affiliate programma van builderallWebsite ontwerpen met Builderall

Wil je graag jouw eigen website gaan ontwerpen? Dan heb je daar tegenwoordig onwijs veel mogelijkheden voor. Typ op Google maar eens in ‘website maken’. Je weet vervolgens niet hoe onwijs veel verschillende zoekresultaten je te zien krijgt. Verschillende systemen zijn er van overtuigd dat zij het beste systeem aan weten te bieden, terwijl die eer in onze ogen voor slechts enkele systemen weggelegd is. Onder meer over WordPress en Builderall zijn veel mensen te spreken.

 

Het Amerikaanse systeem Builderall kan op onwijs veel positieve beoordelingen rekenen. Dat was voorheen met name het geval in Amerika, maar je kunt tegenwoordig ook in Europa (en dus in ons land) prima gebruik maken van Builderall. Dat gebeurt ook meer en meer, waardoor eigenlijk WordPress minder en minder gebruikt wordt.

 

Door van Builderall gebruik te maken, geniet je namelijk van enkele zwaarwegende voordelen. Dit zijn voordelen waar je bij de andere systemen níet van kunt profiteren; mede hierdoor is het onwijs aan te raden om gebruik van Builderall te gaan maken. Over welke voordelen het hier dan gaat? Daarover vertellen we je graag later meer in dit artikel. Eerst willen we je uitleggen hoe het mogelijk is om met Builderall zelf een website te ontwerpen.

 

Hoe kan je een website ontwerpen met Builderall?

Als je een website met Builderall wilt gaan ontwerpen, is het van belang om een goede voorbereiding te treffen. Zo kan het zeker geen kwaad om je nader in te lezen in dit online platform. Via onze website vind je onwijs veel informatie over Builderall; lees onze artikelen door en doe daarmee meer kennis over dit platform op. Aan de hand van die kennis kan je vervolgens het platform op de juiste manier gaan gebruiken.

 

Voordat je écht met de Site Builder van Builderall aan de slag kunt gaan, moet je enkele knopen door gaan hakken. Zet voor jezelf eens op een rijtje aan welke eisen jouw website moet voldoen, wat de kleuren van jouw website moeten worden, wat je precies op jouw website wilt plaatsen, hoe uitgebreid je jouw website wilt maken en welke functies je in jouw website in wilt bouwen. Bij dat laatste kan je denken aan bijvoorbeeld een foto galerij, een contact formulier of een directe connectie met Facebook/Instagram.

 

Op basis van jouw eigen wensen kan je vervolgens met de Site Builder van Builderall aan de slag. Deze Site Builder werkt behoorlijk makkelijk; je hebt hier bijvoorbeeld 0,0 kennis voor nodig. Je hoeft géén technische kennis te hebben, je hoeft geen ervaring te hebben en je hoeft je er ook niet dusdanig in te verdiepen. Wel is het dus raadzaam om je een klein beetje in dit online platform te verdiepen, zodat je weet waar je mee bezig bent.

 

Voordat je echt met de Site Builder aan de slag kunt gaan, moet je overigens wel nog een Builderall account aanmaken. Je hebt hierbij de keus tussen verschillende abonnementsvormen; vergelijk de verschillende abonnementen goed met elkaar en kijk daarbij uiteraard ook naar het prijskaartje. Bedenk hierbij echter dat je Builderall niet alleen voor het ontwerpen van een website kunt gebruiken. Nee, je kunt – dankzij de oneindige hoeveelheid online marketing tools – allerlei verschillende online taken uit gaan voeren met dit online platform. Je bent daardoor ook direct in staat om jouw online marketing naar een nóg hoger niveau te tillen; dat komt de naamsbekendheid en het succes van jouw onderneming alleen maar ten goede.

Builderall demo account! Nu GRATIS uitproberen

 

Het ontwerpen van de website

Als je de juiste voorbereidingen hebt getroffen, kan je van start gaan met het ontwerpen van de website. Kies hiervoor voor de Site Builder in het platform en bekijk vervolgens het uitgebreide aanbod van thema’s. Een thema kan je eigenlijk vergelijken met een soort van PowerPoint dia. Als je een PowerPoint presentatie gaat maken, heb je immers ook de keus uit verschillende dia stijlen en verschillende kleuren die op de dia’s naar voren komen. Dat is ook precies het geval bij Builderall; je kunt uit allerlei thema’s kiezen, waarbij elk thema een unieke opbouw en een uniek kleurgebruik heeft. Vergelijk de thema’s goed met elkaar en kies vervolgens voor het thema dat jou het meeste aanspreekt.

 

Vervolgens kan je dit thema ook nog naar wens aan gaan passen. Je kunt de indeling van de website aanpassen, je kunt de kleuren van de website aanpassen en je kunt zelfs het lettertype van de website aanpassen. Door deze aanpassingen maak je de website volledig naar eigen wens. Bijkomend voordeel is dat je hiermee jouw website ook perfect af kunt stemmen op de huisstijl van jouw onderneming.

 

Dankzij de Builderall Site Builder kan je jouw hele website naar wens ontwerpen. Je kunt namelijk een unieke homepagina ontwerpen, waarna je per pagina ook het wenselijke design kunt selecteren. Je hebt hier dus géén technische kennis voor nodig en de tool werkt hierdoor eigenlijk bijzonder prettig en simpel.

 

De voordelen van Builderall


Wellicht vraag je je nu af; waarom zou ik specifiek van Builderall gebruik gaan maken? Nou, dat is om behoorlijk veel redenen aan te raden. Eén van de redenen hebben we hierboven al aangestipt; het feit dat je geen technische kennis nodig hebt. Een andere reden is terug te vinden in het feit dat Builderall onwijs prettig werkt, relatief betaalbaar is en je dus onwijs veel mogelijkheden biedt.

Dat laatste is niet alleen het geval voor het ontwerpen van een website, maar ook voor het verbeteren van de online marketing van jouw bedrijf. Je hebt immers de beschikking over allerlei marketing tools die in het platform van Builderall ingebouwd zijn. Je kunt met dit online platform bijvoorbeeld complete funnels aanmaken, je kunt een CRM systeem maken en je kunt zelfs jouw eigen logo gaan ontwerpen. Met dank aan dit online platform kan je dus nagenoeg alle digitale zaken voor jouw onderneming gaan regelen. Gemak dient de mens, niet waar?

 

Mocht je graag zelf een website gaan ontwerpen, is het dus zeker aan te raden om eens naar Builderall te kijken. Je gaat daar géén spijt van krijgen!

 

Share This