affiliate programma van builderallBen je van plan om je eigen website te maken, maar weet je nog niet zoveel van webdesign? Dan is het een goed idee om je website te maken met Builderall. Door gebruik te maken van Builderall hoef je zelf niet meer na te denken over het design van je website, maar maak je gebruik van kant- en klare templates die je zo naar je eigen stijl kunt aanpassen. Er zijn veel verschillende templates beschikbaar en al deze templates zijn zo gemaakt om resultaten voor je te leveren. Wil je meer weten over Je website maken met Builderall? Lees dan verder.

 

Wat is Webdesign?

Bij webdesign denk je natuurlijk al snel aan het maken van een website. Toch is het werk van een webdesigner vaak beperkt tot de buitenkant van de website, oftewel het uiterlijk. Als je met een CMS (content management systeem) werkt als WordPress, kun je natuurlijk heel veel mooie dingen maken als het gaat om het uiterlijk van de website, maar al staat het uiterlijk van de website mooi. Dat betekent nog niet direct dat de website ook goed is. Het doel van een webdesigner is namelijk om een super goede doordachte voorkant van de website te maken (het uiterlijk). Maar met alleen een mooie website ben je er nog niet en moeten er ook aan het technische aspect veel dingen gebeuren.

Website Design met Builderall

Nu je weet dat en goede website niet alleen maar gaat om het hebben van een mooie website, weet je ook direct dat het helemaal geen zin heeft om je lang bezig te houden met het design van je website. De techniek van je website is namelijk veel belangrijker als het gaat om resultaten behalen.

Zodra je website uiteindelijk goed loopt, kun je er dan voor kiezen om het design van je website aan te pakken.

Maar als je ervoor kiest om met Builderall aan de slag te gaan, dan heb je helemaal geen omkijken meer naar het design van je website. Builderall heeft namelijk diverse kant- en klare templates voor je gemaakt die je direct kunt toepassen op je website.

Het enige dat je dan nog hoeft te doen is de template aan te passen naar je eigen wensen en natuurlijk je tekst erin te verwerken. Op deze manier hoef je niet na te denken over het ontwerpen van je eigen website, maar heb je binnen korte tijd een goede website online staan die aan alle belangrijke eisen voldoet, om goed te scoren.

Waar moet een goede website aan voldoen?

Builderall kan je dus een goede website bezorgen, maar wat is dan een goede website eigenlijk en waar moet een goede website aan voldoen?

Professionele uitstraling

Een van de belangrijkste aspecten van een goede website is dat de website er professioneel uitziet.

 

builderall website responsive maken

Snelheid van je website

Daarnaast is ook de snelheid van je website tegenwoordig erg belangrijk omdat bezoekers van je website niet lang meer willen wachten tot ze eindelijk de pagina te zien krijgen.Als je gebruik maakt van een CMS, waarbij je zelf veel aanpassingen kunt doen, is het goed om te weten dat het als beginner vaak niet makkelijk is om de website snel te krijgen. Vaak zie je dan dat een beginner gebruik maakt van een gratis Website thema die veel fouten in de code bevat. Hierdoor wordt de website automatisch trager, terwijl je niet kan zien waardoor. Gelukkig heb je daar bij Builderall totaal geen last van.

Mobiele bruikbaarheid

Tevens is het ook belangrijk dat je website goed functioneert op mobiele apparaten. Smartphones en Tablets worden namelijk steeds vaker gebruikt (zo’n 80% van alle gevallen in 2019). Als je website het dan op mobiel niet zo goed doet, mis je eigenlijk een groot deel van de bezoekersstroom die je had kunnen hebben.

Je Site moet goed vindbaar zijn in de zoekmachines

Als je een eigen website gaat maken wil je natuurlijk ook gevonden worden in de zoekmachines. Anders heeft het natuurlijk weinig zin om een eigen website te maken. Om goed gevonden te worden in de zoekmachines, moet je website aan allerlei factoren voldoen. Die factoren zijn hier te vinden.

De navigatie van je website moet goed zijn

Bezoekers van je website, moeten belangrijke pagina´s van je website makkelijk kunnen vinden. Als je website eigenlijk geen doel heeft, wat betreft het sturen van bezoekers, is de kans groot dat de bezoekers niet doen wat jij wilt op je website.

Starten met Builderall

Een goede website moet dus aan behoorlijk wat dingen voldoen. Als je een website gaat maken met bijvoorbeeld WordPress, dan ben je helemaal zelf verantwoordelijk om te zorgen dat alle aspecten van een goede website kloppen. Ook moet je dan helemaal zelf rekening houden met alle ranking factoren die je eerder in dit blogartikel hebt kunnen lezen.

Gelukkig zijn er ook website builders die al het moeilijke werk al voor je hebben gedaan en waar je zo aan de slag kunt met een kant- en klare website.

Vooral Builderall is hierin een uitblinker, omdat je naast het maken van een website, met het platform ook een complete marketing strategie neer kunt zetten.

Je krijgt bij het maken van je website namelijk ook toegang tot allerlei handige marketing middelen. Zo ben je als je voor het maken van je website kiest voor Builderall, in 1 keer klaar.

Na het maken van je website kun je direct aan de slag met het promoten van je website en krijg je de beschikking tot tools om je website zo goed mogelijk aan de man te brengen.

Wil je Builderall eens proberen, om te bekijken hoe het werkt? Dan is het goed om te weten dat je Builderall Gratis mag uitproberen. Als het je na de proefperiode bevalt ga je ermee verder. Bevalt het je niet dan ga je er niet mee verder.

Als je aan de slag gaat met de proefperiode  zit je nog nergens aan vast.

Klik hier om naar de proefversie van Builderall te gaan.

 

Het Meest Complete en Krachtige Digitale Marketingplatform ter Wereld is Nu GRATIS!

Share This