikt voor mobiele weergave. Het grote voordeel van Builderall is verder dat het platform ook nog legio andere mogelijkheden biedt om je business – of het nou gaat om een fysiek bedrijf of een affiliate marketing business – in de markt te zetten. Ook beschikt je site op het platform over voldoende ruimte om te groeien. Kortom, ben je een beginner en zoek je een website bouwer voor je business? Dan is Builderall de juiste keuze dus wacht niet langer en begin vandaag nog met een website maken voor beginners met builderall

 

website maken voor beginners met builderall

 

 

 

Het Meest Complete en Krachtige Digitale Marketingplatform ter Wereld is Nu GRATIS! Start vandaag nog met het bouwen van jouw website

 

Share This